-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
Ármester
-
Runner_fxr
Ármester
válasz flash- #79597 üzenetére
A levegő az a rugózásért felel, nem a csillapításért. A levegős villában is olaj csillapítás van. Létezik még acélrugós olaj csillapítással és acélrugós csillapítás nélkül. Rock Shox Paragon villa van trekkinghez ami levegős rugózású és olaj csillapításos. Szerintem rámegy a 180-as tárcsa is. Átütőtengelyes trekking villa viszont tudtommal nincs, bar amúgy se lenne értelme. Adaptert lehet kapni az átütős agyhoz amivel, belemegy a gyors záras villába. De a 20-as átütős nem, csak a 15-ös.
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
válasz Runner_fxr #79605 üzenetére
Itthon lehet kapni valahol ilyen adaptert? Nekem pont szükségem lenne egy ilyenre. Ez használat közben működőképes konstrukció?
Maxi
-
c4bB
csendes tag
válasz Runner_fxr #79605 üzenetére
nincs abban a svéd szervizben véletlenül egy 20T BCD 64 első lánckerék (8-9s-hez) amit szívesen elhoznál emlékbe?
svájcban találtam titaniumból,de 14k sok érte,annak tükrében,hogy a bringa volt annyi,amire szánom.bárki másnak tapasztalat titán lánckerekekkel?tartósabbak mint a hagyományos?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz szjoci #79596 üzenetére
Én is ettől féltem,de annyira tetszett,hogy nem tudtam ellenállni.Ennek most már lassan 10 hónapja és 7000km-e,de még a Sram lenyomat is látszik rajta.Igaz,hogy van kormányszarvam és olyan 40%ban azt fogom.
c4bB...kérjünk tőle hozzon nekünk ezt-azt öregbítse egy kicsit hírnevünket a vikingeknél. ...én is kérhetek Runner tesó?
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Strezi
őstag
válasz maximilian4 #79606 üzenetére
A DT kerékszettemhez adtak ilyen adaptert. Mennyi legyen Neked?
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Runner_fxr
Ármester
-
veterán
válasz Runner_fxr #79610 üzenetére
Egyebkent biciklit nem is vittel magaddal, csak kesobb akartad kivinni vagy egyaltalan nem?
Everybody lies.
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Pttypang #79611 üzenetére
Repülővel macerás lett volna a bringa, igen később költöztem volna. Egy furgont akartam bérelni, de ide én nem jövök vissza szerintem. Szívesen elmesélném az egész sztorit, lenne mit. De ezt azért nem akarom egy fórumban. Röviden annyi, hogy az elvárásaim alatt volt kb minden, de még annál is lejjebb!
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Runner_fxr #79612 üzenetére
esetleg írhatnál egy blog bejegyzést, hátha náhény embernek leesik, ha olvassa, hogy odakint sem kolbászból van a kerítés
de ma délután inkább menjetek bringázni, jó idő lesz hozzá
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
veterán
válasz Runner_fxr #79612 üzenetére
Privatban elmesélheted, engem érdekelne, milyen helyzet ténylegesen, meg a kerékpáros tapasztalatok se lehetnek utolsóak egy szervízben dolgozó szemszögéből.
Everybody lies.
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Van valakinek bevált lánctisztítója?
Ilyenre gondoltam, nem tudom mennyire jobb a drágább. Illetve ez a kérdésem a tisztító folyadékkal kapcsolatban is.
MTB-hoz lenne.
Előre is köszönöm!Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
Szóval akkor jó lesz az olcsóbb mosó is.
Benzinre gondoltam először én is, de ha van használható "gyári" lötty, akkor inkább azt.Szerk.:
Tothgera30: ezt ma? Legalább nem fogsz egy darabig unatkozni.[ Szerkesztve ]
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TaaT
nagyúr
Sziasztok!
Használt itt vagy van valakinek tapasztalata 2008-as Cube Stereoval?
Give them hell Ukraine!
-
SSJmeszes
senior tag
Én is lenyomtam ma egy 30 ast!
Bár kevesebb volt a sár, mint tothgera30 nál.
És ez volt az utolsó terepe a váznak is, ezért megörökítettem.Egészen sok biciklissel találkoztam: 4-5 outistával, meg 2 MTB. Bár jó idő is volt ahhoz képest.
YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
-
IMIIKE1998
őstag
LINK
Azt nem értem, hogy egy ilyen nagy gyártó miért nem árul köztes méreteket?(44, 46) Ez több más márkánál is feltűnt, de mi az oka? -
zoli03
őstag
válasz IMIIKE1998 #79623 üzenetére
Mert gondolom sokba kerülne minden vázméretet legyártani. Ha nem jó a méret, nézel más gyártót, akinél páros méretek vannak, vagy más csőhosszal tervezte a vázat.. Amúgy a Cubenak vannak modelljei, amik 1 collonként lépkednek, nem 2.
-
zoli03
őstag
válasz IMIIKE1998 #79625 üzenetére
Még mindig ezen gondolkodsz?
-
Sleek
senior tag
Sziasztok.
Kerékpáros sisakban milyen ársávban érdemes nézegetni ami már használható országútival ? Esetleg más márka ? Kb 15ezerig kapható használható ?Ezt néztem ki.
[ Szerkesztve ]
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
bunddog
tag
Túl sokat foglalkozol azzal hogy x y-nak mi mennyire nagy
-
rétisün
veterán
nekem van 54-es 56-os 58-as bicajom is.....na most akkor melyik nagy vagy kicsi, vagy milyen?
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Jester01
veterán
Bolond szél lett megint, de szerencsére az időjósoknak sikerült előrejelezni így az alternatív útitervet valósítottam meg. Ha 30km-t ilyen szembeszélben kellett volna menni, ráadásul az utolsó szakaszon hazafelé, az egész életemre elvette volna a kedvem a bringázástól Így viszont az autók közé akart lökni, de a 7-es főúton csak egy rövid 3km-es szakaszt kellett túlélni.
[ Szerkesztve ]
Jester
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Ezekről a kiegészítőkről van valakinek tapasztalata?
[lámpa]
[nyeregtáska]
[láncvédő] -
-=RelakS=-
veterán
-
szjoci
őstag
Háh, most látom hogy a kínai piac ismét gyorsan reagált. Pár hónapja linkelte valaki ezt a knog csengőt, de picit borsos az ára. Kérem alássan, íme itt a made in China version!Rendeltem is egyetszerk.: már zoli03 linkelte 1 hónapja, le vagyok maradva...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz szacsee #79633 üzenetére
Lámpa gagyi,meg ne vedd! (bár én pont egy ilyent védtem a tolvajtól a Blahán ). A másik kettővel nincs tapasztalatom,de a nyeregtáska jónak tűnik.
(#79636) Napfénysüti...tegnap szó szerint tavasz volt,gyönyörű kerékpáros idő!
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Hasaggymeg #79637 üzenetére
Elemlámpának szerintem elmegy, csak bringára nem való, szóval nem kell hagyni a tolvajnak, hogy vigye.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Tothgera30
Ármester
válasz IMIIKE1998 #79623 üzenetére
Enne több oka van: Egyrészt költséghatékonyság. Másrészt hogy kisebb váz, hosszabb stucnival kiváltod a nagyobb méretet, ennek pedig megint csak előnye hogy a váz merevebb, könnyebb. Pölö: A KTM-em 19"-es váza mondjuk legyen 1600g, ezen van egy 100mm-es 102g-os stucni. Ha nagyobb vázat vennék, mondjuk 20"-ast, az már legyen 1800g, és a stucni mondjuk 80mm-es 94g-os. Így gondolom érthető a matek.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
nagyúr
válasz Hasaggymeg #79637 üzenetére
Tavasznak azért nem mondanám, a Garminom szerint 6,5 fok volt az átlag hőmérséklet amíg kint voltam.
Kivételesen bringaúton mentem, erre nem futóversenyt szerveztek a tó köré? Az út negyedén kerülgethettem őket.Més que un club!
-
szacsee
nagyúr
Köszönöm a válaszokat!
Lámpából milyét érdemes venni?
Láncvédővel megvédem a hátsó villa alsó felét, de váz védelemre nincs valami tippetek?
Pl ne sérüljön, ha korlátnak támasztom.
Esetleg 29er kitámasztó van a piacon? -
lorcsi
veterán
jó kis futáros cikk az indexről
első lámpára 2 tippem van:
egy
kettő
+ hozzájuk egy uni bicajos tartó[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz szacsee #79641 üzenetére
Legalább Sigma Buster 100
[ Szerkesztve ]
-
inifini
tag
A Garminnál jó kis akció van most, pl. edge explore 820: 144e helyett 90e. Ha valaki mostanában venne, érdemes kihasználni.
-
Emtra Prime
csendes tag
B'TWIN Triban 500, 520, 540 és az ultra 700 AF-ről mit mondtok ? [link]
Nem vagyok sajnos milliómos, hogy jobb outit megengedjek magamnak tavaszra. Ezért erősen töröm a fejem, mi legyen új vagy használt. 120k-300k
Egyre jobban tetszik az ultra 700 AF, többek között a váz tetszik. Ha full 105 lenne egyből venném, de mivel láttam cannondale - t ful 105-el tárcsafékkel 310-ért így nem tartom reálisnak a 300k érte, így is hülyének néznek, hogy outit akarok venni. Triban 540 - es ért szerintem reális az a 220k...
300k-nál többet nem szeretnék kiadni...
[ Szerkesztve ]
E.P.
-
Tothgera30
Ármester
válasz Emtra Prime #79646 üzenetére
Annyiért odaadom a Formiglim. Ha jó a méret, ne habozz.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
nagyúr
Tothgera30 gépét megfontolnám a helyedben. Egyeztessetek méretet hátha pont jó, az egy nagyon patent kis gép.
Amúgy ez az Ultra 700 nem rossz felszereltségben ha mindenképp újban gondolkodsz csak kérdés hogy milyen a váza (geometria, minőség)?
Més que un club!
-
Sleek
senior tag
Helló nekem erről a bringáról jókat mondtak nagyon a bergusonban.
Tény nem annyira ismert márka de árban is kedvezőbb.Érdemes érdeklődni náluk mert jó pár nagyon akciós bringájuk van ami nincs fent a honlapon
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
TomMusic
őstag
Remélem 3 órán belül felszárad Budapesten az aszfalt, és utána nem kezd el esni.
[ Szerkesztve ]
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest