Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pttypang

    veterán

    válasz r.levente75 #62723 üzenetére

    Semmi gond az aldis kerekparral, ha megnezed a felszereltseget, akkor lathatod, hogy egyszeruen ar/ertek aranyban rendben van. Az, hogy egyesek markafanatikusok, mar nem tartozik ide. Eladni... ha veszel egy ilyen trekking bicot, akkor ketlem, hogy olyan hamar el akarnad adni, leven kielegiti az elvarasokat jo esellyel, miert adnad el? :)

    Ha jol emlekszem a lidl vagy aldis kerekpar atalkithato volt szijhajtasra, akkor meg mar boven megeri, hiszen a kesobbi fejlesztest ilyen iranyba lehet vele folytatni.

    Egyszeruen csolatasu, aki csak azert vesz meg egy kerekpart, mert az adott marka jelzese van rajta es nem tekinti meg a reszleteket.

    (#62736) defymoto
    Hires a minosegrol.. sure, de ne varj csodat a ~legalso arkategoriaban.
    Az elozo arat pedig ugy nezd, hogy rakeresel guglin, mennyiert vesztegetik a hasonlo kerekparokat es azzal vesd ossze, ne a hirtelen hatalmas arrol valo leakciozasnak orulve vasarolj, mert akkor konnyen atvagnak.

    (#62728) Eagle16
    Elso es hatso feket egyutt hasznald, ha fekezel, az elso kerekre helyezodik a nagyobb terheles, ezert ott hatekonyabb lesz a lassitas, mivel a tapadas is nagyobb.
    De vigyazz, az elso kerek az iranyitott, ha az elvesziti a tapadast mondjuk egy kanyarban, mert poros aszfalton megcsuszik vagy vizes vagy egyeb, akkor kvazi veged. Korrigalhatsz a hatso csusztatasaval, de az mar tenyleg rutint igenyel, en is inkabb megolelgettem szalagkorlatot vagy veszfekezeskent lassan kiaraszoltam a poros szelere a kanyarnak, mert ereztem, hogy majdnem elcsusztam..
    Tesztelgesd, mit tud a kerekpar a felszerelessel, mindenfele feluleten, mindenfele sebesseggel, ez a tudas akar az eletedet mentheti meg kesobb :) Pont tegnap vagy tegnap elott sikerult majdnem elutnie egy tolato kistehernek, alig sikerult kikerulnom, persze a sofor is beletaposott a fekbe, de azert lendulet volt benne, ha nem tudok olyan gyorsan valtoztatni az iranyomon a kerek megcsusztatasaval, akkor fekudtem volna egy szepet..

    [ Szerkesztve ]

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák