Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Ati007 #55383 üzenetére

    Nekem is nagy kedvencem a YT industries. Ez a Capra váz egyébként már nem friss fejlesztés, használják pár éve. Ezzel a fényezéssel és ezekkel a BOS telókkal jobban tetszett, de azért a mostani sem rossz. :) Sok tesztet is nyert, választották az év Enduro bringájának is 2014-ben.

    Ez egy Enduro kategóriás kerékpár, abból is a komolyabb, 165/170mm rugóutas a top verzió. Ez a rugóút, meg úgy általában az Enduro kategória inkább a Downhillhez van közelebb mint a túrázáshoz. Persze egy ilyen top kategóriás, full carbon, 12-13kg körüli össztelóssal lehet hosszabb távokat is tekerni, egy alap merev vázas monti, alu vázzal, 10 centi rugóúttal, ennél még nehezebb is, aztán lehet azzal is túrázni. Illetve van lock is rajta. Csak azért érdemes talán nem 1 X 11-es váltással használni, ha túrázásra is használva van.
    De nem ennyire felső kategóriás Enduro már nem annyira jó hosszabb tekerésekre, mert nehéz. 15 kiló körül is vannak. Összességében azért elmondható, hogy a 130-140mm körüli Allmountain kategória jobb választás, ha egy mindenes gépet keresel, kiegyensúlyozottabb a működése, könnyebben megy felfelé, de már nagyon jó lefelé is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák