- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
Mecsek Endurora jön valaki? Már él a nevezés és gyorsan fogynak a helyek..
-
Tony21
tag
válasz parandroid #306946 üzenetére
Nem sokkal gyorsabb, mint mikor a 90 éves mamika emelkedőnek teker a famarkolatos, dörzsfékes csepellel a CBA-ba
De mindegy, szerintem én ezt elengedem, állandóan erőre, izomzatra gyúrok (meg időnként új hajtásláncra), 'szt kész.#306952 RobbyJr: a humán motorra gondoltam, magas pulzusszám miatt
[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
válasz Ringman #306949 üzenetére
juteszembe, a TRP Spyre fékemet (egyik kihasználatlan) meg akarta venni egy munkatársam, mert vett valami elektronyos biciklit, és azon gyengének találta a féket. ezt odaadtam kipróbálni, azt mondta, nagyon atom ahhoz képest, végül azért nem vette meg, mert valami vázban vezetett bowdenje van, és nem jó a bekötés szöge (nem firtattam, ellesz még a dobozban otthon)
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
-
-
Tony21
tag
válasz balintbaba #306957 üzenetére
Naja, ma reggel a Lidl felé láttam egy nagyon hajlott nénit camping-en tekerni, nem tudom, hogyan fordította át a pedált az alsó felső holtponton, de nyomta neki Ez egyébként jó, hogy még felülnek és tekernek.
Bármikor kettesével hármasával rohanok fel a lépcsőkön (volt hogy panel 8.-ra), nem vagyok túlsúlyos (76kg, 180cm), rendszeresen tekerek régóta (tél az sajnos kiesik, képtelen vagyok úgy beöltözni, hogy minden stimmeljen), de így szoktam meg, hogy nem pörgetem túl.
-
dom1n0
senior tag
válasz Tony21 #306945 üzenetére
Érdemes ilyenkor játszani az áttétellel, ergo könyebb fokozaton menni, és kifog jönni a magasabb fordulat is, meg az azonos tempó is, csak kevésbé taposva
Ha ugyanazon a fokozaton kezded el gyorsabban taposni, az odaver a szervezetnek érthetően, gyorsabban is fogsz menni -
Mezga Aladár
veterán
-
freemail.hu
csendes tag
2025 CUBE a hivatalos honlapon. [link]
-
ZolkoW
őstag
válasz Ringman #306958 üzenetére
szerintem az egyáltalán nem rossz, sőt... de előre azért keveselltem. Még nem ért véget a fékmizéria, csak nem lángol annyira, mint régebben. A HY/RD-dal elvagyok, nem kínoz, hogy azonnal kell valami, de ott még fogok próbálkozni más bowdenházzal, esetleg más fékkarral is, utóbbitól várok többet amúgy.
Csokicsibesz, az nem baj, ha csak egy van? Hátul fenthagytam
-
Ringman
nagyúr
válasz ZolkoW #306964 üzenetére
az alis hidro/mecha hibrid fék is megváltás szerintem ahhoz képest, most nekem is 2 db van bedobozolva (csak meg kéne takarítanom)
lehet a belső kábelezés nem segített rajtaEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
fulton
addikt
Megjelentek az új Cube Agree-k hm lényegében maga a bringa semmit nem változott geó váz.... kapott egy más festést, jobb kereket (bár nem a legjobb\megbizható gyártó olvasottak alapján...) (azt már nem is kellene venni) és jó gumit szintén nem kell venni. Súly lement(emiatt!) 7.7 amit kiirhattak. ár maradt: igen kedvező ár érték arány. még magyar áron is..
És még a kazetta is jó 11-30. Na erre nem is kellett volna költeni, nyereg csere és kész.
csak a szine...Érdekes szin
Ez képes megdobogtatni a szivem ebben a szinben, de nekem továbbra sem jó a geó.[ Szerkesztve ]
-
Ixion77
addikt
válasz Hasaggymeg #305054 üzenetére
Csatlakoztam, állítólag ma adták fel. A 1134 tetszett, de asszony szerint a feketében túl girnyó lennék, edzőterem meg nincs a közelben, ezért 1133-as lett.
Minthogy te ajánlottad, értelemszerűen tiéd minden felelősség és te leszel a hibás is ha bármi nem lesz tökéletes"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
parandroid
félisten
válasz fulton #306968 üzenetére
Ez egy elég jó ajánlat, 1,5 millio alatt, normális kerekek, gumi, ultegra di2, a suly alapján gondolom a nyeregcső, és a kormány is karbon . Nekem a szín is bejön, bírom ezeket a vad kombinációkat.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
fulton
addikt
válasz parandroid #306973 üzenetére
Minden karbon rajta, már az enyémen is az volt, csak a kerék volt alu gyárilag.
#306971dom1n0: tényleg azt nem is néztem..integrált lett.[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz freemail.hu #306963 üzenetére
Volt kis ráncfelvarrás, 5mm itt, 0,5°ott... ...mármint XC fronton.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Ixion77 #306970 üzenetére
Jó lesz az, olyant estem benne, hogy már lassan 20 napja fáj a vállam és (mivel pont ott fehér) ki sem tudta zasszony mosni belőle egyszeri mosással a foltot, a mez anyagának viszont meg sem kottyant. ...pedig amolyan fekete gránit zúzalékra estem mellyel az aszfalt szélét és parkolókat szórták le a Kékes felé.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Csokicsibesz
tag
válasz ZolkoW #306964 üzenetére
Közben rájöttem, hogy valószínűleg összekevertem a fékeket Én HY/RD-t keresnék előre és hátra a Tribanra. Lehet az lesz a vége, hogy rendelek valamit Aliról és elkezdek játszani vele... Bár 3 éve is ezt mondta, azóta is a méltán "híres" Promax fékeket használom.
Bár most azon gondolkozom, hogy a Meridából kéne csinálni egy gravelt Bár valószínű nem lenne egy túl olcsó megoldás...
-
avl
senior tag
válasz mauimagic #306937 üzenetére
"csak a százalékos változásokat néztem és "adtam össze"" ??
ha korrekten akarunk számolni, akkor a %-ok nem összadandóak, hanem szorzandóak !!
azaz 19.12%-os emelkedés
...de az összeadásuk sem stimmel, hisz Te "20.066%"-ot írtál, az összegük meg:
mit lehet Nálad rendelni ??
-
rétisün
veterán
válasz mauimagic #306954 üzenetére
az igaz, hogy eléggé közel van a betét a felnihez (muszáj, mert az outi fékváltókar kevés bovdent húz), ezt a kiakasztást viszont nem tudom, nem volt rá szükségem, hogy kivegyem a kereket, amíg mini v-féket használtam.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
ZolkoW
őstag
válasz Ringman #306965 üzenetére
az az érzésem, a Rival fékkar túl sok drótot húz, valszeg meg fogom lépni próbaképpen azt a szentségtrést, hogy csak bal oldalra felteszek egy TRP-t... a BB7 is úgy volt durva, hogy a minimumra állítottam a bowdenhúzást a karon.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz ZolkoW #306982 üzenetére
Mikor cseréltem Zasszonynak úgy emléxem, hogy utánanéztem és az volt, hogy a 105 tökéletes, a Tiagra talán picit kevesebbet húz mint kellene, de szódával még elmegy. Ebből kiindulva nem hiszem az gond lehetne, hogy túl sokat húz valamelyik, attól csak passzentosabb lesz a fékezés, ugyanakkor a kevés már necces lehet, vagyis fennállhat, hogy koppra húzva sem elég mikor picit már kopott a betét, nyúlt a bowden, stb.
-
6030D
Ármester
válasz Csokicsibesz #306979 üzenetére
Meg a méret sem adná ki, nem? Ha a rövid stucni az egyenes kormánnyal jó, akkor a kossal nem lesz.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
balintbaba
tag
válasz RobbyJr #306967 üzenetére
Metanalízist szintén nem olvastam erről, de elvileg az állóképességi sportok nagy mértékben való végzése inkább káros, mint hasznos a szívnek.
Remélem ezzel kinyitottam megint egy Pandóra szelencéje témát a topikban. Hámiazhogy heti 15 órát zékettőzöm, aztán még nem is egészséges.
-
6030D
Ármester
-
szabeska
addikt
Nem boldogulok gumi ugyben. 23-as kellene, nem kockaztatok a szuk hellyel. 4 evszakos, extra defektallo kellene BP, varosba. Amiket neztem:
Continental GP 4 Season 2022: ? (defektvedelme nem jo)
Continental contact urban: 28-as a legkisebb...
Itt emlitett Pirelli Velo: nem kaphato sehol
Gator Hardshell: telre nem jo
Tufo comtura duo: csak 25-os van, telre nem tudom milyen
Plusz minden letezo gumit csekkoltamMegjegyzem, Specialized All Condition Armadillo gumim volt nagyon sokaig, a bogancs tengeren is athajthattam vele, soha nem kaptam defektet, a hoban is gurult, de sajnos mar nem gyartjak... A mostani Maxxis Refuse 1 het alatt 3x lyukadt ki Szoval a Specialized szintjet szeretnem valahogy elerni... Ha 20-25k/db, az sem erdekel.
Koszonom!
F1
-
RobbyJr
őstag
válasz balintbaba #306986 üzenetére
Kardiológusom szerint nagyon fitt a szívem, minden rendben vele, és nem mondta hogy káros lenne hosszútávon.
Sok 70-80+os ember teker, és mondták az orvosok akik vizsgálták őket, hogy azért bírnak még ennyi évesen is napi sok sok km-ert tekerni, mert világ életükben két keréken élték az életüket. Teljesen jó volt az érrendszerük, és a szívük.Aki nem hagyja a testét punnyadni, az inkább segít magát, mintsem hogy kárt tenne magában.
Nem élsportolók vagyunk World Tour szinten, de ott sem hulnak az emberek.
Mindegy ki mit gondol róla, akár káros, akár nem, én akkor is tekerni fogokNincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
ZavaBalazs
őstag
válasz parandroid #306989 üzenetére
ezt mondhattad volna korábban is, akkor nem cseréltem volna le a csepel torpedóm gyári villáját nagyobb férőhelyű karbonra csak azért, mert akadt benne a 25-ös külső.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Friczy
senior tag
válasz mauimagic #306948 üzenetére
Jobban jársz a travel agent+sima V fékkel. Azzal ugyan nincs tapasztalatom, de mini V-fékkel országúti fékváltókarral igen. Még annak se az igazi a bowdenhúzása, annyira közel van a fékpofa a felnihez, hogy a legkisebb nyolcasnál már centrírozni kell, illetve a fékpofa kopása miatt gyakran kell utánaállítani. Amikor lecseréltem egy rendes (CX-hez való) cantifékre, minden ilyen problémám megszűnt.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Még kiderül a végén, hogy a zéhárom a menő és én leszek a király itt. ...vagyis zékettőésfél, mert leginkább a kettő között oszlanak meg kevélyes napjaim.
6030D...ez nem csak egy Manitou villás (esetleg DT Swiss, vagy új Fox) kifordítva?[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz Hasaggymeg #306994 üzenetére
Az csak azért z3 és nem junk miles, mert a z3-at rövidebb leírni.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz lsebestyen #306995 üzenetére
DZsunkmil3s rövidítése?
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
15 ora z1/z0 (utobbi az kb seta) az mondjuk kb mindenkinek hasznos lenne
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
szabeska
addikt
válasz parandroid #306989 üzenetére
Ott a 3 millimeter
De ha elfer, johet 25-os ajanlas is, csak akadjon valami
F1
-
dom1n0
senior tag
válasz RobbyJr #306990 üzenetére
Belefutottál a fórum ügyeletes trolljába