Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz f4lcon #271283 üzenetére

    Tudom, ezért mondtam, és ne vedd magadra, mert nem a lámpát kritizáltam. Ez erdőbe tök jó, bár oda jó Hasaggymeg lámpája is. De közúton jellemzően az ember nem 1-2 órát megy, és baromi idegesítő, amikor 1-2 naponta töltögetni kell, főleg egy felrögzített lámpát, és ott szórakozni a kábelekkel.

    Nekem a Sigma 80 van, és ez városban tökéletesen elég, a legerősebb fokozaton még vaksötétben is, és úgy is kibír 4 órát. Amúgy 40 luxon 6,5, a minimális 20 luxon, ami tökéletesen jó vacakabb nappali időben vagy jól kivilágított helyen, hogy lássanak, 15 órát. A hátsó, a féklámpás Blaze sajnos csak 7 órát bír, de abban van féklámpa is, meg automatikus fényérzékelő, és sötétedő időben elég bekapcsolni, és majd amikor már kevés a fény, bekapcsolja a lámpát, a féklámpa meg attól függetlenül is megy.

    De ha sokat megy az ember sötétben, ezt is hetente töltögetni kell. Megőrülnék, ha minden menet után azon kéne izgulnom, hogy a következőt még kibírja vagy sem. Városi lámpánál szerintem a hosszú üzemidő fontosabb, mint a fényerő.

    Zárójelben: én is elgondolkoztam, hogy veszek egy Buster 700 sisaklámpát, mert kihaltabb helyen ahol nem vakítok vele, hasznos lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák