Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    válasz Friczy #267794 üzenetére

    Friczy: köszi, meglátjuk :) végre el tudtam érni asszonykámnál hogy vegyen ki szabit és egy napos kirándulást ejtsünk meg (hogy ez másnak mért megy könnyen nekem meg mennyit kell érte küzdenem :U , pedig szeret tekerni, csak a "kötlességeit" és azokon felülieket is szereti mindig a kikapcsolódás felé helyezni, hát más tipusok vagyunk, de ez nem baj persze :)

    különben még a Cube vásárlásról annyit, hogy feleségmenek újonnan vettük ezt,(a nőit9 beletett 2600kmert(szinte csak az évenkénti szokásos 1napos balatonkörre használja+ kb.évi 5 ride) de az égvilágon semmi költségeset nem kellett még rajta javítani-cserélni belsőn kívül. úgy ki lehetett hozni hogy nem kellett vele foglalkozni igazából (egyedül a gyári markolat ami azonnal szinte elforgott-ez a merev műanyag cube markolat silány, és nagyon koszolódik is, egyenlőre beragasztottam de majd kap ergont ha ténlyeg olyan király, illetve a 680-as kormány túl széles neki(157cm ő maga) sajnos nem a vázmérethez mértezik hanem standard ugyanakkora mindegyik méretnél-tipusnál a kormány. ja meg a másik "panaszom" hogy 175ös a hajtókar ezen a 46 os női bringán is.. inkább kéne 160 de max 170 szerintem.
    Sajnos vannak bringák amiket megveszel, aztán jön a pofára esés,ez se jó ,az se jó, itt azért ezzel nem kellett számolni.

    [ Szerkesztve ]

    "Embrace our fellow man, no longer vilified"

Új hozzászólás Aktív témák