Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chubby2o6

    senior tag

    válasz bexinho23 #264795 üzenetére

    Féknyereg csavarjai meg vannak húzva rendesen? Fékhatás milyen? Állványra téve elő tudod idézni ezt a darálást? Így, mozgás közben videózva nem nagyon lehet látni, mi okozhatja.
    Vedd ki a kereket, vedd le a féknyerget, betéteket vedd ki, finoman húzd be a féket, de csak annyira, hogy utána szét tudd feszíteni a dugattyúkat. A saját olajával kend meg kicsit a dugattyúk oldalát, aztán törölgesd át alaposan. Told vissza a dugattyúkat a helyükre, törölgesd meg újra, nehogy akár egy csepp olaj is kerüljön a betétekre. Rakd vissza a betéteket, szereld vissza a féknyerget, kereket tedd a helyére, allítsd be a féket, csavarokat húzd meg. Van légtelenítéshez szükséges cuccod? Mert ezt nem árt úgy csinálni, hogy a tölcsért egy kevés olajjal a felteszed, és a művelet után csinálsz egy gyors légtelenítést is.
    Ja, és mindez csak akkor igaz, ha van állványod, szerszámaid, olajad, kedved a szereléshez. Ha semmid nincs hozzá, azt akkor is meg tudod nézni, hogy meg vannak-e húzva rendesen a féknyereg csavarjai, mert így tippre olyan, mintha lötyögne menet közben, és azért darál, mert jobbról-balról nekiütődik a tárcsának :F .

Új hozzászólás Aktív témák