Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz flash- #254994 üzenetére

    +#254998
    gergo5991...
    Nézzétek meg ezt az összefoglalóból., választ kaptok jó néhány kérdésre főleg azzal kapcsolatban hogyan változtatja a stucni hossza és szöge a 2 legfontosabb paramétert, reach és stack-et..

    Bikefit...ez tényleg olyan mit a szabó, tökéletes a hasonlat! Én egy korábbi generációhoz tartozva még voltam szabónál, hordtam szabó által készített öltönyt (ballagás 1987, esküvő 1990) és azt kell mondjam egyik sem volt olyan kényelmes mint amit utána (vagy éppen előtte) boltban felpróbálva vásároltam...vagyis kevés volt akkor is a jó szabó (analógiával bikefit) így értelmesebb volt boltban próbálni a te méretedet és úgy találni meg a legkényelmesebbet. fulton kampányolva a bikefit ellen ugyanakkor meglehetősen vicces, hisz itt talán ő hajtja a legkevésbé rászabott kerékpárt :D ...ami persze nem azt jelenti, hogy ajánlom neki a drága beállíttatást (mondjuk azzal a kerékpárral valszeg. nem is lehetne), de szerintem ez is olyan mint annyi minden más amit a profikat majmolva minden mugli azonnal létszükségletnek érez...arról nem is beszélve, hogy a másodpercek hajkurászása meg a maximális hatékonyság sosem a kényelemről szólt.

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák