Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz vendingo #250822 üzenetére

    Nem gravel a cél, hanem egy napi közlekedésre és túrázásra is használható bringa. Lehet, hogy jó alap gravelhez egy RC100, de az 1x7 44/12-28 síkra még talán elmegy, de hegyre... Oké, láttam olyat, aki egysebivel jött fel a Stelvióra, de az nem én vagyok :)

    Ringman: nem terep a fókusz (arra van egy Ghost all-mountain fully), csak annyi kell, hogy meg tudjon birkózni egyszerűbb nem-aszfaltos részekkel is, legyen rá ballonosabb 80/20-as gumi.
    Szerintem is elég lenne a merev villa (egy ballonosabb gumi mellé), de ritka az olyan a használt piacon, a dolgot nehezíti, hogy nem vagyok konfekcióméret 192 centivel.
    Ezt hétfőn valszeg elmegyek megnézni: Hervises Kilimanjaro, alap Alivio/Tourney, Tektro és SR felszereltség.
    Ez egy másik, amin gondolkozok, szintén Alivio, Tektro és SR, viszont van rajta sárvédő, csomagtartó, agydinamó és lámpa is, csak távol van.

    A féken én is gondolkozok. Több hetes túrára alaposan felmálházott bringához jól jöhet a tárcsa nagyobb fékereje, és esőben is jól fog. Azonban egyszerű olcsó v-fékkel is simán lejöttem már esőben a Stelvióról, szinte semmi karbantartás nem kell neki, nem kell légteleníteni, és világ végén nagyobb eséllyel kapni hozzá betétet.
    Koskormányt még sose használtam, az összes bringám egyenes kormányos volt.

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák