- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
XenHai
senior tag
Sziasztok
PD-ME700 pedál mellé jó lehet a GRVL 500 -as cipő?
Jelenleg 540-em van egy olcsó muddyfox cipővel. És bele áll az spd a talpamba , zsibad a vádlim meg a láb újaim.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #243849 üzenetére
Miért, a Speci milyen?...Tajvani, kínai, egy kutya.
#243850andrisbandi...lehet, hogy faxa, és a fogása is kényelmes, csak a kinézete fura nekem ...ahogy tesztelőinknek is. Aztán majd kiderül, most sok a pro-kontra ezekkel az újakkal kapcsolatban mert ahogy a mérnök fickó is mondta, nagyot akarva dobbantani a Sram kábé újra feltalálta a kereket.
#243851XenHai...nem tudom milyen az a MuddyFox cipő, de nem a pedál a hibás hanem az...vagyis ne cserélj pedált és azt a pénzt költsd arra, hogy egy merevebb cipőt vásárolsz. 20e a pedál + 20 e amit erre az olcsó Decás cipőre költenél = 40e egy jó cipőre, amit mindjárt ajánl itt valaki neked.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
XenHai
senior tag
válasz Hasaggymeg #243852 üzenetére
Ez a cipő.
-
Ringman
nagyúr
válasz XenHai #243851 üzenetére
jó lehet, én sima 520-assal használtam egy ehhez hasonló cipőt, annak elég merev talpa volt, nem nagyon tudod meghajlítani, a teljes talp szálerősített műanyag, szeritnem ugyanaz mind2 modellen a talp.
dicséretes, hogy az új modelleknél rátettek a talpközépre is egy csúszásgátló réteget, a réginél nem volt: [link]
ha nem zavar a csat, a kettő közül a drágábbat venném, az legalább rendes bőr.
annyi még, hogy a sarkadnál lévő tappancsok viszonylag keskenyek, így kicsit billegős lehet a cipő aszfalton
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
nagyúr
Tegnap beadtam tavaszi szervizre a bringát erre kiderült hogy a hátsó DTSwiss felnim két helyen is elrepedt.
Szóval úgy néz ki kell szerezni felnit és átfűzetni a kereket. Pedig azt hittem csak rutin szerviz lesz.Més que un club!
-
Ringman
nagyúr
válasz Hasaggymeg #243852 üzenetére
az a dekás cipő nem rossz ár/érték arányban, az 520-ast használtam, az jól össze van rakva és bőr - 25k-ért, szerintem hozza magában a kidolgozottságban a 100-150€-s cipők szintjét, a kényelem meg egyéni.
persze nem karbon talpú, így viszonylag nagy a stack, meg van akinek nem jó a vékony sarokrész, mert kicsit billegős lehet, ha a bokád nem stabil (de más outi jellegű cipőnél is ez van, keskeny a sarokrészük)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
bardi
aktív tag
válasz MPowerPH #243838 üzenetére
Akinek heti 1 hosszabb tekerésre van ideje, az mégis hogy a faszomba szedje össze az erőnlétet egy 2000 szintes tekeréshez? Max outival aszfalton , de még azzal is necces. Lehet neked sporteszköz, de te vagy az 1 a 10ből, a többi kilencnek a kerékpár szórakozás. Kicsikét tágítsd már ki a látóköröd, lehet meglepő, de nem mindenki pont olyan helyzetben él, mint te.
'92 Honda VFR 750
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Napfénysüti #243855 üzenetére
Karbon?
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
rétisün
veterán
és ezt hogy? tudnál róla képet csinálni? (bár gondolom a szervízben maradt) csak azért érdekel, mert nekem is DT Swiss kerekeim vannak.....
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
MPowerPH
félisten
válasz bardi #243857 üzenetére
Nagyon mellelottel... Nincs idom hetkoznap bringazni, amig nem allunk at nyari idoszamitasra, mert neha sotetben erek haza. Sot, van gyerek is, akit viszek-hozok az ovibol, szoval hetkoznap azt nem tudom megoldani, hogy a szervizbe letoljam a bringat, mert mindegyik 5 -kor zar. Sot, olyan is van, hogy zero idom van a munkan kivul, bar a mozgast akkor is megoldom valahogy.
Azt hogy hogyan szedje ossze az eronletet, meg nem nekem kell megmondani. Elnezve, sokan megoldjak.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
nagyúr
válasz Hasaggymeg #243858 üzenetére
Nem, alu. DTSwiss PR1600 Spline DB 23 a kerék.
rétisün: én nem láttam a repedést csak leeresztett a gumi, gondoltam a tubeless tejet kell cserélni benne. A szerelőm még a felniszalagot is kicserélte és mikor feltöltötte tejjel akkor látta hogy az bizony a felninél ereszt. De már beszélt a hazai DT képviselettel hogy próbáljanak szerezni egy megfelelő felnit.
Nagyjából 4,5 évet bírt, azért a 90 kilóm alatt kapta szegény a terhelést rendesen pedig igyekeztem vigyázni rá.Més que un club!
-
Ringman
nagyúr
válasz Napfénysüti #243861 üzenetére
azon az R460-as felni van, persze ha külön vennéd, akkor más lenne a feliratozása.
-
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
válasz Napfénysüti #243863 üzenetére
azért kérdezz rá a szervizben is, hogy jót mondtam-e, de paraméterek alapján ez a felni lesz az
+ elvileg csereszabatos a küllőhossz az r470-nel is, ami az endurance széria, ez 2 mm-el szélesebb belméretű.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz XenHai #243853 üzenetére
Ez az, ott látszik is mitől fájt a talpad.
Napfénysüti...én biztos bepróbálkoznék a DT-nél, egy levelet megér. ...akármennyit is kapott rendeltetésszerűen volt használva, nem Toobee-szerű ""gravel"" felhasználásnak volt kitéve és mégis elrepedt.🤨[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz bardi #243857 üzenetére
Ez mindenki maga dönti el, de érthető az ellenszenv, annyira erőszakosan tolják az ebikeokat. YT-n is ajánlott olyat, hogy "Neked milyen ebike való?". Leginkább semmilyen. Egy normális ebike árán akár kijön két ""analóg"" bicikli is. Simán lehet egy MTB meg egy outi is egyszerre.
Én nem nézem le aki azt használ, mert nem érdekel, csak csodálom mennyire működik a marketing. Engem inkább az elektromos roller idegesít, meg az idióta aki rajta áll és nem tud közlekedni. Viszont az DH/Enduro/AM/Trail kategóriában még megértem, senki sem akar felfelé szenvedni, lefelé meg nem számít, hogy tank. Speci Turbo Levo még tetszik is, csak az ára nem.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Más: Egész jól néz ki ez a TRP EVO 1x12 szett. [link] Még a végén lesz Tektro hajtás is, ami (közepesen) jó.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz Fall-N #243866 üzenetére
“lefelé meg nem számít, hogy tank.”
Pont a hétvégén beszélgettem egy sráccal a pályán erről. Ő most váltott vissza analógra, mert elege lett a huszonsok kilós bringából. Ha csak gondolkodás nélkül átengeded mindenen lefelé, akkor nem számít a súly, de ha esetleg kicsit szórakoznál is, akkor rögtön szívás. -
Fall-N
veterán
válasz stickermajom #243868 üzenetére
Igen, technikásabb ösvényen nem mindegy a súly, de láttam már, hogy van 18 kilós fully ebike is, ami egész jó érték egy analóg fullyhoz hasonlítva is. XC-n egyértelműen hátrány az ebike miatti plusz súly.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Fall-N #243866 üzenetére
Ha a TRP hajtás/váltás lesz olyan mint hibrid fékjük, akkor ideje is már kis konkurenciának a Shimi/Sram nagyhatalomnak. ...jól is néz ki, csak azt nem tudom hol lesz ez versenyképes?! ...ennyiért már villanyos GX-et veszel.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #243870 üzenetére
Övék a Tektro, ami ha jól tudom a második legnagyobb név a fékek között, beelőzve az Sramot és a Magurát. Persze nem igazán vesz senki Tektro féket, viszont rengeteg belépő-középkategóriás bringán van Tektro fék gyárilag.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
andrisbandi
őstag
Van ilyen yt videó is?
Vagy csak az ellenkezője, h a mesés súlyfelesleg dacára ügyesen csapatnak bárhol -
stickermajom
addikt
válasz andrisbandi #243872 üzenetére
Értelmetlen yt videók linkelésében szerintem te vagy a topik mestere, szóval megoldod majd magad.
Mint tudjuk a youtube amúgy is egy tökéletesen reprezentatív felület, annál biztosabb következtetéseket csak a különböző facebook posztokból lehet levonni. -
MPowerPH
félisten
Jah, vagy ha turazol is vele... Sok olyan puhany ul ezeken a 24kg -s gepeken, hogy a bicajt megemeli, mar attol megizzad. Aztan jonnek a problemak, ha at kell emelni egy kidolt fan, vagy fel kell vinni valahova. Az olyanoknak elhiszem, hogy sport a bringazas.
Btw, en parszor egy leanyzoval jarok el itt a Mecsekben. Neki pl. pedelece van, es tok jo, mert igy tudja tartani a tempomat. Nem vagyok en ellensege az ebike usereknek, csak annak a bizonyos, nem is olyan szuk retegnek. Azok tenyleg ellenszenvesek.
A bugas pedig valos dolog ebike -on. Jon mogottem a csajszi, es hallom, hogy zsong a motor. Mar mondtam neki, hogy piszkosul idegesit, mert elnyomja az erdo hangjait.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
andrisbandi
őstag
válasz stickermajom #243874 üzenetére
Értelmetlen yt videók linkelés
- Erre gondolsz? Amikor megszakértetted, h spd-ben kell ugratni... én meg odapörgetve linkeltem a videót, mások miért nem emelkednek el a pedálról...Vagy nem tudom min sértődtél be ennyire. Azt hittem jóban vagyunk, de akkor majd meghúzom magam, nehogy leteremts a magas lóról
-
nagyúr
válasz Hasaggymeg #243865 üzenetére
A DT-sek mondták hogy a boltnál (Canyon) nézzem meg meddig garanciális. De alkatrészekre 2 év garancia van.
Més que un club!
-
Mezga Aladár
veterán
válasz Hasaggymeg #243865 üzenetére
Ha a küllőknél repedt meg akkor esélytelen a reklamáció, túlhúzták a küllőket.
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
ez a képen látható eladó dt swiss pr1600 mennyire éri meg szerintetek? újonnan külföldről 430 euro a kerékszett..
mennyire van látszólag leharcolva? (pár ezer km-et használta az illető munkára mondjuk itt nem is a pár ezer a sok hanem az hogy pár ezer munkára az mindjárt más,az üzemidőben strapában szerintem összehasonlíthatatlanul több mint amikor pár hónap edzéssel is megvan az a pár ezer)
talán még ennyit össze tudnék kuporgatni, újonnan még külföldről is drágább azért...
ez úgytudom ajánlott kerék, plusz a dt ratchet system is ha jól olvastam utána
nem versenyzésre kell csak valami megbízató jó kerék edzésre, túrára, gyors haladásra
amit olvasgattam az alapján még inkább a fulcrum-okat ajánlják a mavic-ot(legalábbis alsóbb szegbensben) ha jól vettem ki nem annyira[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Napfénysüti #243877 üzenetére
Na most írt a szerelőm hogy a felni megrendelve, jövő héten megjön és akkor hétvégén át tudja fűzni.
Més que un club!
-
flash-
veterán
válasz Ringman #243881 üzenetére
na a fene dejó hogy linkeled!
így nem kerestem csak a wheelsetet, valóban, így ezt azért inkább +30ért valóban jobb
bár most megint fogyogatok, 103 kiló körül van most a teljes terhelés(rááltam a mérlegre úgy bringástól, tavaszi ruhástól kulacsostól mindenestő) ami az alap gyári speci kerekeket terheli, lehet ezt mán ebirja de azé na csak ott motoszkál a kisördög hogy kőne egy jó körék[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Merida Speeder mellé keresek cipőt - M520 pedállal.
Nézegetem a Decathlon kínálatát, és szembe jött velem a GRVL520 modell, talán itt is volt ajánlott típus. Érdemes ilyet venni, vagy jobb még megnézni a Shimano és egyéb márkás cipőket is?Továbbá olyan kérdésem lenne, kinek mi jött be rövid/ hosszú nadrág terén tekeréshez? Nem feltétlen szeretnék betétes nadrágot, inkább majd egy jobb nyerget (pl Ergon) a gyári helyett.
Köszi! -
stickermajom
addikt
válasz andrisbandi #243876 üzenetére
Mondjuk az a videó amúgy pont teljesen irreleváns volt az én esetemre. Főleg, hogy nem szakértettem meg hogy spd-ben kell ugratni, hanem annyit írtam hogy az én dropos (nem ugratós!) esetem kivédte volna valószínűleg.
Ettől még jóban vagyunk.
-
bardi
aktív tag
válasz MPowerPH #243860 üzenetére
Ja, látom straván milyen rengetegen megoldják az általad leírt szintet pl. az itteni csoportban, de még xc vb-re járó személyek se nyomnak olyan köröket.
Dobogókőn is azt látom, hogy mennyien megoldják, amikor az én rásegítés nélküli bringámra jut 10 e-monti hétvégén'92 Honda VFR 750
-
flash-
veterán
válasz bardi #243885 üzenetére
nem lehet a kerékpáros vagy alap fittséget mérni hasraütés szerű adatokkal hogy 2000m szint,stb.. szerintem a lényeg hogy az egyénnél legyen egy felfelő ívelő teljesítmény de hogy ki honnan indul az sok ezer dologtól függ.. nem is érdemes másokkal méregetni magunkat.
én bringázok rendszeresen (télen görgő mondjuk) de sose mentem még 2000m szintet outival sem,egyrészt erre kisebb dombok vannak egy 80-100as körben is jó ha 500m szint megvan, ha pedig nagynehezen felkeverdek a budai hegyekbe akkor ugye mivel szokatlan a hosszú emelkedő bőven elég az 1000m szint,hiába megyek síkon 30-32 felett órákat,egy csobánka-dobogókő csúcshoz kell 1 óra,és az is már relative elég intenziv nekem,ftp-lthr körül(mhr 90%). igaz megnyomom talán ha visszavennék erőben kvázi tempó intenzitásra akkor meglenne valahogy a 2000m szint,de mindneki abban jó amit sokat csinál, ha sikon megyek sokat intenziven,kis dombokkal akkor attól nem annyira fogok javulni "hosszú" hegyeken ugyebár amit a példám is mutat (az teljesen más tészta),nyilván erősödök de elsődlegesen nem abban. tervezgettem már 2000m szintet a pilisbe hát ahhoz is kellene 100 km meg jópár óra, így hopp 500m szintekről csak úgy felugrani 2000m szintre hát nem lenne könnyű.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Ezért kell venni montit IS, ott 40km alatt lejön 1200+szint ha akarod, más kérdés hogy ki bírja ezt sokáig.
20 SZERSZÁM 12 EZRESÉRT MEGÉRI?!- Lidl Crivit KERÉKPÁROS SZERSZÁMKÉSZLET
[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
válasz flash- #243886 üzenetére
Lehet aszfalton is találnál olyat ahol fel tudsz tekerni párszor egy nagyobb, hosszabb emelkedőre.
Erdőben így szoktam, ha szintezni szeretnék, de nincs idő messzire menni. Itt vannak tök jó egymásba futó néhány kilométeres körök, változó nehézségűek, szórakoztatóan meg lehet variálni a dimbes dombos edzést.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz Maximum1 #243889 üzenetére
személyes tapasztalat, csak pár dolgot használtam ebből, talán 9k-ba került pár éve.
- kazettaleszedő rendben van
- a középcsapágy-szerszám az nagyon pontatlan, majdnem elnyaltam a külső fogazású centerlockot leszedésnél, lehet középcsapágy-ráhúzásra még rendben van
- a 3 gumileszedőből már kettőt eltörtem, a dekás sárga gumileszedő sokkal jobb.
- a láncbontó nem egy csúcsminőség
- a hajtókar-leszedő rendben van
- a hollowtech-csavar az rendben van, de egy műanyagon nincs mit elrontani.a standard szerszámokat ki sem próbáltam (imbusz, pedálkulcs, stb)
-
flash-
veterán
válasz andrisbandi #243890 üzenetére
hát azt szoktam próbálni (ugya én leginkább aszfalton edzek) de mégis más a hosszú emelkedő... rövid dombot nagyobb áttételen letekerem aztán a lejtőn pihi de ha nem is akkor is könnyebb hiába hajtok, mig a hosszú emelkedőre már eleve 1-2 vel könnyebb áttétel kell
-
bazsy_
tag
Sziasztok!
Gondoltam leírom hátha valakinek hasznos lehet bike-discount-os rendelés:
Raktáron lévő kerékpárt rendeltem, pontosan 1 hétig ültek a rendelésen utána adták fel, csak dhl-t lehetett választani, írtam nekik ha lehet dpd-vel küldjék, de válaszra sem méltattak. A szállítás szintén 1 hetet tartott, a dhl Magyarországon belül egy futár cégnek adja át a nevére már nem emlékszem. Amikor megjött a doboz több helyen is ki volt szakadva , jeleztem a futárnak, hogy akkor írjunk jegyzőkönyvet a serülésekről, de azt állította nem lehet , a dhl nek jelezzem ha gondom van, végül átvettem szerencsére nem volt rajta sérülés, aránylag jól be volt csomagolva belül minden. Annak ellenére, hogy azt írják pedált nem küldenek egy alapot azért küldtek, de persze rendeltem is.Az összeszerelésről pedig annyit, hogy mindkettő belsőt igazítani kellett mert ferdén álltak a szelepek.
A váz minősége viszont hagy némi kivetnivalót maga után, van rajta egy halom festési hiba, olyan mintha szemetesen fényezték volna le. Írtam is nekik erre első körben annyit reagáltak hogy küldjem vissza , írtam, hogy nem kössz, de jelezzék a gyártónak(cube) erre egy 30 eurós kuponnal akarják kiszúrni a szemem.
Ezek után mindeki döntse el akar-e rendelni, egyébként egy cube nature exc volt, tavalyi modell, az ára viszon jó volt.
Szerintetek van értelme reklamálni a gyártónál a váz miatt , csak esztétikai de akkor is, én nem ezt a minőséget várom el?Ami az első képen van ebből még van máshol is pár helyen de itt látható legjobban. A második képen pedig olyan mintha lecsiszolták volna az élét a váznak.
-
Sleek
senior tag
Ptfe + parafin gyertya . Szépen tapad a láncra . Darálékot egy ecsettel simán el lehet távolítani . Hajtás csendes váltás pontos ,miután a maradék parafin leesik .
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
jjeahh
nagyúr
válasz Sleek #243894 üzenetére
Hogy lett ilyen vastag a láncon a viasz? Nem volt elég forró? Vagy nem olvasztott viaszba mártottad a láncot, hanem rácsepegtetted? Én miután felakasztottam és megszáradtak a láncok, alig látszik rajta egy kis viasz és sem a vázat, sem a fogaskoszorút nem maszatolja össze. Persze a fölösleg gondolom tekerés közben a tiédról is lehullik, de pazarlásnak érzem és fura is, mert nálam csak egy vékony átlátszó filmszerű réteg lesz a láncon, ami cserébe nagyon makacs, sokáig rajta marad és bringamosás közben sem jön le. Fura is volt az elején, hogy bringamosás után lánckenés nélkül is bátran lehet még tekerni vele, mert nem jön le róla
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Fall-N
veterán
válasz Ringman #243891 üzenetére
Én inkább külön vettem meg amit kell. Az a Hollowtech II leszedő tényleg írtó gagyi, lemezből préselt. Nem drága egy normális minőségű, kicsit többért meg van olyan, ami teljes felületen felfekszik oldalról, az sokkal biztosabb.
A videóban is említik, hogy hiába van hajtómű leszedő, ha nem adnak a négyszögletes monoblokkhoz kihajtót.
Én BikeFun és Spyral szerszámokat vettem eddig.
[ Szerkesztve ]
-
kuntics
aktív tag
válasz Maximum1 #243889 üzenetére
Mai 58km-en volt kemény 123m szint. Kisalföld már csak ilyen nekem szerencsére megoldható hetente többször menni 30-40 km-eket (mondjuk nagyon hosszabbakat még nem is bírnék) csak dombozni nincs nagy lehetőség. P.halma még 300m magas sincs, az mondjuk pont egy 40-es kör. Pedig balaton körre valahogy csak fel kellene készülni.
-
Ringman
nagyúr
válasz Fall-N #243896 üzenetére
van benne kihajtó (ezt neveztem hajtókar leszedőnek), a linkelt képen jól látszik, hogy mi van a szettben.
-
zsola32
senior tag
válasz flash- #243886 üzenetére
én fitnesz bringával nyomom, 1000m-t szoktam mászni egy edzés alatt, olyan 40-60 km-en belül. nekem ennyi elég is, azért a 2000-re gyúrnom kellene, elég rendesen
Mondjuk itt a Mecseken nem nehéz emelkedőt találni
Hétvégére elég trotty időt jósolnak, úgy tűnik vissza kell tennem a bringát a görgőre, amit szívből utálok...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest