- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz zsola32 #238459 üzenetére
Láncbontóból szerintem vegyél valami jobbacskát német vagy magyar webshopból, biztos van alin is minőségi, de zsákbamacska és mellényúlhatsz. Nagyon számít itt az anyagminőség.
#238460 Fall-N: nekem ide egy allroad kéne, ami outi masszívabb alkatrészekkel és belefér gravel gumi is, pl ez a kép sokatmondó. Mellé jöhetne terepre egy downcountry hardtail és télre egy fatbike (amit itt sokan szintén halott kategóriának titulálnak ). Mindjárt jön valaki és megírja, hogy az allroad is marhaság, aztán kiderül, hogy tulajdonképpen én csak olyan bringákkal szemezek, amik nem jók semmire
#238462 Ringman: ha jól tudom ő azért alaphangon graveles és néha próbálgat mást is.
#238463 MPowerPH: "Ami hatrany, az a plusz szervizigeny" , plusz magasabb ár, azonos áron nagyobb súly és rosszabb felszereltség. Szóval fullynak is van hátránya, fully sem szent grál, ha vastag a pénztárcád és bízol a helyi szervizesben, akkor persze, hogy jobb lehet. De nekem nem az és ennyi negatívum elég is, hogy ne vegyek fullyt. Sőt, nemrég témáztam arról, hogy kipróbálnék egy full merev 2.6" gépet, ha lenne lehetőségem (táskák nélkül), így megúsznám az első telóval járó macerát is.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest