Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz smc #229505 üzenetére

    Köszönöm mindannyiótoknak a válaszokat, infókat.

    smc: azért az elops jobban tetszik felszereltséget tekintve, ez a gép kicsit fapadosnak tűnik hozzá képest.

    Atti777: egy ilyen szíjahjtásos bringát nem drágább/körülményesebb üzemeltetni a lánchajtásoshoz képest? Mármint úgy értem, hogy mondjuk a szíj és a lánc élettartama mennyire tér el, milyen nehéz cserélni, értenek-e hozzá a szervizek nagy részében, mennyire nehézkes/drága a szíj beszerzése a lánchoz képest, stb?
    Pár éve olvastam egy nagyon hosszú blogot, ahol valaki egy elég komoly agyváltóval (talán akkoriban volt csak 200k körül maga az agyváltó) szerelt szíjas bringát épített, megpróbálom azt előkeresni, hátha vannak benne infók.

    Ringman: most egy 11-12 éves Gepida 300 Pro CRS biciklim van, igaz pár éve már csak vidéken használom anyámnál - abban is alapvetően az nem tetszik, hogy városi felhasználásnál a teleszkóp csak egy plusz hibaforrás/tömeg, kb. mindig lockolva használom.
    Egyelőre feliratkoztam megint készletértesítőre az elopsra, ha tavaszig nem lesz, akkor nézek valami mást helyette, csak attól is tartok, hogy addigra megint minden inkább drágulni fog, szóval lehet, hogy úgy is jobban járnék, ha most vennék valamit, még ha télen alig használnám.

    f4lcon: igazából geometriából talán még jobb is a montis, anno még a blackwood bringámmal is azt jobban megszoktam tinédzser koromban, az elopsban leginkább az ár/érték aránya tetszett - illetve mióta anyámnak is van egy agyváltós bringája városi közlekedésre és néha használom én is, azóta az is nagyon megtetszett.

    Tényleg, szobabicikliról/spinning bicikliről folyik itt a diskurzus, vagy van külön topicja? Abból heti 4-5*1 óra alkalomra mi a legolcsóbb, amit már érdemes lehet megvenni?

Új hozzászólás Aktív témák