Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz Fall-N #224870 üzenetére

    mindig nyekken valahol a kerékpár eddig a nyeregcső aztán kiderült mégis csak az volt a ludas nem a nyereg(vagy nem csak a nyereg) nem tudom Ti hogy vagytok vele, de zavar. Ne ropogjon már alattam az a kerékpár.
    Kormány stucni megint csak nyekken egyet bizonyos szitukban, hába próbáltam befujni tf2 vel egyszer segített most nem jött össze (bár azt erős a gyanúm hogy használtan adták el a boltban...). Meg ez a kerék dolog van most amit próbálok helyre tenni.
    Mostmár úgy fogom mostni a kerékpárt, hogy a nyeregcsövet nyerget és a stucnit védem a viztől.
    ----
    #224871Hasaggymeg: köszi tapogatózom, ki hogy. Nekem pl tegnap majdnem bő 7 óra út, ebből olyan 5 órát tisztán nyeregben, izzad az érintkezési pontnál, és utána lesz kellemetlen, állandóan huzgálom a nacit. Viszont tegnap lekaptam a rövidnadrágot, (dekás cucc jóféle) és boxerban toltam jó darabig, nagyon jó volt. Jobb.
    Mikor hazaértem, nem zsibadt meg semmi, de úgy kicsit rövid ideig éreztem a két ponton hogy ültem.. ami gondolom normális, viszont menet közben többször kellett igazgatni.
    Majdnem megrendeltem a Casteli naciját, de végül elálltam, óckodom a betétestől hogy zavarna, meg elcsuszkálnék..alapjaiban leszámítva az izzadást és aztán kényelmetlenséget nincs bajom az üléssel még 8 órás út útán sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák