Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz sanzi89 #21806 üzenetére

    Nyilván mikor direkt rádhúzza, az a forgalom akadályozása. De ha csak simán túl közel áll a padkához, azzal ő szabályosan jár el.
    A "terjed a hülyeség" dolog meg nem így működik :) Illetve működik az ellenkező irányba is, szóval összeségében a hatás kiegyenlíti egymást. Viszont egy dolog biztos: ha te nekiállsz veszekedni egy autóssal, akkor azzal csak azt éred el, hogy legközelebb 100% hogy úgy fog állni, hogy ne férj el, mert onnantól "köcsög biciklis"-ek lesznek. Amivel elérhetsz valamit, hogy normálisan megkéred (ha valamilyen formában lehetőséged adódik rá). De veszekedéssel meg beszólogatással biztos nem.

    "És a kerékpárútról szabályosan hogyan tudok visszamenni a Szabolcs út nevezett szakaszára?"
    Sajnos nem kötelező egybefüggő közlekedési lehetőséget biztosítani bicikliseknek :( Pontosan ezzel szívok én is Győrben, ha végig tudnék tekerni, akkor 10 perc alatt beérnék, így 15 perc (két helyen lépcsőn kell átmozgatni a biciklit, illetve egy hosszabb szakaszon csak járdán lehet eltekerni, mert 8 sávos úton nem szívesen közlekednék biciklivel, főleg hogy onnan el kéne kanyarodnom balra, egy 4 sávos útra ahol meg ugyancsak értelemszerűen tiltott a biciklizés.
    Szóval adott esetben erre az (is) lehet a válasz, hogy gyalogosként közlekedve (értsd: tolva a biciklit).

    Krisz79:
    Én sok mindent próbáltam Endomondo mellett, de egyik se jött be igazán, mindig visszatértem hozzá. Stravaból mondjuk pár funkciónak örülnék ha átemelnék, de nekem több minden hiányzott az Endoból, mint a Stravaból.

    sssent:
    Nem igazán értek ezekhez, csak egy másik topicban felmerült a Aegonos biztosítás kérdése, azért jártam kicsit utána.

    deicide:
    Ugye azt tudod, hogy a "gyorsulok-fékezek-állok egyhelyben" megoldással sokkal többet fogyaszt az autó, mint ha kb. zöldre érnél oda?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák