- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Tothgera30 #22147 üzenetére
csak nekem nem jelenik meg kép?
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Tothgera30
Ármester
válasz syberia #22150 üzenetére
"U lakat"-ot semmiképp sem szeretnék, erre könnyebb rátartani és fűrészelni, illetve földnél lévő bringa lecsukóba (ennél jóval kisebb benyúlású helyek vannak, ergo csak a felni alja +5-7cm fér bele) fura helyen kell elvezetni a lezárót, tehát hely sem lenne neki mindenhol.
#22151 -=RelakS=- : Elvileg megy.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
gergo5991
őstag
válasz Tothgera30 #22152 üzenetére
-
(jan)
őstag
válasz PROHARDVER! #1 üzenetére
Sziasztok!
Tippet, tanácsot, vagy valami isteni csodát szeretnék kérni.
Beleszaladtam egy olyan spéci gumiabroncsba, amit sehogy se tudok felrakni (természetesen már nem egyszer kicsíptem a belsőt) egy 26"-os monti kerékre.
szereltem már párszor ilyesmit, voltak nehéz esetek, amikor csak bakancsban tudtam betaposni a helyére a külsőt, de ezt sehogy se tudom most végrehajtani.
van valami titkos praktika amivel megoldható a dolog?
már azon gondolkoztam elmegyek gumishoz, de szerintem körberöhögnének
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
-
Tomi_Sci
őstag
Noname első agy, a shimano legrosszabb kazettás hátsóagya -ami ráadásul hibás is-, (viszonylag) noname felnik, noname küllők. Véletlenszerű hirdetést kiválasztva 9k-ért LX (HB-M563/5) agyas Mavic felnis szettet lehet kapni, tehát ezért max. 6-7k-t lehet kérni.
zoli03:
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
fpeter07
veterán
válasz imyourfriend #22156 üzenetére
Sok lúd disznót győz. Egy-egy defektnél anno én is leizzadtam, mire levettem a gumit. Mostani Scwalbera csak rá kell nézni és szinte lerepül magától.
-
hoffman_
nagyúr
kész, feladom. nem találok hajtókart az épülő 8bar fixi projekthez. nem létezik, amit én keresek szerintem. nem is tudom mit keresek.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Tomi_Sci
őstag
Ha a hátsó agyat meg lehet menteni, akkor használd amíg fut. Görgőben, télen, mocsokban etc. Ha egy részen rág, akkor szedd szét (kónuszkulcsok kelleni fognak, de megéri befeketetni ha Shimano agyakat használsz), és nézd meg mi okozza. Ha a csésze (agyban van) akkor ez van, ha a kónusz (tengelyen van) akkor itt esetleg lehet van. Ha párszáz forint, cseréld ki. Kellenek majd új golyók, de inkább kérj bringaboltban levedlett csapágygolyót (ingyen), sokan évente szervizeltetik a high-end shimano agyaikat, amik abból kijönnek csapágyak még bőven jók lesznek. Vagy vegyél ebből egy szettet, 6,35-ös kell. Csapágyboltokban általában SKF-et találsz (drága), de ezzel a Shimano-val + egy kónuszt feltételezve egy ezresből kijön a dolog.
Újrafűzésnél mindenképp jobban megéri, ha szeretsz bütykölni, annál inkább Ráadásul megtanulsz kónuszos agyat karbantartani.Bátorításképp, az egyik bringámon egy Shimano gyártmányú, legalja szérián kívüli elsőagy van, ami mindenféle zsírzás, állítás nélkül tökéletesen fut 7 éve, hóban, fagyban. Néha jönnek ismerősök messze földről megcsodálni
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
G@ben
addikt
válasz Tomi_Sci #22167 üzenetére
Már másik kerék van a bringában, ezt el akarom adni, úgyhogy ezt mind el fogom mondani az új tulajnak, mert időm az semmi nincs, hogy ilyenekkel szórakozzak. Annak is nagyon fogok örülni, ha hétvégén be tudom rakni az új fékpofát.
Köszi!Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
(jan)
őstag
válasz imyourfriend #22156 üzenetére
Honnan szerezzek ennyi kezet ?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
lefkosia
őstag
Szerintetek ez mennyire éri meg MTB sisak, vagy inkább felejtős? Nem találtam róla eddig semmit...
The Truth Is Out There
-
dqdb
nagyúr
válasz lefkosia #22171 üzenetére
Arra a kérdésre, hogy az árát megéri-e, nem tudok és nem fogok válaszolni. Ami miatt nekem nem annyira tetszik:
1. soknak tűnő számú lyuk, de valójában nem túl jó a sisak szellőzése, feleennyi anyagból illik megoldani manapság ezt
2. nincsen bogárháló
3. a tarkónál nem jön be a kialakítása, túl zárt (de a tekerős rögzítésért ezen az áron jár piros pont)tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
belaazallat
addikt
válasz venember83 #22169 üzenetére
Most ez mi, hogy nők számara van 110kg-ig terhelhető bringa, férfiaknál 95 a max. Nem fordítva kéne lennie?
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
nagyúr
válasz venember83 #22169 üzenetére
Egy bringát sem próbálhatok ki.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Because
őstag
válasz belaazallat #22173 üzenetére
nem szeretnék ha egy izmosabb ember odalépne a cangának, viszont 110 kilós nő tuti nem fog jelentkezni
-
belaazallat
addikt
Te se? Én se, de csak papíron!
Mondjuk "vicces" lenne, ha az outiban alattam kitörne pár küllő!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
nagyúr
válasz belaazallat #22178 üzenetére
Ja, Speckóék a kaliforniai sajtótáborban simán alámadták a fullcarbon outijukat.
Nyélen nyesztettem, azt' nem lett semmi baja, úgy látszik, csak a hazaiak kényeskednek itt grammokon
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
belaazallat
addikt
Én abban bízom, hogy csak nem hoznak mérleget magukkal!
Csak ott kint lehet jobb volt az út minősége, mint itt Kaposváron és környékén.
-
TripleB
senior tag
válasz venember83 #22182 üzenetére
Ruházatot is, szerintem.
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
nagyúr
válasz venember83 #22182 üzenetére
Adtak mindent, ja, meg táskát, meg kulacsokat, szemüveget, pólót, törölközőt, papucsot.
-
HollyBoni
veterán
válasz venember83 #22176 üzenetére
Nem lehet csak 1 bringát. Én már regisztráltam, tegnap nem nálam volt a hiba csak még nem nyílt meg a regisztráció.
Kár hogy nem lehet DH meg enduro bringákat valami jó kis pályán kipróbálni.
-
HollyBoni
veterán
Ebike-nál ez normális hogy emailre nem válaszolnak, telefont nem veszik fel?
-
HollyBoni
veterán
válasz Tomi_Sci #22187 üzenetére
Írtam nekik előző 3 napban 2 emailt, hívtam őket kétszer (nem vették fel és nem is hívtak vissza), most sikerült válaszolniuk emailben. Rendeltem egy sárgakosaras gumit ami megjött hozzájuk egy nap alatt, meg egy 24h zöld kosaras belsőt, ennél a megrendelésre vár feliratot nézem egy hete. Innen sem rendelek többet az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
-
csabi94
őstag
55 comb, 39 vádli, és 184 magas vagyok.
-
Solad
addikt
válasz gergo5991 #22192 üzenetére
Magasság 172
Comb 64
Vádli 43Bal comb 58, éljen a térdműtét
Kíváncsi leszek mennyi idő lesz visszapakolnom az izomzatot.
Ennem mondjuk az az érdekessége, hogy az előző ilyen visszaépítés alatt az alapvetően sprinter felépítésű jobb lábam mellé a bal lábamra inkább állóképességi munkával jött vissza az izomzat. Szóval a jobb lábam gyors és erős, a bal meg sokáig bírja[ Szerkesztve ]
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
imyourfriend
őstag
Jóhogynem p*csméregetés van..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest