Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wombath

    HÁZIGAZDA

    válasz 6030D #214696 üzenetére

    Igen. Még csak ismerkedünk, pont összejött annyi meló, hogy csak egyszer tudtam ráülni, de talán hétvégére sikerül egy kis szabadságot intézni. De ez is olyan, mint a régi: valahogy nem lehet csak úgy menni vele, muszáj nyomni neki. Kétszer annyit kell majd edzeni, mert ezen nem foghatom a széles gumikra, hogy miért vagyok lassú :D.

    Van pár változtatás, amit akarok vele csinálni, az első ez a bizonyos fékcsere: Guide 2 RSC van rajta, egyrészt nem annyira jön be az adagolhatósága, mint a Shimanóé, másrészt légtelenítéshez sincs semmi cuccom, na és a DOT folyadékkal való vesződés sem tetszik. Ezen kívül az előző tulaj, aki valószínűleg 50 km-t sem ment vele, mert annyira kopásmentes minden, Lunch Ride változatot faragott belőle, így elöl 200-as tárcsa és 140 mm-es rugóút van, ezeket vissza akarom építeni a 180 mm/130 mm kombóra, hogy visszahozzam a trail irányból.

    Ja, és a telón (Fit4 helyett Grip2) és a tagon is annyi állítási lehetőség van, hogy elő kellett bányásznom az egyetemi tankönyveimet, hogy értsem az összes működését. Ez önmagában egy napos játék lesz, persze nem panaszkodom, sőt...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák