Hirdetés

  • A KINGPIN kártyák visszatérnek a PNY égisze alatt

    ph Ez sajnos azt jelenti, hogy ezzel a fémjelzéssel már alaplapok sem jönnek majd az EVGA-tól, de a high-end GPU-k elkötelezett hívei dörzsölhetik a tenyerüket.

  • BYD Atto 3 menetpróba

    ma Ez kéne legyen a kínai slágertermék az európai piacon, mert tágas, olcsó és elég modern is. De adódnak kompromisszumok.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz MPowerPH #209103 üzenetére

    Mondom én, nézz rá a Forekasterre és a Rekonra, lehet megfelelnének. Én xc-s vagyok, de gyakran inkább trailnak való terepen tekerek és imádok sarazni is, szal nálam az volt a cél, hogy találjak agresszív xc vagy light trail gumikat kb xc gumi súlyban. Ezek a gumik tudják is ezt, tavasztól késő őszig nagyon szeretem őket. Te trail/am-et használnál xc-sebb terepen, ezért könnyebb, kevésbé agresszív gumi kéne neked, lehet pont ezért nagyjából ütköznek az igényeink, már ami a gumikat illeti :D . Esetleg downcountry gumik? Vittoria Syerra, Schwalbe Wicked Will.. ez is jó lehet. Meg ha már súlyt akarsz spórolni, tényleg érdemes hátul kevésbé agresszívebb gumit venni, elöl meg valamit ami azért jobban tapad. Azzal egyetértek, hogy ha a gumikról/kerekekről leadsz fél kilót, azt nagyon megérzed.

    #209108 flash-: mtb és 20%-os emelkedők terepen... azért a súly ott más téma.

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák