Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz Beri #202349 üzenetére

    Azon gondolkoztam, hogy téged pontosan mi is az, ami frusztrál a topikban, de aztán úgy voltam vele, hogy ha akarod, majd elmondod, mi fáj. Valaki mindenesetre nagyon a tyúkszemedre lépett valami semmiséggel.

    A témát összefoglalva meg: igen, mind álszentek vagyunk kicsit. Nem fogunk lemenni a szar bicikliútra, akkor sem, ha muszáj lenne (ez egyébként csak az országúti bicajjal van így, mtb-vel, vagy a crosserrel bevállalok bármilyen kalandos bicikliutat). Nincs csengő az országútimon, pedig kötelező lenne (a többin van). Sőt, küllő-, és pedálprizma sem (pedálprizma a crosseren sem, de azon reflexcsíkos gumi van, az MTB-n konkrétan semmi fix fényvisszaverő). De még az első villogóm sem stvu-konform (az akkus lámpáim viszont igen). Csak neked bevallom a legnagyobb bűnömet is: ha közel-távol sehol senki a kereszteződésben, néha még a piroson is átmegyek, de ezt többnyire csak jobbra kis íven kanyarodva. Tessék, meggyóntam, a többi pontban ártatlan vagyok (bolyozni nem szoktam, nem mintha önmagában szabálytalan lenne), de gondolom azért így is jár az árokba lövés.

    Amiből meg az egész kiindult: autósként tessék biztonságos oldaltávolságot tartani mindig, mindentől, különösen, ha élet(ekj múl(na)ik rajta. Akkor is, ha az adott kikerülendő/előzendő esetleg szabálytalan, vagy nem is lehetne ott. Ez érvényes kerékpárosra, lovaskocsira, gyalogosra, kiguruló labdára, vagy eltévedt kiskutyára egyaránt. 2 centit fordítani a kormányon nem kerül semmibe. Ha meg le kell lassítani, vagy neadjisten meg kell állni miatta, akkor meg így járt a delikvens, előfordul autóvezetés közben. Annyira nem siethetsz, hogy életeket sodorj veszélybe, ez még akkor is igaz, ha megkülönböztető jelzést használsz, és amúgy éppen életet mentenél. Ha már elvek…

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák