- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz arcitec #194138 üzenetére
Itt a városban ha kivesszük az öreg csettegőket a képből nagyon sok montit látni. Nem azért, mert terepeznek vele, hanem mert jól néznek ki, és lehetőleg tökig ültetve hajtják. Nekem is van ilyen ismerősöm, csak munkába jár vele. Mi ezzel a gond? Csinálja.
Nem te írtad, hanem valaki korábban, hogy a cross/trekkingezésnek nincs sportértéke...wtf? Annak, hogy ledörrentek 70/80 km-t megállás nélkül nincs sportértéke? Ne viceljünk már. Vagy csak az sport, amit montival vagy ouival űzünk? Amikor eldörrentek a talpig beöltözött outisok mellett mindig eszembe jut, amikor az edzőteremben látok olyanokat, akiknek a cipőjük többet ér, mint rajtam minden és az egész éves fehérjére költött összegem, és persze szinte mindent szabálytalanul csinál, de abból is keveset. Ehhez sincs közöm, csinálja, valamit mégiscsak mozog...
Biztos, hogy én is jobb időket futnék egy outival, csak épp nem tetszik a felépítésük. Plusz mivel városban is használom a kerékpárt és nem akarok egy külön, komolyabb bringát fenntartani, ezért az ki is van lőve. Én megértem, hogy ha valaki nagyon rákap, azzal csapatja. Csak ne szarozzunk már le mást, olyan fszságot meg végképp ne mondjuk, hogy crossal/trekkinggel nem lehet sportolni.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
zsocy
őstag
válasz arcitec #194146 üzenetére
Második ostobázásod egy hónapon belül, mindez azért mert nem értesz egyet valakivel. Aki ráadásul semmi rosszat nem is mondott a csodás trekkingedre, csak ennyit : "a trekking az a fajta bringa ami igazán semmire sem tökéletes."
És ez szórol szóra igaz. De lehetne írni ugyanezt a mondatot országútival, egysebivel, xc montival, rollerrel. Mert nincs mindenre tökéletes bringa. Csak a te igényeidre tökéletes van. De tudom, mindjárt offba téve megkapom én is hogy ostoba vagyok... go ahead, make my day! -
venember83
nagyúr
Sziasztok,
Gyerekülés témában keresgélek, a topikban is nézelődtem, de nem nagyon láttam a homlokcsőhöz és a nyeregcsőhöz rögzíthető gyerekülésről véleményt.
Ennyire rossz vagy ennyire nem elterjedt? Weeride Safefront/EU Front az ülés neve, ha jól emlékszem. A gyerek jobb kilátásai miatt választanám ezt az opciót, hogy ne csak a fenekemet s a hátamat lássa, plusz jobb lenne a súlyeloszlása a bringának, ami talán számít. Az persze kérdéses, hogy mennyire lenne felszerelhető egy Pyxisre.
Szóval vannak itt bringások, akik használták/felszerelték már ezt az ülést?
-
arcitec
addikt
válasz Rigormortiis #194151 üzenetére
Ne ezt szépen leírtad, gratula. És igen az van, hogy sok fiatalnak valóban a dögösebb járgány jön be(terepen is jól használható), nincs is ezzel semmi baj, csak a szemlélet közlése hibádzik... Még egyszer jó írás...
U.I: Sajna én csak erőteljesen tárgyilagosan fogalmazok.. Ja igen és a családosokról ne is beszéljünk ügye.. gyerekkel stb ...[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
INTELligent
senior tag
Srácok kérlek ne menjünk át személyeskedésbe (akinek nem inge). Örüljünk, hogy mindenki örömmel teker, és fogadjuk el, hogy nem ugyanazt értünk sport alatt.
Engem pl tuti sokan kinéznek, mert a montimon van sárvédő, DE el tudom fogadni, hogy valakinek az szúrja a szemét.[ Szerkesztve ]
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
Zanik
addikt
válasz xy.zsolt #194145 üzenetére
Minden kerékpártípus esetén vannak pro és kontra érvek. Az, hogy egy felhasználó ezt esetleg nem veszi figyelembe, az miért a kerékpár hibája?
Egy normális felhasználó nem fog városi bringával egy singletrail-en lefelé csapatni, és jobb esetben senki sem vesz össztelós endurót bevásárolni járni (bár van hogy egyesek cruiser bringáként gurulnak velük a városban).
Annyi a lényeg, hogy el kell tudni vonatkoztatni a saját preferenciáinktól, és elfogadni hogy vannak olyan bringások, akiknek az igényeit pont lefedi egy cross-trekking bringa. A miénket meg nem (az enyémet sem!). De ettől még nem lesz feltétlenül rossz kerékpártípus. Ha nem lenne rá igény, szimplán nem gyártanának ilyeneket.[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Ringman
nagyúr
Nem te írtad, hanem valaki korábban, hogy a cross/trekkingezésnek nincs sportértéke...wtf? Annak, hogy ledörrentek 70/80 km-t megállás nélkül nincs sportértéke? Ne viceljünk már. Vagy csak az sport, amit montival vagy ouival űzünk?
dehogy nincs sportértéke, pont hogy trekkinggel nehezített pályán nyomulszegyébként érdemes lehet kipróbálni outiból egy endurance/gravel "kényelmes" geo-t is, vagy touring bike-ot, de az Mo-n nem nagyon kapható, pl ezt: [link]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Rigormortiis
veterán
válasz Ringman #194158 üzenetére
Hmm, ez mondjuk nem ronda! Nemrég vettem új bringát, úgyhogy nem tervezem lecserélni, max fejleszteni. Azt mondták, a hajtást lenne érdemes inegráltra váltani, de úgy nem szánom rá magam, hogy azt sem tudom, az miért lenne jobb nekem.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
szuszinho
őstag
Urak,
Rendel valaki Hibike-ról? Betársulnék, mert egyetlen "kacatra" van csak szükségem.
-
borix
őstag
válasz Csokicsibesz #194160 üzenetére
Rámégy a nagy rönkökön, köveken átjutáson és az akkor felülírja a cyclocross-t mert a többségnek igazolja erre van szüksége, a sportszemlélet alapján?
-
ZolkoW
őstag
Nem az volt leírva, hogy nincs sportértéke, hanem valami olyasmi, hogy sportolásra nem jó.
Nekem is az a bajom a trekkinggel, hogy semmire sem jó igazán, a többi kategória legalább valamiben domborít, még az egysebességes is.
(SS monti for prezident!)
Remélem, azt nem kell leírnom, hogy ettől még engedélyezem, hogy más vásároljon, habár most, hogy így belegondolok....Jjeahh: a Schwábliból nekem csak az előző NN van mindkét méretben, és az valahogy furán adta ki magát, ugyanis sokkal nagyobb a különbség szemre, mint a mm-ek sejtetnék.
Tehát 2.25: aha,biztos trekkingen volt előtte, kár, hogy ilyen furán néz ki egy MTB vázban
2.35: na, ez már döfi, combos, stb.
Hogy tapadásban hogy viselkednek egmyáshoz képest, hát arról fogalmam sincs, mert 2,35-ösből csak egy van, és az elöl volt, hátul meg a keskenyebbik. A nagy szívfájdalmam, hogy ekkorát asszem, nem gyártanak RRonból :/
Ja! viszont sárban egyáltalán nem vennék rá mérget, hogy a ducibb lesz jobb...Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
maximilian4
addikt
válasz Mezga Aladár #194163 üzenetére
Nekem nagyon bejönnek ezek a touring bájkok. Egyszer kipróbálnék egy ilyet.
Maxi
-
Csokicsibesz
tag
válasz borix #194164 üzenetére
Az a baj, hogy nem érted miről beszélsz.
1. Kijelentetted, idézem:
"Sportolásra a lényeg, akkor a mtb-is felejtős, mert ott a cyclocross/gravel helyette."
Erre mondtam, hogy van olimpiai mtb, amiért olimpiai érmeket kapnak. Tudod az olimpia az egy 4 évente megrendezendő sportesemény. Ebből következik, hogy ott akik részt vesznek azok különböző sport számokban vetélkednek.Tehát maga a kijelentésed teljesen fals.
2. A cyclocross egy teljesen más sport mint az MTB. Nem lehet a kettőt összehasonlítani, más a bringa, más a pálya. Az egyik alma a másik a körte.
3. A gravel az nem ésportolásra van kitalálva, hanem inkáb túrázásra. Az nem teljesítmény központú, hanem élmény központű. Nem tudom szerinted a gravel az miért spotolás a hegyen felfelé ill. lehelé ha az MTB nem az.
Tehát össze-vissza beszélsz nagy magabiztossággal.
-
arcitec
addikt
válasz maximilian4 #194166 üzenetére
Ebben az országban az a baj, egyébként most akadtam több műsorban,videóban is szóban róla nos, hogy itt fekete vagy fehér, nincs köztes. És ezt megmondják direktbe az arcodba.
Ügye ezzel csak az illem van a gond, nincs udvariasság,tisztelet a mások, mások érzései iránt. Persze pont az baj, hogy sokan ezt sem fogják érteni.
Itt egy mutató: 8:46 -tól. [link] És abszolút így érzek ...[ Szerkesztve ]
-
Friczy
senior tag
válasz arcitec #194138 üzenetére
Túráztam én trekkinggel is (aszfalton), de elég volt pár szelesebb nap ahhoz, hogy elkezdjek azon agyalni, hogy hogyan tudnék előredőlősebb geometriára váltani. Akkor jött a fitnessz (szerencsére a Merida Speederre lehetett csomagtartót is tenni), de azt is addig alakítottam tovább (koskormány), amíg majdnem gravel kategóriát hoztam létre belőle. Sokáig az lett a túrabringa, aztán vettem egy gravelt, aminek hasonló felszereltsége van (csomagtartó, sárvédő, agydinamó, világítás), nekem most ez az ideális túra - na meg a rekumbens, ha nem nagyon hegyes terepre megyek.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz maximilian4 #194166 üzenetére
A váz és a geója még csak-csak, de az a kormány valami iszonyat.
Viszont respekt, hogy gondoltak a súlyosabb bringázni vágyókra. -
arcitec
addikt
válasz Friczy #194169 üzenetére
Megértelek, de nekem pl a komplett trekking felépítés az amit túrázásra, kiválóan használok és teljesen rendben van élvezet az egész. És nálam nem az a cél, hogy sebességet nyerjek, rádőljek, ugrassak, kemény terepen hasítsak, hanem a vele járó élmények, természetjárás, az ami az úgymond túrázással jár. Persze az jó, ha halad a járgány, na de nincs azért azzal sem baj. De ismétlem, kinek mi én nem vagyok az egyéb más fajták ellen, sőt mint írtam egy montit lehet vennék egyéb kikapcsolódásra, de semmiképp a trekking ellenébe.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz Mezga Aladár #194170 üzenetére
A kormány elég bizarr
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
borix
őstag
válasz Csokicsibesz #194167 üzenetére
Értem én , hogy miről beszélek csak te hoztál egy kivételt amivel felül akartad írni!
Ott kezdődött, hogy a trekking igazán nem jó semmire sportérték szempontjából!
Élvezeti érték hol marad általános felhasználásra?
A sport értéket nézzük akkor többségben egy cyclocross bringával jutsz el leggyorsabban A-B-be mehetsz vele erdőben, aszfalton földúton, sárban. -
Csokicsibesz
tag
válasz borix #194174 üzenetére
Ebből látszik, hogy mennyire nem értesz hozzá
A cyclocross az full verseny bringa. Verseny geóval, verseny felszeretlséggel.
Nézz meg egy cyclocross versenyt, hogy az micsoda. Az a bringa kifejezetten arra való.Azzal baromira nem mennek az emberek erdőben, az a gravel bringa. A kettő nem egy és ugyan az.
Menj fel a HHH-ra és próbálj menni 3 kört max közeli pulzuson, meglátjuk mennyire fog sikerülni és szerinted annak mennyi sportértéka van...
-
jjeahh
nagyúr
válasz ZolkoW #194165 üzenetére
Ja, fel sem tettem volna a kérdést, ha Rocket Ronból lenne 2.35" méret, de nincs, ezért agyalok, hogy következőben valamelyik gyorsabb gumiból vegyek egy szélesebb szettet. Nobbyból van 2.35", de 890g és a mintázata is túl agresszív lett, "eltankosították" teljesen . Sár alatt én amúgy nem arra gondolok, amikor a gumik már vastagon nyomják fel a becsúszókra, hanem ami simán tekerhető, híg sár, de a gyors gumiknak már nincs elég tapadása. Ilyenkor reménykedek, hogy a plusz szélesség és a 0.10 bar-al ( ) kisebb nyomás miatt azok is tapadnak már. A 29er gumijaid amúgy Racing Ray/Ralph szett nem? azok mennyivel rosszabbak tapadásban a Rocket Ronnál?
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Friczy
senior tag
válasz arcitec #194171 üzenetére
Sebességről szó se volt. De amikor Balatonföldvárról jöttem haza Budapestre és pechemre keleti szél fújt, a trekkingen meg 'kényelmesen egyenesen ülve' telibekaptam, akkor elegem lett belőle. Hasonlóképpen az első Balaton-kerülésemet kb. 120 km-ig bírtam, és jól kifáradtam, a másodikat - már a Speederrel - probléma nélkül teljesítettem. Tény, hogy közben edzettebb is lettem, de ég és föld volt a különbség. Ahogy a két bringa súlya közt is. Tény, inkább hosszabb távokra szeretek menni, ha csak 20-50 km-es napi táv lenne, akkor szinte mindegy. De tettem meg egynapos utakat 150 km feletti távokkal (volt köztük 200 feletti is), ez a trekkinggel már erősen szenvedős lett volna.
-
xy.zsolt
őstag
válasz arcitec #194146 üzenetére
Írj egy számodra pro érvet ami csak tekking specifikus. És megkérlek rá, hogy ne ostobázz le mert ezt én is mondhatnám Rád (ráadásul a személyeskedésed után jogosan)....mégsem teszem. Most is tartom azt, hogy az vegyen trekkinget akinek gőze sincs róla, hogy mit akar....mivel ez rengeteg vásárlóra ez adja a létjogosultságát. SZERINTEM
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
arcitec
addikt
válasz Friczy #194177 üzenetére
Sebességről szó volt igen, a részemről. . Ez egyébiránt a TE egyéni hozzáállásod, még igaz is lehet, nem tudok hozzá véleményt formálni, mert nem próbáltam és hát nem is akarok.
Szóval summa summarum hajrá megyünk a tóra, TE a Speederrel, én a számomra jól bevált trekkingel. Még az is lehet le fogsz kerülni, ki tudja.
U.I: Egyébként fura nekem ez a "bedőlés", mert hát a mai trekkingekkel sem egyenes háttal megyünk..Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
válasz xy.zsolt #194178 üzenetére
Bocsi nem személyeskedés, a hozzászólásra írtam az az volt ami. Akár hogy is.
Olvass vissza és tudni fogod miket írtam. És sok szép élményt kívánok neked a bringádhoz.
Egyébként jómagam az első perctől tudtam, hogy trekkingre van szükségem és most is azt vallom. Látod látod, csak-csak nem érted. Ami neked jó az miért lenne szent írás.
Hát NEM az.Csak ezt(is) próbáltam reagálni és elnézést ITT MINDENKI előtt, ha megbántottalak. Visszavonom, helytelenre az ominózus szót.
De itt befejeztem részemről mindenki azt használ ami neki jólesik és nyugodtan fikázza azt ami nem kedvére való.[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
válasz Csokicsibesz #194175 üzenetére
Nem értek, hozzá csak tekerek.
Az, hogy ki hol mivel megy kell mennie azt látom, hogy rendesen meghatároztad.
Cross trekkingel tekertem sokat 150km bringázások alatt dobogókőre, tekertem sokat Börzsöny hadiút szerű utakon.
Sportértéket néztem volna akkor egy cyclocross/ gravel bringát vettem volna.
(Sokan a cyclocross bringát jobban szeretik az agresszívebb geometriája miatt.)
Sportértéket néztem volna akkor nem cross trekkingel mentem volna. -
xy.zsolt
őstag
-
Apophis
őstag
Gravelt tudtok ajánlani kb a Kellys SOOT 50 szintjén? Cube-okat néztem, de jelentősen drágábbak hasonló felszereltség mellett.
All was naught but to serve the void...
-
arcitec
addikt
válasz xy.zsolt #194182 üzenetére
Nem igazán érint rosszul egyébként, csak nem igazán tartom , hogy is mondjam helytállónak,
mert hát csak arról volt szó, hogy minden jobb a trekkingnél és csak az vesz olyat aki nem tudja mi kellene neki. Szóval csak ezt akartam jelezni, hogy ez nem így van.
Ígérem legközelebb szebben fogok fogalmazni ...
De szép napot mindenkinek neked is, mindenféle bántás nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Csokicsibesz
tag
válasz borix #194181 üzenetére
Alapvetően az egész cross trekking pro és kontra vitátok hidegen hagy. Azzal mész, annyit és ott ahol neked tetszik. Nincs hozzá semmi közöm. Miért akarnék ebbe beleszólni?
Egyedül ez az XY szakág nem sport kijelentés volt az amire felkaptam a fejemet.
Akartál mondani egy nagyot és egy hülyeség lett belőle. Utána meg nekiálltál összemosni a gravelt meg a cyclocrosst és bebizonyítani, hogy neked van igazad.
Ez volt az amire mondtam, hogy el vagy tévedve.Azt, hogy kinek melyik trend népszerübb szintén nem érdekel, vegyen mindenki olyan bringát amit szeretne.
De azért van több fajta kerékpár mert mindegyiket másfajta felhasználási területre szánják.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz venember83 #194153 üzenetére
vannak előre szerelhető ülések, ülni már tudó babáknak, kisebb gyerekeknek van kitalálva, asszem 15 kiló súlyig. a nagyobbak már elnézelődnek, pl. az én másfél évesem már egyből olyat kapott, és meg se mukkan benne, csak nézeget. meg piszkál, amikor megállok egy lámpánál.
egy szélvédő az előre szerelhetőknél jól jöhet, nem megy tele a gyerek szeme/szája homokkal, bogárral.
mindenképpen nézd meg, hogy a térded elfér-e tőle.
a hátulra szerelhetőt meg kell szokni a súly miatt. menet közben nincs gond, de fel/leszállni máshogy kell nyilván, illetve az elejét óvatosan emelni, mert lóg 20 kiló ballaszt a hátsó tengely felett. előre szerelhetőknél nyilván fordítva lesz, abból jut az első tengelyre is, emiatt azt nehezebb lesz elemelni a talajtól.[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
borix
őstag
válasz Csokicsibesz #194185 üzenetére
Mindenkinek más a sportérték.
Van akinek az, hogy a városligetbe köröz és ha itt meg ott kanyarodva veszed akkor ennyivel hosszabb vagy rövidebb.
Van aki a HHH körözget, meg elvan bringaúton montival.Garmin 530-at használok, heti 8-9 óra tekerés azért meg szokott lenni.
Többet tekertem egy nap alatt mint te egy hét alatt láttam ez alatt sok mindent, de megmagyarázod, cyclocross, gravel témát mert sokat olvastál róla.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz Apophis #194183 üzenetére
félmillió alatt nem fogsz találni sajnos grx-szel+hidraulikus tárcsafékkel átütős gravelt.
cube nuroad ex (1X hajtással) - 540k és nuroad race a vetélytárs - 570k
más márkából kross esker 6.0, cannondale topstone 2; 1, giant revolt 1; 0, merida silex 600 (sram apex1), canyon grail 6, stb van, nem lesz olcsóbb egyik sem.
de azt kell venni, ami van raktáron
-
borix
őstag
válasz Csokicsibesz #194188 üzenetére
Mikor aktívan bringáztam inkább ilyenek voltak mint Pestről le Gyöngyösre fel a Kékestetőre majd vissza Hatvanba és onnét haza vonattal.
Nyilván ha a HHH-n körözve bohóckodtam volna, akkor nem trekking, gravel, outi vonalon nézelődtem volna.[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
válasz Csokicsibesz #194167 üzenetére
Azért léteznek ám gravel versenyek is, pl. Dirty Kanza, és az endurance illetve ultra-endurance versenyeken használt endurance bringák is majdhogynem gravel bringák (pl. 3T Exploro).
Ettől függetlenül az XC és a DH sokkal régebbi, már-már tradicionális szakágak. Ezt senki nem vonhatja kétségbe.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
borix
őstag
válasz Csokicsibesz #194191 üzenetére
Amiről te beszélsz az versenysport minket nem érint.
Olimpiát nem először hozod fel, ami minket nem érint.
HHH edzés egyéb tekeréssel heti 8-9 órával megint nem komoly sportérték.
Félprofil, profi vonal teljesen más kategória, abból élnek teljesen specifikusak heti rengeteg órával a hátuk mögött.[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Melorin #194192 üzenetére
Rámegy szélesebb is, szerintem 2.35"-2.4" max, de 2.25" biztosan. De inkább nézd mm-ben, 57-60mm körüli még jó lesz rá, inkább az a kérdés, hogy belefér-e a vázba, a teleszkópba és az első váltó legkisebb lánckerékre váltva hozzáérne-e a hátsó gumihoz.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Csokicsibesz
tag
válasz borix #194194 üzenetére
Mondom el lehet menni bármelyik nap tekerni és megmutatható élőben minek van sportértéke Nincs akadálya.
De ebből is látszik, hogy milyen szinen másik világban élsz. Heti 8-9 óra edzés nem hasonlítható heti 1-2 nagy tekerékshez. Látszik, hogy életedben nem edzettél még, nem tudod milyen az amikor be kell építeni az edzéseket a napi rutinodba.
Kíváncsi lennék neked mennyi mozgás fér bele rendszeresen hetente.
Csak most puffogsz mert valaki nem adott neked igazat. De nem is fogok hülyeségben igazat adni neked.[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
válasz Mezga Aladár #194198 üzenetére
Na ugye, gravel-re és montik-ra sincs szükség! Az csak a gyengéknek való. Az igazi arcok outival mennek árkonbokronát.
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- TP-LINK routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- XPEnology
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJi Mini 3 Pro + Rc
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest