Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • itouchfan

    senior tag

    válasz Csokicsibesz #162127 üzenetére

    Ami még hasznos lehet, sőt, ajánlott, hogy mielőtt belevágsz ebbe az egészbe, csinálsz egy teljesítmény diagnosztikai vizsgálatot, hogy akár te, akár az edző tudja a pulzuszónák határait, laktát küszöböt, stb...
    Az még nekem is hiányzik, de én most benne vagyok az edzésben, látom a fejlődést szóval ez jó visszaigazolás, szezon végén elmegyek az 100%.

    Egyébként először érdemes rendszert vinni bele (ha az életed megengedi), fix edzésnapokat kijelölni, pihenő napokat szintén, beállni egy heti legalább 7-8 órára és ha ez megy, én utána fordulnék bármilyen szakszerű segítségért, mert ezek az általam felsorolt dolgok anélkül is elérhetők és meg tudják indítani a fejlődést.
    Nehéz edzést (resztav, intervall vagy erofejeleszto) mindig pihenő nap után, vagy regeneráló edzés után csinálj, de legyen alapallokepessegi edzés is legalább 2 egy héten. 7-8 órával szerintem már egész jól lehet fejlődni, sokáig el lehet jutni.

    „Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Új hozzászólás Aktív témák