- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Teasüti #159561 üzenetére
Ezt nem lehet kijelenteni, hogy minden a motoroson múlik, már csak azért sem, mert egy vakegér ha úgy hajt ki eléd, hogy már nem tudod elkerülni a csattanást, akkor az onnantól már nem rajtad fog múlni! Vagy úgy fog sávot váltani amire nem számítasz. Én elhiszem, hogy Te szuper tapasztalt autós, motoros vagy, de a legtöbben meg nem azok, elbambulnak az autókban, stb, én személy szerint még senkire nem húztam rá a kormányt mert figyelek, de néha motorok úgy bukkannak fel, hogy már ott sincs, reagálni nincs időm, durrogó kipufogóval közlekedő motorost van esélye az autósnak, hogy előbb észrevegyen. Persze ha a motoros is ésszel megy, nincs ez a probléma. Mindenképpen a motoros húzza a rövidebbet, így értelemszerűen neki kell jobban figyelnie, ez nyilvánvaló. Elég régóta megyek motorral én is, többet mentem motorral mint autóval. Én meg azt vallom, hogy az a legjobb ha autót és motort is vezetsz, így mindenkire jobban tudsz figyelni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- Lego(bontatlan)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest