Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz Hasaggymeg #129880 üzenetére

    Legyünk pozitívak, fordítsuk meg: vas után felüdülés a műanyag. :) Annyiba kerül egy 11-es lánc, amennyibe a lánc+racsni. 26-os gumi mindig csorog a családból, 29-et venni kell. Illetve ha ázok, akkor se mindegy miben mennek szét a csapágyak. Gondolkodom valami olcsó outin, de a téli retekbe valószínű megint a vas kerülne elő.

    Ma viszont a Meridával voltam aszfaltos Nosztra körön. Kérdezted az 1x11 tapasztalatokat: szerintem élhető. Síkon 32/14-gyel 80-90 pf-tal 27-28-cal mentem, ami kényelmes utazós volt. Onnan van még hátul a 12 és 10 fog. Lejtőn 32/10-et 48 km/h-ig tudom elforgatni. Kóspallag-Királyrét átkötő elején a meredek mászást 32/32-ben meg tudtam volna csinálni, de nézni kellett a pulzust, így 32/42-ben kényelmesen felpörgettem.
    Jók ezek a Maxxis Ikon gumik is, bár aszfalton hangosabb. (jjeahh: a Rekon Race 670 g EXO változatban, ami állítólag a legjobb defektvédelem, azért az nem rossz). Áprilisban felkerülnek a Mitas gumik tejjel, ha gondolod odaadom kipróbálni az Ikonokat, tetszeni fog.
    Nagyon jó lett a bringa mérete, fekvős, mint a dög, vállaknak még szoknia kell, de tetszik. A merevsége meg ismét mosolyfaktor, főleg ha megküldöm, és nincs átdobó vs. lánc hang. Egyelőre fék is okés, bár sok dolga nem volt.

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák