Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kacsyx

    aktív tag

    válasz G@ben #124411 üzenetére

    G@ben: Egy bestbuy Radon!

    #124420 emiki6: Azért szerintem nem rossz dolog vigyázni a dolgainkra. Apósom a Samsung S4-esét a sógorától vette meg, makulátlan állapotban. Mindketten nagyon vigyáznak a dolgaikra, így az a telefon mai napig úgy néz ki, mintha most jött volna ki a gyárból. Ha valami telefonhomoszexuális meglátja a kezében, mindig megy is a nyálcsorgatás, pedig nem egy mai telefon. Persze megtehetné, hogy dobálja ide-oda, de akkor meg tehetné fel adok-veszek csoportokba törött kijelzővel és vehetne fél évente új telefont. Szerintem nem kérdés, melyik éri meg jobban :)

    #124448 jjeahh: Még mindig nagyon jól néz ki a bringa és a táj is. Szépen harmonizál ez a fekete-fehér színkombináció, kedvet is kaptam múltkor egy montihoz a gravel mellé :) Meg múltkor bekövettelek instán, hogy ne maradjak le egy fotódról sem :)

    Megrendeltem a Mavic Crossmax MTB cipőt meg hozzá egy PD-M520-at, talán a héten még meg is érkezik. Nagy lábra külföldről sem egyszerű cipőt venni, főleg nem vállalható áron. Szerencsére Rose-nál volt minden és még egy 15 €-s kupon is. Mondjuk jobbkor nem is szánhattam volna el magam a pedálkötésre váltásra, mint hóban-fagyban, de legalább a hó majd tompít :)

Új hozzászólás Aktív témák