- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Runner_fxr
Ármester
válasz IMIIKE1998 #107393 üzenetére
Akkor mindenképp ki kéne próbálnod egyet, mert simán lehet, hogy nem azt keresed.
-
Vasinger!
nagyúr
Adott egy Shimano Deore tárcsafék, csak hogy pontosabb legyek:
Féktest: Shimano BR-M447
Fékkar: BL-M506
Tárcsa: Deore RT56Alapból organikus betéttel szerelik, mennyire ördögtől való fémes betétet használni egy ilyen fékkel? A Shimano SLX tárcsától támogatja az oldalán a fémes betéteket, RT56-tal még nem, mennyire kell ezt komolyan venni?
-
emiki6
veterán
válasz Hasaggymeg #107402 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
eddie1978
senior tag
Mi lehet a baj?
Ezt a gépet hirdetem, de nem tolonganak a népek. Három helyen van fent március vége óta. Egy hete mindenhol kiemelt hirdetésként megy, de eddig három érdeklődő volt csak.
Ez egy 2200€-s bringa a feléért. Nem ismert a márka? Nem egy Specialized, Trek, Cannondale stb. , ellenben full M8000 XT szettel és RS teló+taggal, DT kerekekkel és RaceFace alkatrészekkel.
Nem jó az ár?[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Tothgera30 #107407 üzenetére
1-2 dombot szívesen becserélnék egy hasonló felszereltségű montiért
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
hegyimorc
senior tag
válasz eddie1978 #107408 üzenetére
"Egy hete mindenhol kiemelt hirdetésként megy"
Ennek az ég világon semmi értelme szerintem olyan helyen ahol kismillió kiemelt hirdetés van.
A képekre mutató linked 404-es errort dob. Inkább ezt kellene rendbe tenni, meg egy rendes linket a gyári oldalra.
"Nem ismert a márka? Nem egy Specialized, Trek, Cannondale stb."
Szerintem aki 1000€ felett vesz bringát az már képben van. Nem ez a baj.
Nincs semmi baj, csak most épp nem kell senkinek.
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
Tothgera30
Ármester
Eléggé beállít a piac, egy Gary Fisher Tassajara Genesis 2.0 MTB-t tettem fel aprópénzért, de eddig csak gyerekek írtak csereajánlatokkal. Utána meg "mostazonnalkellenemontimereledtamazenyimet" és már tegnapra postázzam házhoz.
#107409 jjeahh: Hát én nem, inkább kocsikázok egy kis Zemplénért.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
IMIIKE1998
őstag
válasz Runner_fxr #107403 üzenetére
De most egy monti sem lesz lassabb, mint a mostani bicóm. Ha ugyanazt tudom vele csinálni, akkor jó. Nem országútra lesz, oda nem gyakran megyek. Ha megyek is, inkább az elkerülőutakra, amik rosszabb minőségűek. Viszont gyakran megyek kerékpárúton, ami koránt sem tükörsima. A legnagyobb félelmem mégis az, hogy széthullik alattam a fitness.
eddie1978: Én közel egy évig hirdettem egy zsír új alsó kategóriás montit, mire megvették reális áron.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Én keresek magamnak pl egy L-es bicót, fullyt valószínűleg, de 29-es kerékkel is legalább 130-as rugóutakkal, vagy 27-es, 150-160-al.
Nagyon úgy tűnik fiam ha együtt megyünk lenyúlja a Focus enduro-mat, ami M-es. Hétvégi fóti bringázáson is mehettem az ő s-es RR520-ával. Mivel úgy tűnik képes tekerni ha lelkes, így lehet nem e-mtb lesz, feleségemnek és gyereknek, hogy hol egyikük, hol másikuk tudjon utánam jönni, hanem magamnak veszek egy nagyobb fullyt, okosok azt mondják ez kicsi nekem úgyis.
De még most is úgy vagyok, mivel nem hajt semmi, hogy csak nagyon jó vételre csapok le, ami olyan is amit szeretnék, és ár is jó. Így előfordulhat, hogy e-mtb jön be előbb.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
jjeahh
nagyúr
válasz Tothgera30 #107412 üzenetére
A Genesisen az levegős Tora vagy rugós?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
zoli03
őstag
válasz Because #107410 üzenetére
Azt azért nem mondanám, hogy olyan nagy a kínálat. Testbikeon 29"/össztelósra leszűrve marad 24 találat. Nekem L-es méret kell, 120-140 mm rugóúttal, lehetőleg nem 4-5 éves, 2-es rendszerrel. Így maradt 2 modell, és olyanról még nem is beszéltem, hogy mennyire jön be felszereltségük, milyen az állapotuk. Inkább hozzáraktam egy kicsit, aztán vettem egy újat kiárusításban.
-
eddie1978
senior tag
válasz hegyimorc #107411 üzenetére
Köszönöm hogy ránéztél. A képek amikor felraktam még működtek.
Gyári oldal már csak webarchive mentésben volt meg. A BD oldal még él. Berakom azt is.Most megy dobozba. Lehet lövök egy xc fully dale-t a cx mellé. Kezdik akciózni. Most már jó méretben.
Kiemelt hirdetés: tettem egy próbát. Semmi eredmény. A három ember még korábban volt. Jófogás érdekes egy állat. Kiemeltem a hirdetést, majd szinte azonnal jött egy "felhasználó" érdeklődés, így név nélkül. Fura. Névnek kellene lennie szerintem. Lehet kamu, hogy jól érezze magát a paraszt, ha már fizetett. Ja de, mégis volt eredménye. Jött egy 30-cas számról egy angol nyelvű érdeklődő sms. Gondolom nigériai téma lenne.
Most rendbeteszem a linkeket és várok.
Még annyit, hogy bontani érdemes ha nagyon nem akar elmenni?
[ Szerkesztve ]
-
DUB Inc.
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #107413 üzenetére
" A legnagyobb félelmem mégis az, hogy széthullik alattam a fitness."
Ez a veszély nem fenyeget, mert mire elszánod magad, hogy vegyél egy bringát, akkorára már fel se tudsz ülni, olyan öreg leszel.
-
Acef
addikt
Sziasztok!
Adott egy Neuzer Courier DT fitness [link] 2x8 Claris szettel, 60-as mérteben, ami egyértelműen nagy nekem, mert 184 cm magas vagyok.
3 éve hajtom ezt a bringát, de most eljött az ideje, hogy váltsak.
Váltó, hajtás, kerekek, ... jó állapotúak, csak vázat szeretnék cserélni. (úgy számoltam, hogy az eladás majd új/használt vásárlása többe kerülne)Tehát egy új fitness vázat szeretnék, amire átrakom a jelenlegi bringán lévő alkatrészeket.
A Csepel vázakat néztem, mert ez egyszerűen és gyorsan rendelhető, valamit nem túl drága.Az alábbi két váz közül ti melyiket javasoljátok?(és miért)
Csepel Torpedo Hi-Ten acél [link]
Csepel TorpedAL ALU váz (már 45 e Ft körül is van)[link][ Szerkesztve ]
-
eddie1978
senior tag
válasz IMIIKE1998 #107413 üzenetére
Miért nem a mostanit hajtod? Mi a baj vele? Tingli-tanglira majdnem mindegy hogy mivel megy az ember. Magamat is ide sorolom, csak hobbiból gurulgatok.
Én mentem egysebivel is 23mm széles országúti gumikkal sok helyen. El lehet vele menni. Egyedül a köves utat nem bírta a külső.
Múlt héten a cx géppel mentem a Velencei-hegységben, amikor jött szembe egy Cinelli CXSS géppel egy srác. Azzal is megtekerhető sok minden.
Fogadd meg a tanácsokat, akár a Runner által javasoltakat a kross géppel kapcsalatban. Jó lesz az.Nincs szent grál, ami mindenhol jó. Ami ha kell országúti hogy haladós legyen, de ha jön szembe egy padka akkor rugózást növeszt hogy ne rázza a hab testedet. Majd amikor terepen lejtőzől akkor átváltozik enduróvá. Kompromisszumokat kell kötni. Lazulj egy kicsit.
Eladás majd sikerül egyszer. Ráérek. Nem kenyérre kell.
-
-
eddie1978
senior tag
válasz Tothgera30 #107407 üzenetére
Szép gép.
Mekkora sor van hátul? Látom sima XT váltóval.
Most néztem a kalkulátort, hogy nekem az 1x11 is jó lenne a cx gépen, mert a mostani 36-46/11-28 kombónál a sor alsó felét csak szakadéknak hátszéllel használom.
Az XT-t azért kérdezem a a dale az xt-s lenne. A szokásos 26-36 és 11-40. A 36-os tányérral és 11-50 sorral a végáttétel meglenne. A mászós végén pedig a mostani 0.65-0.743 közé jönne be egy 0.72.[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Na ilyen Canyon Spectral AL 7,0-t árulhatna valaki alig használtba, erre azt hiszem le tudnék csapni! még talán a 6.0 is elég lenne bőven, de az nincs kékben
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
trialboj
őstag
válasz StLui #107433 üzenetére
Ezek az idei modellek annyira újak még, hogy használt piacon egy sincs, ami talán érthető is, azért kevesen adják el 2-3 hónap után az új bringájukat.
Viszont a nagyobb gond, hogy sehol nem lehet találni róla videót, amin látszana hogy is néz ki a színezés, valós környezetben, nem stúdióban.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
cozmo
őstag
válasz ro_bert17 #107373 üzenetére
A strava egy trágyadomb mobilon. Lelki békém fentartására vettem önálló kerékpáros gps célezközt. Ezt javaslom neked is. A legkisebb bryton-t már 20e alatt megveheted. emui-s rendszerű pl honor, huawei telefonon teheted te bármilyen kivételnek. Akkor is kilövi. Ez a telefon és a strava együttes szégyene. Már évek óta.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
emiki6
veterán
Na, megcsináltam a váltó cuccát, beállítottam, aztán jól megpörgettem a kereket és látom, hogy ha a kerék pörök és a lánckeréksor áll, akkor a lánckeréksor tengelye folyamatosan változik a kerék tengelyéhez képest (nem nagyon durván, de ha gyorsan pörög a kerék, akkor jól látszik a lánckerekek körkörös "ingása"). Ne foglalkozzak vele?
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Acef
addikt
válasz ivana #107428 üzenetére
Hmm, igen, a lényeget nem írtam le, Te meg nem találtad ki
Tehát arra gondolok ebben a hsz-ben [link], hogy a jelenlegi túl nagy (60-as) vázamat lecserélem egy 56-57-es méretű Csepel HI-TEN vagy ALU vázra.
Tehát Csepelből az alu vagy hi-ten a jobb választás?
[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
válasz cozmo #107435 üzenetére
Be kell állítani és jó. Tessék, 18,5 órát futott a háttérben a Strava, ahol behúzta az egyenest, ott szüneteltetve volt, mert kocsival mentem. Alcatel Idol-lal, ami nem egy csúcstelefon, és közben telefonáltam is, illetve gugliztam éttermeket. Mobilbankról meg töltöttem.
A P9 Lite-on is elmegy, de már nem telefonról rögzítek, így nem használom. Alapból a telefonokat úgy állítják be, hogy kilődözzön mindent, ha zsebre rakod, hogy az akkuidő minél jobb legyen, mert az embereknek az fontos. Ha ezeket az opciókat kilövöd, működni fog.
Legvégső esetben a rögzítés idejére ki kell lőni a mobiladatot meg a wifi-t, az még segíteni szokott. (Néha akkor hülyül meg, ha üzenetet kapsz.)Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
FIREBLADE78
addikt
Van vkinek eladó montija xt alapokkal? Ja és itt legyen tegnapra,olcsó legyen és karcmentes.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
6030D
Ármester
válasz FIREBLADE78 #107440 üzenetére
Deore, holnapra, karcos és drágán adom, érdekel?
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Bati0501
őstag
válasz Tothgera30 #107424 üzenetére
Köszi szépen, nekem is nagyon tetszik.
most jutott eszembe, hogy nem fogadtam meg a korábban olvasott tanácsot, hogy kicsit jobbra-alacsonyabbról kellene fényképezni
[ Szerkesztve ]
-
eddie1978
senior tag
válasz FIREBLADE78 #107440 üzenetére
Azt kihagytad, hogy adott címre és adott időre vigyem el saját költségen 50-100km-t. Ez a kedvencem.
-
HEAHEA
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #107439 üzenetére
Sajnos nincs igazad. Megnéztem újra és újra a videót és a dark weben megtaláltam a megoldást mitől teker ilyen jól a tata. Beigazolódott a gyanúm. A bringa ilyen jó, mivel ez egy e-bike!!! A zsák bike pack-ként és akku pack-ként is szolgál egyben, speciális gumipókkal rögzítve! Kell egy ilyen az már biztos! DE el ne mondd Imikének, mert még megveszi előlem! Jó lesz neki a cross, amit Runner ajánlott . (Runnernek se mondd el , mert e-bike!) Thx.!
-
Monyos
aktív tag
Sziasztok!
Új bringa vásárlásakor, mielőtt elhozom, még a kereskedőnél mit érdemes átnézni?
Azaz vannak-e olyan dolgok amit gyakran “elfelejtenek” az üzembehelyezéskor?
Vagy nem jellemző ez, és minden szervizes maximális odafigyeléssel egy tökéletes bringát ad át?
Jelen esetben egy hardtail XC MTB, Rock Shox Recon telóval.[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz eddie1978 #107432 üzenetére
Köszönöm. Azt hiszem, korábban már írtam itt a topikban. SGS váltóval 11-50-es sor van feldobva, 32-es NW-vel. Előző bringámon 26-36 tányérok, 11-42-es sor volt, azt hozzávetőlegesen kiváltja.
#107442 Bati0501: A színe is nagyon bejön. Szabad tudni pontosan mi a setup és a vételár (jöhet privibe is)?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
6030D
Ármester
válasz Tothgera30 #107447 üzenetére
Tipp, vagy ugyanúgy kopik az összes.
Tényleg szép ez a bringa!
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség