- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
-
dqdb
nagyúr
válasz DemonDani #749 üzenetére
[link] ha végigolvasod a releváns találatokat, akkor valószínűleg ismét 2 eleműre szűkül a lista.
-------------
Megjött a tavasz, megjelentek a "jóidőbringások", Vác-Dunakeszi távon többet kellett emiatt fékeztem mint a János-hegy-Hűvösvölgy-Moszkva tér útvonalon. Láttam olyan korabájkot, amin 1.75 környéki külső volt, és a hátsó kerékben akkora nyolcas volt, hogy hasonló mértékű kilengést produkált. Beszorultam mögé vagy 2-3 percre, volt időm alaposan megfigyelni
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
tzimash
őstag
Végre valaki ment is, nem csak középcsapágyat "szerel"
Nekem is megvolt az idei első komolyabb (értsd: 50km+) túrám. Lehet kicsit korai volt még, mert úgy érzem kicsit szétcsaptam magam, ráadásul mennem kell éjszakára dolgozni
A nehezebb emelkedőket így is kihagytam, okosan szinte megkerültem a Velencei-hg-t.
Össztáv: 61,2km
idő: 2h49m
átlag: 21,8km/h
szint: 250mRengeteg bringást láttam, de főleg csak a tó körül, errefelé az a "mainstream" útvonal.
Láttam egy családot Pákozd és Sukoró között az úttesten max 6 éves forma kisgyerekekkel, apu elől, anyu hátul, közöttük meg a 2 lurkó... hát nem tudom, én nem merném ezt megtenni, meg talán nem is szabályos. -
Hasaggymeg
veterán
Nem beszorultál,hanem nem tudtad megelőzni,mi? A dunakesziek még olyan kerékkel is előtted járnak!
(#754) tzimash ...még mindig jobb mintha a gyorsétteremben zabálnának,úgy tanul a gyerek.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
venember83
nagyúr
Ilyen napot senkinek se kívánok. R7 kilőtte a szimeringet és elengedte a levegőt, biztos együtt érzett a Brain taggal, közben meg hazafele egy hülye pics@ meg majdnem elütött körforgalomban. Lesz egy eladó Epic áron alul, elegem van ebből a bringából úgy ahogy van. Szerencsére sör van itthon.
-
KaraDani
addikt
válasz venember83 #758 üzenetére
Igyál egy sört és aludj egyet erre még
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
rétisün
veterán
"Megjött a tavasz, megjelentek a "jóidőbringások", "
ez így igaz sajnos, és általában lesz**ják, hogy más is bicajozna az adott útszakaszon. egyszerűen nem tudnak egymás mögött menni egy picit se, és már ketten képesek elfoglalni egy egész járdát/kerékpárutat (mondjuk a gyalogosok se maradnak le tőlük területfoglalásban )
a legjobb a biciklizni még alig tudó, de azért bőszen tekerő kisgyerek, egymaga elfoglalja az egész helyet. és persze a szülők lennének a legjobban felháborodva, ha minden igyekezetem ellenére se bírnám kikerülni a kölyköt.ezért gondoltam arra, hogy bizony veszek csengőt még az outira is (persze a legkisebb, leggrammániásabbat, még ha ki is gyógyultam )
(#759) KaraDani: ez az, sör!!! majd elfelejtettem, be kell tennem a hűtőbe, lassan nem elég hűvös a spájz/kamra, ki hogy ismeri.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Nyugdíjas
nagyúr
Na a jóidőbringásokról ne is beszéljünk... Eddig próbáltam (szúúszáá) toleráns lenni,de ma elmentem egy kicsit hosszabbat tekerni, és miattuk nem tudtam a saját tempómat menni rendesen. Egy idő után felbosszant, hogy nem tudok picit erősödni, mert az ő tempójukat kell mennem. A kedvencem a hátranéz, de azért sem megy be a másik mögé, aztán csodálkozik, hogy mikor melléértem akkor "picit" rákiabáltam.
Mondjuk ettől ugy megijedt a leány, hogy megállt. Picit elszégyelltem magam[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
dqdb
nagyúr
ezért gondoltam arra, hogy bizony veszek csengőt még az outira is (persze a legkisebb, leggrammániásabbat, még ha ki is gyógyultam )
Az a humán verzió lesz: folyamatosan berregsz Ha nem egy másik hátizsákomban lenne a 2 éve vásárolt, és azóta fel nem szerelt csengő, akkor most megálltam volna, hogy feldobjam. Nekem Dunakeszi területén, már a normál úton volt egy majdnem balesetem, amikor egy középkorú nő kikacsázott (= fél méteres oldalirányú amplitúdó egyenes haladás mellett) elém a macisajtja ellenére, hogy első-hátsó satufékkel alig kerültem el az ütközést. Neki fel sem tűnt, én pedig nem voltam verbálisan sem agresszív kedvemben, inkább élveztem a jó időt.Btw: a Felsőkert utcánál már üzemel a "piac", már elég meleg volt többeknek is a tangához
Nyugdíjas: szerencsére csak 2-3 hét, és a jó idő varázsa elmúlik, akkor ismét lehet tempósabban tekerni (két akadály között 22-27 km/h-s sebességgel haladtam, szóval outi tempóval nézve még lassú is voltam). El sem merem képzelni, hogy Normafa-János-hegy felé mekkora tömegnyomor lehet, pedig kellene menni terepre.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
rétisün
veterán
válasz venember83 #762 üzenetére
igaz
pü....
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
venember83
nagyúr
Az Isten áldjon meg titeket, a sört a gyomorba kell pakolni, nem a spájzba vagy hűtőbe... Megyek is fürödni, közben meg elszürcsölök egy sört.
-
MarioAna
senior tag
Na amit tudtam megcsináltam a bicajon, már csak hajtómű+lánccsere kell, de menetkész már így is.
Ilyen volt
Ilyen lett.
Itt meg egy kép a hátuljáról, bent a Sun Mammoth+Sora hátsó váltó (nem ér bele pont a legnagyobb fogaskeréksorba, 1esben nagyon kerreg de használható, ha a láncot lecserélem (KMC Z82, már az is itt van, csak nincs láncbontóm, még nem jött meg hongkongiából) és kicsit feszesebb lesz, akkor lehet még ennyire sem lesz kicentizve (mert most pont annyi hely van a váltó fogaskereke és a sor között hogy befér a lánc ). -
KaraDani
addikt
-
Frenky89
addikt
válasz Hasaggymeg #662 üzenetére
Ok, köszi!
-
rétisün
veterán
ezért van nálunk gyalogtúrákon hűtőtáska
bringázás közben meg nincs sörözés, annyira nem halmozom az élvezeteket
venember83: most, így este már itthon én is magamban sörözök. legfeljebb a többi stalkerek lesznek velem, de nekik nincs sörük (ha már egyszer nem írtak bele nekik a játékba )
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
annyit beszéltek a sörről, hogy megkivántam, és eszembejutott, hogy maradt csütörtökről, ugyhogy most boldog vagyok
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
rekid
addikt
Asszonnyal ma tekertünk egyet És mi is dunakeszin voltunk, kicsit megismertük a várost Na meg visszafele margit szigeten. A 2 nappal ezelőtti "bemelegitésem" utan hazafele most ma alltam a bringan inkabb..
Jah kifele megallt mellettem egy fully-s hai hmm jol megnézegettem.[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
Hasaggymeg
veterán
válasz MarioAna #768 üzenetére
A Z82-nek van kézzel bontható láncszeme,a régit gondolom úgy is eldobod,egy fogó vagy jobb csavarhúzóval barmold szét.
rekid..."Asszonnyal ma tekertünk egyet És mi is dunakeszin voltunk, kicsit megismertük avárost "...ha-ha
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ja, és tudom mi zavart még... mindenféle fedetlen lábakat, combokat láttam a városban, ugyhogy haladni kellett kifelé, mert annyi az odafigyelésnek
-
rekid
addikt
válasz Hasaggymeg #778 üzenetére
Nem miattunk állt a sor, kikérem magamnak! Sőt, meglepően illedelmesek voltak az orszagutisok mert mind megköszönte, hogy lehúzódtunk amikor jöttek. (Lehet azert mert tele volt mar a puttonyuk. )
-
MarioAna
senior tag
válasz Hasaggymeg #778 üzenetére
Van patentszeme, csak ha szemet kell belőle kivenni, akkor úgyis kell hozzá a bontó .
-
rekid
addikt
válasz Hasaggymeg #782 üzenetére
Dunakeszi mint jellegzetes munkástelepülés 1977. áprilisában lett város. Forrás: Dunakeszi honlap.
De ennyire gáz? (Szeptemberben költözünk ki. )[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
veterán
válasz MarioAna #783 üzenetére
Ha ki kell venned akkor értem.
rekid...a Duna parton az otp-vel szemben megtalálsz. ...amúgy nem rossz hely ez.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Hasaggymeg #780 üzenetére
Hogy megtaláltad a "jogi hézagot"
-
rekid
addikt
válasz Hasaggymeg #785 üzenetére
Mi a varos masik vegen leszunk. Fothoz köszel Na nembaj. Majd átugrok egy sörre.
-
tekeyagd
aktív tag
nana!
-
golyani
őstag
ápgrédeltem a paripát BB7-es fékekkel . holnap lesz kép is.
-
SOAD19
addikt
Hali!
Haverom mutatott egy használt bringát, véleményeznétek?! Az ára 50-55k lenne, megérné?
Köszi szépen!
-
sanzi89
addikt
Tudom ajánlani a Caprine Epik 50 V-t. Pont 100k, 3 év garancia, szerintem ebben az árban a legjobb felszereltség. Én nagyon szeretem.
u.i.: Az integrált tengelyes megoldások és mondjuk egy Octalinkes kombó között mi különbség van? Mi szól egyik másik mellett? Köszi a válaszokat!
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
-
DemonDani
addikt
Gondolom akkor emellett az M542 mellett kell döntenem, milyen érdekes azért, mindenkinek Truva van, de mindenki Shimano-t venne
(#796) rétisün
ha szemüveg akkor Oakley[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
válasz venember83 #798 üzenetére
fagyi is back
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
rekid
addikt
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest