- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Zöld kosaras termékek
A 100%-ban raktárainkból teljesíthető (zöld kosár ikonnal jelzett) rendeléseket 2-3 munkanapos szállítási határidővel tudjuk küldeni. A rendszer normál működése esetén ez 48 órán belüli kézbesítést jelent, ezt csak az akadályozhatja, ha valamely termék sérült, vagy hiányos, és emiatt kell pótoljuk más forrásból. -
dunc
nagyúr
válasz venember83 #1951 üzenetére
Köszi, kíváncsi vagyok tartják-e?
-
MarioAna
senior tag
Múltkor beszéltétek a szörnyszülött bicikliket, na ez is valami olyasmi .
-
ludsimon
veterán
válasz venember83 #1959 üzenetére
Ugyan ezt akartam kérdezni.
Semmi leírást nem találtam róla.Ez olyan, hogy "Eladó szép piros Suzuki Swift kevés km-el, második tulajdonostól' és persze 15 éves.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
-
peugeotmate
őstag
Valaki Dél-Budáról (XXII. kerület) induló "jóféle" biciklis útvonalat tudna ajánlani? Mert a Duna-part belváros irányába vezető szakaszt kicsit kezdem unni illetve egyre több a a bunkó (főként autósból).
meg
-
szentkuti11
addikt
Sziasztok!
Sikerült jó áron szereznem egy szép állapotú Magellan Hydra 2009-est.
Tudom, hogy így látatlanba nehéz de hátha itt van (ex)Hydra tulaj.
Lenne pár kérdésem
1. Lehet erre tárcsaféket tenni?
2. Hegyen való használathoz mit kéne rajta leginkább cserélni/ mire érdemes leginkább költeni? (Jelenleg a pedálon kívül minden full gyári rajta)
3. Bowdenházak cseréje nehéz rajta?
-
rétisün
veterán
válasz szentkuti11 #1964 üzenetére
tehetsz rá tárcsaféket, megvan a helye a vázon/villán, de ha a kerekek nem tárcsásak, akkor új kerekek (vagy legalább agyak, átfűzve a mostani kerékbe) kellenek.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
szentkuti11
addikt
Csak hátra szeretnék, mert elől csak elcsavarná a villát, kb egy hátsó agy szereléssel mennyi zseton lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Meme
aktív tag
válasz szentkuti11 #1964 üzenetére
-lehet, de ezt előttem is írták.
-teleszkóp (legalább RS Tora ), hajtómű, agyak, küllők
-ha van tapasztalat, van felszerelés, akkor könnyű cserélni. ha nincs, akkor ne próbálkozz, mert csak elrontod az egészet. a féket még csak csak meg lehet otthon csinálni, de a váltóhoz jófajta bowden ház dukál, híg zsír, köszörű meg egy normális bowden vágó fogó.
Szevasztok bogyókák!
-
Hasaggymeg
veterán
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
törölt tag
válasz peugeotmate #1963 üzenetére
Menj át csepelre, ott is van bringaút. Outival ugyan nem a legjobb, de montival az tökéletes (ahol épp van, talán a baumaxnál felszívódik párszáz méteren, ha jól emlékszem).
Én amúgy mostanság a 17. kerületben tekerek jókat. Egyrészt mert még nem ismerem, másrészt tényleg jónak tűnik ott az a sok kertvárosi rész, szép a környezet is, az utak is tűrhetőek arrafelé, emelkedők is vannak... Csak amíg kiérek oda, az szenvedéses. Ha a kőbányai út felé megyek a jászberényi út felé, akkor hamar odaérek, de pocsék az útminőség. Ha a kerepesi út, veres péter út, majd vidámvásár utca (például) felől, akkor sem a legjobb az út mondjuk, de mindenképp nyugisabb a bicikliút miatt (amúgy az úttal sincs bajom, csak ott, ahol rossz a minősége, és autóforgalom mellett kerülgetem a nagyobb kátyúkat).
-
ludsimon
veterán
Jaja!
Amúgy lesz 2 db DX-es lámpám eladó szettel együtt!
1 db 100 Lumenes 1 óra high állásban üzemidő.
1db 150 Lumenes (KaraDani is ezt használja gyors lefeléken) 30 perc High állásban
Adatok megközelítőleg a pontos adatok! A DX-es Lumen adatok hamisak! Azért nem azt írtam ide.4 db 900mAh-es Li-ion akku + töltő + 2db lámpatartó.
fpeter rámírt már, tehát egyelőre neki van 'foglalva'.
Posta ajánlva vállalom, szerintem 500 g alatt van a teljes súlya ami Magyar Posta díjszabását megnézve 355 Ft. 1-3 munkanap szokott lenni általában a szállítási idő ajánlva.
Lehet utalni vagy pénzt küldeni címre. Ahogy gondoljátok.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
gery03
senior tag
Mindig írogatjátok, hogy meló után kerülőutakon mentek haza edzésképp. Délben a Kolossy térnél volt dolgom, úgyhogy megirigyelvén titeket nem hagyhattam ki a lehetőséget, hogy feltekerjek a HHH-ra. Hát megszenvedtem a régi országútimmal look pedállal sima cipőben, de sikerült!
-
törölt tag
Hű, mit álmodtam tegnap! Bringáztam, megállítottak rendőrök, és belekötöttek a küllőprizma hiányába. Hiába mutogattam a táskámból elővett törött szélű prizmát, hogy épp ma tört el nemrég, nem hatotta meg őket. Megvágtak emlékeim szerint 50 rugóra. Ez intő jel lehet, mikor már álmomban sem jön be a nagy trükk.
-
ludsimon
veterán
válasz ludsimon #1976 üzenetére
Árat tényleg lefelejtettem!
A szett ára: 12 000Ft + postaköltség
Tehát 4db akku+töltő+ 2db lámpa + 2db tartó (sisakra is rá lehet rögzíteni).Nem teszkós szar lámpák! Azokat 1000x odaverik!
Eladás oka:
Ki szeretnék próbálni más lámpá(kat) is.Ezekkel is meg voltam/vagyok továbbra is elégedve.
Sőt még terepen a lefeléken is jó szolgálatot tesznek![ Szerkesztve ]
undefined
-
zolynet
veterán
Sztetek ez a bringa jó lehet, arra amire nekem kell, azaz napi kemény 3-3km munkba, meg ideoda, de semmi komoly.
Felismeri vki h ez milyen évjárat, esetleg specifikációt tudtok ha megvan az évjárat?Life is too short to stay stock!
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz Hasaggymeg #1971 üzenetére
Suntour xcr 2008as évjárattól felfele.
-
Manitou
veterán
Ma szert tettem egy régi MTB-ra.
Elöljáróban annyit, hogy "enyhén" retró a gép. Több mint 20 éves. A váz csőszettje Infinity MTB Double butted Tange cro-mo. A váz és a merevvilla is tele van mai szemmel nézve furcsa szerkezeti megoldásokkal. 1990-es full XT-vel van szerlve ( nyeregcső és kormánycsapágy és a pedál is XT) , és Shimano agydinamó van az első kerékben ami meghajtja az első és hátsó lámpát, egyelőre csak az első működik, de majd megnézem hátha könnyen üzembe hozható a hátsó is. A lámpa meglepően jól világít. Halogén izzó van benne a felírat szerint. Hab a tortán, hogy a fékek meg Magura hidraulikusak, igaz nem HS33 csak HS22, de a korabeli canti XT féknél 200%-ra veszem, hogy jobban fognak A bicajt egyik családtagomnak vettem városbajárkálósnak.
A felni jófajta kis fekete Araya RM17 . Alu csomagtartóval és műanyag vagy alu Zéfal (nem tudtam még eldönteni) pálcás sárvédővel. Schwalbe Marathon Plus Smart Guard 26x1,75 gumikkal.[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz -=Vacsek=- #1985 üzenetére
Persze. Azért adom a tartót is hozzá!
Kormányra illetve sisakra is felerősíthető.[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
-
Hasaggymeg
veterán
válasz -=Vacsek=- #1982 üzenetére
Végre valaki itt a "nekemcsakaszázezrestelóteló" közösségben méltatott válaszra!
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Tamoo
MODERÁTOR
Ha valakit érdekel nekem lesz most egy eladó RockShox J3-am. Lockout, visszaútcsillapítás állítás. Kb 600km-t futott (azt hiszem 2010 elején lett forgalomba helyezve ), Télen volt olajcserén azóta 70km van benne. 15e, akit érdekel pü.
-
Xantomas
őstag
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz venember83 #1996 üzenetére
-
dunc
nagyúr
válasz #56474624 #1979 üzenetére
Hát igen ez a küllőprizma rettenetes gagyi hatást kelt....
Ha minden igaz a napokba bringához jutok ,olvastam,hogy megszigorították a láthatóságot.
És ha jól tudom jelenleg ezeket kérhetik számon.
-hátsó lámpa
-első lámpa
-küllőprizma első,hátsó kerékre
-csengő
Egyéb amiről lemaradtam?
Városba a sisak kérdéssel ,hogy állnak ?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest