- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
amargo
addikt
Áruld már el nekem, hogy milyen olyan karaktert használsz angolban, amihez az angol kiosztás kell? Továbbá, ha böngészőn keresztül végzed ezt a tevékenységet - ami szintén furcsa, de ez már túl szakmai lenne -, akkor miért nem indítasz kettőt?
Tanulni soha nem késő, ezért adok tanácsokat - ahogy engem is kijavítanak, persze én el is várom, mert csak azzal tanulok.
Fogadd meg meg vagy legközelebb hasonlóképpen add más tudtára a problémád, ami persze nem kötelező csak a parasztokkal előbb utóbb parasztként is fognak bánni az emberek.Hozzáteszem én sem szeretem a szlenget, tulajdonképpen azzal sincs bajom, hogy felhívtad rá a fórumtárs figyelmét. Ellenben akkor nyilván Ő sem fogja csak azért másként használni, hogy egy ismeretlen ember a web-ről kielégüljön. A kategóriákat meg nyilván Te állítottad fel magadban, amelyik szintről én nézem simán azonos. Korcs írásmód használata és korcs szavak.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Jofi81
őstag
Ti melyik esőkabátot választanátok, a decathlonosat vagy az aldisat?
-
Hasaggymeg
veterán
Én a Decathlon-ost választottam a múlt héten.Kéket.Már használtam is egy szelesebb napon,és elégedett vagyok vele.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
DemonDani
addikt
Meghalt a középcsapágyam, és valszeg jobb lenne ha kompletten cserélném hajtóművel együtt, Shimano UN26 meg FC-TX70/71, kétlem hogy erre megérné külteni, minimum 1 új közepes tányér kéne a hajtóműre is, viszont nagy dilemma hogy mire cseréljek, mert van féltucat különböző középcsapágy meg azokhoz különböző hajtóművek...
Mit tudtok esetleg ajánlani? Mivel lenne a legkevesebb baj, nem kell ultra budgetnek lennie, de első sorban a jó ár/érték arány a cél, megfelelő minőségi növekedéssel eltérhetek ettől, de nem akarok sokat költeni, ideális esetben a plafon 20k környéke, a lényeg h ne ajánljon senki 50ezres kombótKöszi ha tudtok valamit!
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Misály
addikt
"Áruld már el nekem, hogy milyen olyan karaktert használsz angolban..."
Par darab amit magyaron csak alt es ctrl kombinaciokkal lehet elohozni mert elfoglaljak az ekezetes betuk es eleg rendszeresen hasznalok, | \ / ' [ ] ~ <>. Atlagember kethetente egyszer hasznalja, aki ict teruleten dolgozik joval surubben. Es a magyar kiosztas okosan a mondatvegi irasjeleket is osszekavarja, ami teljes mertekben fassag.
"de ez már túl szakmai lenne" szakmaisagodat az elso kerdesed elvagta.
Hozzatennem bajod mar csak neked van, es hogy egy kicsit tovabb kotekedjek, a magyar nyelvben csak a mondatokat meg a tulajdonneveket kezdjuk nagybetuvel. Mondatkozi szokent szereplo megszolitasokat hivatalos kommunikacioban ( ertsd uzleti level, marketinganyag vagy peldaul gyaszjelentes ) szokas, de nem kotelezo. Tudtommal nem uzletelunk, ugyhogy felesleges shiftet nyomkodnod udvariassagkeppen. De nyilvan te meg ezt szoktad meg, de ha mar ennyire nem tudsz leakadni a temarol gondoltam megjegyzem
Kerdes: Egy kolleganak van egy osoreg bianchi orszagutija, valami strapabiro felnit szeretne ami birja a padkazast. Tippek, otletek?
-
SOAD19
addikt
Még egyet mutatnék, de ezután egy darabig nem linkelek, ígérem.
Jól néztem ez a táblázat alapján, hogy S-es a mérete?! Nekem (167 cm) meg, ha jól gondolom S és M közötti kellene. [link]
Véleményeket szívesen várnék a linkelt bicajról.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
egész tetszetős ez az FSA használtál már ilyet esetleg vmi tapasztalat?
Van még esetleg valami hasonló?
Amúgy én is integráltas Deore-ra gondoltam így keresgélés nélkül, szal akkor nagyjából azzal is helyben voltam, esetleg van ilyen valahol most jó áron? látom nagyon képben vagy az árkínálattal!(#613) lorcsi
szállítással sem több, ha igen akkor jobb is. és most nagyon jó a forint, 193Ft-tal váltott nekem tegnap. nem nagyok a költsége, van amelyik freeship...[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz venember83 #612 üzenetére
Köszi srácok, igen jól érzitek, nem vagyok ugrálgatós fajta. Mi a véleményetek az előtte linkeltről: [link]
Szerintetek is nagy lenne a 167 cm-nek, az a Mongoose (M-es)?! [link]
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Szerintem sokba fáj, nem ismerem ezt a vázat de valami nagyon könnyűnek kéne lenni, vagy nemtom mi kerül ezen ennyibe... újat is kapsz ennyért, 100k alatti kerákon van ilyen felszereltég, az első teló is valami RST Capa szerű lehet benne, fékek sem magyarázzák az árat, váltók sem... de amúgy maga az álapota nem rossz de 60k-t sem hiszem hogy adnék érte
-
Misály
addikt
válasz venember83 #612 üzenetére
Ez kozel sem ugralos bicaj, ( se a telo se az elso valto se a felni nem birna ), csak a kissrac akarta arra hasznalni, de a geoja alkalmatlan ra. Meretben eddig ez a legjobb SOAD19. Jo alkatreszek is vannak rajta, potom osszeg.
-
Jofi81
őstag
válasz Hasaggymeg #606 üzenetére
Nekem is szimpatikusabb kép alapján az, de lehet, hogy megnézem az aldisat is. Igazából nem nagyon van szükségem esőkabátra, mert rossz időben nem tekerek, de azért a Balatonkörre nem árt vinni...
-
venember83
nagyúr
Hát persze, hogy nem ugrálós bicaj, azért van a Dirt/Street kategóriában.
-
DemonDani
addikt
válasz venember83 #623 üzenetére
úgy gondoltam hogy mennyire tartós, mennyire odafigyelős, mennyit kóstál ha nyekken meg ilyen részletek Deore mellé 18ért még középrész is jár, többre számítottam, csak azért érdekelne hogy hol a trükk
-
Misály
addikt
A vaz geoja miatt nagyon nem durvulhatott vele ( csak azert mondom mert en se tudtam a tyax-bol tobbet kihozni es azert csereltem le ) nem latok sehol se kritikus repedesi ponton matricat amivel takarni akarna a vaz hibait, le is van mosva tehat a kosz se takarhatja.
Amiert ilyen olcso szerintem az az, hogy hulyen van atepitve, rockring xc bringan, meg dh stucni? Latszik hogy a kepessegeinek es a tarcajanak megfeleloen epitette at, amiert en kerulnem. Az az elso fek, mert az kuka. Egyebkent minimalis rakoltessel nagyon jot is ki lehet hozni belole.
Venember83, az vicces hogy az idei Voltage 0.1 ( marmint a Scott oldalan ) tenyleg egy dirt/street masina, de amit SOAD linkelt, az mar a felszereltseg miatt se mondhato annak, egy alkatresz se birna. Feszito nelkuli valtos hajtomu meg kifejezetten vicc dirtre ( plane egy gyengus Acera valtoval )
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Deore-t kérdeztem, annak a közepére gondoltam, valszeg én is emelett döntök, 3,5ezer Ft árkülönbség nem téma már akkor, meg mi az az M542? miért drágább mint az M590? ez csak buta árazás vagy tényleg jobb? (már csak a számozás miatt is fura, meg régebbi modellnek tűnik)
-
Frenky89
addikt
válasz Hasaggymeg #600 üzenetére
~400 amiről tudok, de mivel használt cucc, így a többit nem tudom pontosan, viszont szerintem nem túl sok.
-
venember83
nagyúr
-
Misály
addikt
válasz venember83 #632 üzenetére
Kihuzod a nyerget es maris jo egy alacsony embernek turara
-
rekid
addikt
Valaki ma egy lightos bemelegito janos hegy? mondjuk 17:45-tol?
Gyáva népnek nincs hazája!
-
Misály
addikt
válasz venember83 #638 üzenetére
Egyebkent mennek janos hegyre tombolni egyet, de 7ig dolgozom
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
MarioAna
senior tag
A kormánycsapágy csészéjének a beütésére van valami rejtett mód?
1órája próbálom a helyére ütni,de olyan birka kialakítású (nem lekerekített, hanem csonkakúp a vége) és az istennek se akar a helyére menni, hiába kalapálom. Szemre az átmérője megegyezik az előzővel, csak a f*szláma kialakítás miatt nem tudom a helyére ütni.
Valami tipp? -
Xantomas
őstag
válasz MarioAna #644 üzenetére
Beütni kicsit barbár dolog
Úgy szokás összerakni, hogy elötte fel is metszik egy picit a csészék helyét, hogy passzoljon a méret.Ugorj el egy barkács boltba, vegyél egy menetes szárat, meg hozzá három anyát, és két nagyobb külső átmérőjű alátétet, ami nagyobb mint a csésze.
Alulra két anya közé egy alátét, és jól meghúzni.
Helyére teszed a két csészét, jó zsírosan, majd egyszerűen felülről rátéve a másik alátétet húzd össze a felső csavarral.amargo: Nekem van
[ Szerkesztve ]
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
venember83
nagyúr
válasz MarioAna #644 üzenetére
Van, idézek:
"visszafele macerásabb, de ott meg 2 deszkadarabbal megoldható, szerszám elött mi is igy csináltuk.
2 ember kell viszont hozzá.
deszkadarab az asztal sarkára(vagy bármi egyéb üthető helyre) rá a fejcsapágy csészéje, rá a váz, rá a másik deszkadarab. aztán finoman kocogtatva/ütve bemegy a helyére. kis zsir szokott segiteni a dolgon.
a második ember a váz tartásához kell." -
SOAD19
addikt
Köszi srácok! Nem egyszerű ez a dolog, ha ennyire megoszt Titeket is egy-egy kerékpár. A végén még új cangát veszek, hogy biztosra menjek. Olyan max.100-110k-ig mutassatok nekem valamit, amibe belezúghatok.
No, de amiért Tamoo-ra válaszolok, az az lenne, hogy 90k-ért megveszem, ezt a bűnrondaságot! Na, valami ilyesmi váz, ami legközelebb áll hozzám, nem az a párhuzamos a talajjal fajta, meg nem is a nagyon meredeken lejtős fajta (felső csőről beszélek ) Gratula hozzá, nagyon tetszetős, mennyibe fáj egy ilyen cakkom-pakk?!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest