- Instagram közösségi fényképezés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
_seth_
veterán
Öcsém tekert ott a csapatával. Végigmentek. A legjobbak 2 órán belül tették meg a 75 kilométert.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
szki
őstag
válasz norbee2244 #36349 üzenetére
(#36353) _seth_: Köszi! Jövőre megnézném ezt a Mátra kört, meg a Hegyek Poklát is!
[Személyeskedő rész törölve]
[ Módosította: Cathfaern ]
-
ludsimon
veterán
-
Cathfaern
nagyúr
Utoljára szóltam, legközelebb ilyet látok, akkor hsz törlésen túl is szankcionálva lesz, minden résztvevő fél.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
D.Orion
veterán
-
lsebestyen
addikt
válasz #83216640 #36361 üzenetére
Egyszer már én is letörtem egyet, igaz szentem az életmentő volt, bár a nő volt a hibás, és abba kapaszkodtam Sőt mikor kb 5 éves lehettem zúztam a köröket a kertbe, és hát a családi verda pillantóját sikerült eltalálnom, de opel, szóval csak vissza kellett pattintani. Amúgy meg ez elég köcsög volt, egy ilyen pillantó 20nál kezdődik, azért ennyire nem kell mellre szívni....
-
Bati0501
őstag
válasz Doki-HUN1978 #36363 üzenetére
Nincs mit!
D.Orion: Az igen!
-
-
SOAD19
addikt
válasz Cathfaern #36369 üzenetére
Az esetben, ha be tudják azonosítani, esetleg feltartóztatni a bicajost. De, a videóban látott emberkét nem hinném, hogy sikerült felelősségre vonni. De hozzáteszem, én a verbális úton történő elégtételre szavazok, bár nem mintha, erre lett volna példa az esetemben.
-
rétisün
veterán
nekem is megvolt a 15%-os, majd' 1 km hosszú, a másik oldal asszem 13%, ha jól emlékszem tavalyról a táblára, most már nem volt tábla
én csak egyszer másztam meg mindkét oldalt (42/27-el) igaz, ~40 km-t kellett bringáznom ezért oda-visszawar...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
ludsimon
veterán
Szemfüles, nem gondoltam volna 10x sebességnél valaki kiszúrja.
Ma is készült videó, csak nem mertem megtépni a tartót (mert féltem eltörik) és baromi rossz lett az egész felvétel + összeomlott a powerdirector is 2 órai szerkesztés után.
De most téptem meg kombináltfogóval és nem pattant el. Talán jó lesz most már, legalább annyira, mint a gyorskötözős volt, mert az jó volt.undefined
-
Toomy
senior tag
Köszi!
Igaz már rég aludnom kellene, de ide is belököm még életem legnagyobb embert próbálóbb tekerését.Első kör végén a csippes bójáknál ráfékezett a felvezető autó az előttem levő "SASI" ráfékezett keményen én meg alsó kormány fogásban voltam és mire eszméltem 35-40-el ráfutottam, majd balra kivágódtam és jött a "mesés esés". Karcolás nélkül megúsztam a hatalmas esést De hülye voltam mert nem néztem át a bringát a verseny hevében és rápattantam majd a 2. tekerésnél felcsavartam a váltómat és szét is tört, ami egy küllőt is elszakított. Úgy gondoltam a váltó miatt itt a vége, de magyar barátaink mondták, hogy nem adjam fel hanem csináljak egy fixit és tekerjek amennyit tudok. Pótkerekem szerencsére volt. Nagy nehezen sikerült összehozni egy 52/17 -es fokozatot, mert a láncot 2 helyen is kellett görbíteni, ugyanis az is elhajlott. Majd jött életem legkeményebb 100Km-e. Még így is előzgettem embereket és közben a magyar sporttársaknak újságoltam, hogy 1sebességessel tolom. Mire az egyik kedves kolléga megjegyezte, hogy Neki van egy 105-ös váltója. A 120-adik km-nél nagy nehezen sikerült felrakni és beállítani. Igaz görbén állt mert a konzol is elgörbült. A következő körökön 2x leesett a lánc, mert a patent szemet állandóan piszkálgatta a váltó a nagy tányéros használatnál.Oriási szerencsémre mind a két láncszétbomlásnál rajta maradtak a szemek! Utána már nem volt több technikai probléma 500km-ért mentem, de amikor kiderült 400-nál hogy van még 8órám akkor át terveztem a napot és mondom megpróbálom a 600-at. Nehezen, de sikerült Az elején a 100km-es fixi az keményen megtépázott. Mindezek ellenére képtelenség lett volna az első 3-ba bejutni, mert az egy másvilág. Nem állnak meg csak amíg a kezükbe kapják az ételt és a bringán esznek 35/36-os tempo mellett! A 3. pl. az idei RAAM 6. helyezettje volt. Mindent összevetve nagyon jól sikerült részemről a verseny, mert a sírból jöttem vissza és sokan a csodájára is jártak. Remélem találok majd az esésemről képet, mert nem kicsit volt látványos A táv 60-70%-át egyedül tekertem! Amikor lehetett próbáltam rácsatlakozni a csapatos vonatokra
Hát röviden ennyi, ha valami kérdés merülne fel akkor holnap megpróbálok válaszolni
Most már tényleg alvás van... -
csabi94
őstag
Toomy: Így van, párodnak is gratula!
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
Pulzusmérő órát szeretnék venni, vagyis annyira nem szeretnék de mivel a régi energetics-et nem találom így kénytelen vagyok újat venni, mivel nem vagyok egy professzionális sportoló így csak valami olcsóbbat szeretnék, amiket találtam eddig: Sigma PC3 (5-5,5e újonnan bikemagon pl) és Beruer PM 45 (6e ph-n). Melyik lenne a jobb választás? Vagy hasonló áron van ami ezeknél is jobb?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Toomy
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
-
belaazallat
addikt
Hali!
Gratulálok!
Csak ki ne derüljön, hogy élő szövet alatt fém váz lapul!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
rétisün
veterán
válasz belaazallat #36386 üzenetére
élő szövet: Toomy
fém váz: bicikli
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Toomy
senior tag
válasz belaazallat #36386 üzenetére
/ Süni
A 3 fős magyar csapatnak is nagy graula, mert Ők megcsípték az előkelő 3. helyezést Amúgy nem fiatal emberekről beszélünk, mind a 3-an családos és ha jól tudom gyerkőcös emberkék.
-
bubi92
őstag
Srácok ez szerintetek megéri.?
http://sport.vatera.hu/kerekparozas/kerekpar/raleigh_brasil_versenykerekpar_areses_1637252039.html.
Bocs telórol vagyok, nem tok linkelni
-
ludsimon
veterán
Tegnap volt valami maraton futás a városligetben.
Tud róla valaki valamit?
Egy rakás ember volt, sztem 5000 feletti résztvevő.
Le volt az egész hely zárva.undefined
-
eddie1978
senior tag
Üdv,
BBB XXXL-es téli kesztyűket hol lehet felpróbálni? Létezik olyan bolt, ahol tartanak ilyet?
Itt Fehérváron már előző télen végigjártam sok üzletet (bringaboltok, decathlon, hervis, túrabolt, katonai bolt, vadász bolt), de nem találtam megfelelő kesztyűt. Az XXL-es kesztyűk ujja hossza hibádzik. Nagyjából 5mm kellene még. Egyedül a decathlonos polár 2000Ft-os kesztyű ami jó. Az is éppen csak. Pedig nem vagyok nagy, 191cm 75kg. Decathlonos kesztyű mérőkéről lelóg az ujjam vége
-
rii
nagyúr
a halásztelki M0-s bővítésénél nem tudjátok h lesz-e kerékpárút a déli oldalon?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
ludsimon
veterán
válasz deicide #36393 üzenetére
Volt valaki?
Toomy:
Nyilván nem rossz, csak 80 métert írtak körönként, gondoltam akkor az valami hiteles Garmin vagy valami komoly dologgal lett bemérve, de akkor ezek szerint nem volt, csak hasraütés szerű volt az egész. Mondhatom szép dolog egy ekkora versenynél.
Miért feltételeztek rólam ilyen rosszindulatot? Én nem vagyok rosszindulatú egyén (és ebbe egy kis fokú célzás sem volt...).
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee és épp most gondolkodtam el h cipő kéne. [link]
Gondolom nem spd-s. Akkor nem is kell.Az láb /Montis/.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Veretős videót találtam
Mountain biking Slowmotion extras from IXS Downhill Cup[ Szerkesztve ]
undefined
-
Teasüti
nagyúr
válasz eddie1978 #36394 üzenetére
Téli kesztyűk majd csak úgy október környékén érkeznek, közelebbi ismeretséget legfeljebb az előző szezonból megmaradt darabokkal köthetsz.
Én ajánlom amúgy a motoros kesztyűket, azok sokkal jobban szigeteltek.
Vettem én is bringás téli kesztyűt (kívül softshell, belül polár), de csak átmeneti kesztyűnek vált be.
Bármilyen szuper anyagból lehet, ha vékony, akkor nem fog védeni télen.
Nekem a pufók motoros bőrkesztyű alá is kellett még egy vékony, mert -10 alatt egyszerűen kezd kevés lenni. Az én elvárásom az lenne, hogy a kezem maradjon kézmeleg anélkül, h 200-as pulzusom lenne a nagy tekerésben. Ezt eddig semmi sem tudta teljesíteni.
Még pénzért se kapok ilyet, amiben ne hűlne ki a kezem.szerk: tényleg, fűtött kesztyűk léteznek, amik nem motorhoz és szivargyújtóhoz (vagy amilyen aljzat a motorokon van) valók? Hanem akkuról mennek, vagy ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Instagram közösségi fényképezés
- Hyundai, Kia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- GTA: San Andreas
- Minden ami hőszivattyú
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest