Hirdetés
Hirdetés
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
gp Ahogy megszokhattuk a próbaváltozat a core többjátékos módba enged betekintést minden platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIFLEE
csendes tag
A htc design csapatát megvásárolta a google szóval hiába tér vissza a márka, nem garantált, hogy ugyanazt a színvonalat hozza.
-
Egy jól összerakott telefonnak tűnik, de nekem már kicsit olyan, mintha csak valaki a htc névre alapozva kihozna egy-egy mobilt...
Szerintem itt már ki van filézve a márka, és kiadták ezt...
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
etohun
aktív tag
Az u23-ról nem találtam tesztet. Ehhez van kontaktotok? Hasonló konstrukcióval el tudnám képzelni, hogy egyszer htc-t vegyek.
-
TIT
veterán
Hát igen ez a pro,sima nincs is,legalábbis eu-ba.
Erre fáj a fogam majd. -
nagyúr
Valahányszor meglátom a HTC nevét egy hírben, egy halvány reménysugár éled bennem, hogy talán ismét tanúi lehetünk egy olyan bravúrnak, mint amilyet anno az M széria hozott. Különösen az M8 Beats audio kiadása volt a szívem csücske (sóhaj).
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
TIT
veterán
válasz Luck Dragon #8 üzenetére
Hát igen,én is imádtam a One minit,abba is a beats audio volt,de mondjuk az M7-nek vagy 8-nak elvileg jobb hangja volt,legalábbis a hangszórónak,de a sziamiauhoz képest jobb volt sokkal.
Mondjuk az U11-nek is jó hangja volt.[ Szerkesztve ]
-
ati3738
aktív tag
HTC Desire-em volt akkor az volt az Android királya
Forever Young
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen