- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Féltucat régi Samsung kapott új One UI-t, köztük az A52s
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Yettel topik
Hirdetés
-
Már tudjuk, hogy mikor jön pontosan az idei Ubisoft Forward
gp Idén is számos friss bejelentésre számíthatunk a cégtől.
-
Computex 2024: Itt a Strix Pointra épülő Zenbook S 16
ph Az AMD új, Ryzen AI 300 sorozatára épül a most bemutatott, 16 hüvelykes, rendkívül vékony noteszgép.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HÁZIGAZDA
válasz Deadzone41 #72555 üzenetére
én úgy tekintek a pörkölési folyamatra, mint ami folyamatosan változtatja a kávé ízét (a kávéból kinyerhető ízeket). sokáig alulpörkölt, ha nyerek is némi speciális ízeket ebben a tartományban, annyira agyonnyomja majd a savanyúság és zöldesség, hogy nem éri meg. ugyanígy, ha sokáig húzom, hiába nyerek ilyen-olyan ízeket, a keserűség elviszi a kávét. a kettő közötti tartomány egy részében viszont - szerintem - ízlés kérdése is, hogy mi az optimális, még talán akkor is, ha a cél a kíméletesség és a kávé bemutatása. a pörkölőket kéne megkérdezni, akik rengeteget profiloztak már, hogy mindig egy adott "ízkészlet" van-e egy kávénál és azon csak rontani lehet, avagy mondjuk a citrusos gyümölcsök háttérbe húzódásával elő lehet-e csalni piros bogyós gyümölcsöket -- ha ez utóbbi, akkor véleményes, hogy mi az optimális, nem?
én személy szerint a piros bogyósokat szeretem a legjobban a kávéban, illetve se a keserű, se a savanyú ízeket nem tolerálom (ami elég alap dolog feltehetően, egy kávé legyen saját ízéből édes).
viszont a piros bogyósokhoz eléggé passzol a csokoládé, és bevallom töredelmesen, hogy nem egy olyan kávét ittam már, ami abszolút gyümölcshangsúlyos volt, mondjuk cseresznye, édes cseresznye... és némi feketecsoki. még azt is bevallom, hogy ezt - számomra - nagyon nehéz überelni.
[ Szerkesztve ]
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- IGAZI RITKASÁG: Számozott, limitált kiadású Assassin's Creed Valhalla Orlog Deluxe Edition
- Bicikli matrica szinte minden fajta biciklire! PH tagoknak 30% kedvezmény!
- AKCIÓ! Szépségápolás, Haj - és Szakállápolási márkás gépek - BOLTI ÁR FELÉÉRT!
- Női városi bringa (Sierra City)
- Eladó Nitro Venture TLS Snowboard Bakancs 46-os
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs