Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • paljoc

    tag

    válasz landi #39951 üzenetére

    Közel sem átlagos használat mellett, gyakorlatilag bő másfél éve nappal szinte folyamatosan be volt kapcsolva -- persze mikor nem használom egy darabig "elmegy alvóba", de akkor is 50 fokon tarja a bojlert kb./ -- és napi 8-16 kofit tuti lefőzött, de ha van ilyen számláló valami szerviz menüben, akkor onnan majd kiolvassák, mert kíváncsi vagyok hogy tényleg mennyi volt az annyi. Én kb. úgy érzékelem hogy egy átlagosnak mondható felhasználás kb. négyszeresét kaphatta.

    A hiba hogy ma délben egy csapolásnál az OPV nem határolt 9 bárnál hanem felugrott maximumra a pumpa elhalkult, majd behalt valami, mert azóta ugyan berreg de nem ad vizet. Pumpa, OPV vagy mágnes szelep vagy ezek kombinációja…?
    Nagyon kíváncsi vagyok mind a szervíz hozzáállására, mind a javítás gyorsaságára és módjára. /mi romlott el és milyen költség lenne ha nem garanciális lenne/
    Így ahogy ígértem a sok jó tulajdonság megosztása mellett megírom az esetleges negatív tapasztalatokat, hibákat és azok orvosolásával kapcsolatos infókat is.

Új hozzászólás Aktív témák