Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TDX

    tag

    Sziasztok,
    végre le fogok diplomázni és magamnak az ajándék egy (számomra az első) gép lesz, a kérdés csak az, hogy mi. Nagyon sokat gondolkodtam és kutattam utána, de a Robot vs. Flair 58 párharcból eddig végig a Robot vezetett, aztán pár nap óta mégis a Flair mellé álltam át amiatt, hogy nagyon szeretem a világos pörköléseket és nem akarok az előmelegítéssel szórakozni a roboton, ha az 58 megteszi magától azt.
    A kérdés az, hogy valakihez elmehetek majd letesztelni a robotot esetleg, vagy ha valakinél lenne flair 58, akkor azt (is)? Úgy érzem okosabb már nem leszek a témában, viszont nem tudok dönteni és úgy olvastam sokaknak van robotja itt. Ez olyan július második felében lenne esedékes majd, mert addig külföldön leszek.
    Persze ha más megjegyzése van az embereknek azt is szívesen meghallgatom, hogy ki mit gondol erről a csatáról. A flairben az 58 is vonz, hogy VST-t használhassak, illetve hogy elvileg könyebb fizikailag húzni, a Lunar befér alá (elvileg 160 fontért árulják ott ahova megyek még időközben, ami a hazai árak közel fele), és hasonlóan egyszerű a workflow (most már nem kell mindig szétszedni shotok között hogy a víz beleöntéséhez) viszont hőstabilabb. Viszont kinézetben a robot jobban tetszik és ha azt is meg lehet győzni világos pörkölésekből nagyon finom kávék főzésére, akkor (van már mérlegem ami beférne alá) feleslegesen nem biztos hogy megéri a flair a felárat.
    Ezeken kívül néztem La Pavoni Europiccolát is, de úgy láttam azt használtan érdemes az ezredforduló előttről és modolás szükséges, amihez annyira nincs még kedvem. Illetve a 41mm kosárméret se vonzott. Más karost 400000 alatt nem nagyon láttam, az Elektra Micro Casa Leva felette van de túl extravagáns (és nagy).
    +infó ha esetleg számít: őrlőm Comandante (+Red Clix+Black Crank XL), és egy Brewista Artisan jön 1-2 napon belül.

    Már vége az Én hozzászólásomnak? Mi lesz ez után velünk?!?!

Új hozzászólás Aktív témák