- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Paladin1492 #11882 üzenetére
Vajon miért? A német egészségügyi minisztérium tavaly vagy még azelőtt berendelt 24 millió db FFP2 maszkot, amit ideig nem tudott vagy nem akart kifizetni. Ha valakinek jól megy a német és Fb-ja is van, akkor ott megnezheti a teljes videót.
Üdv: Mcrazy
-
KAMELOT
titán
válasz Paladin1492 #11882 üzenetére
Idáig elég volt a sima maszk. Azon már átmegy a vírus, most kell a szűrős maszk. Ízetlen társaság a német.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
13128814
tag
válasz Paladin1492 #12300 üzenetére
Köszi a linket, elég tökös film volt a készítők részéről.
A filmben hivatkoznak egy másikra, a Sklaven der Straße-ra, hátha érdekel valakit aki tud németül - angol változatot nem találtam.
-
zsid
senior tag
válasz Paladin1492 #12353 üzenetére
Ilyenkor román kolléga,a többi munkanapon meg gázolajtolvaj, bocskoros román 6eci..
Lehet túl sokáig voltam admin kamionos csoportban, de én már rosszul vagyok az ilyen rinyaposztoktól.<tRucKdriFteR>
-
Somatom
veterán
válasz Paladin1492 #12476 üzenetére
Mi lehet a terve? Uniós polgárként öt év után kér egy letelepedési engedélyt?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
HoTaZo
addikt
válasz Paladin1492 #12476 üzenetére
Néztem a riportot a híradóban, sajnálom a fickót...
De aki egy hétig képes csövezni az oldalára fordult kamionjában, mert "nincs elég pénze a daruzásra" , aki várja, hogy megérkezzen a kamionmentő Lengyelországból... Hát, az megérdemli valamelyest a sorsát. Persze, minden rendben azzal, hogy az emberek kisegítik, de azzal, hogy nem a mihamarabbi útonlétét intézte, azzal nem sok jó véleményt generál nálam.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz Paladin1492 #12489 üzenetére
Hurrá!
Még pár Milla és pénzt is tud keresni az emberünk...Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
KAMELOT
titán
válasz Paladin1492 #12487 üzenetére
Szomorú, hogy 1 hétig hagyták ott a szegény embert. Azonnal ki kellett volna menteni, majd egy telepre elvinni. Aztán majd ha kifizette a mentést, akkor elviheti a kamiont. Igy kellett volna eljárni. Szégyeljék magukat!!!
Más: Volvo-hoz meg csak annyit, hogy manuálba kell tenni és a 40t is megfogja a motorfék. Aki erre nem jött volna még rá! Ha manuálba teszed akkor nem fogja dobálni neutrálba!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz Paladin1492 #12880 üzenetére
Csak amit itt ez a kókler elmond, az mind áremelkedéshez vezet.
Továbbá nem kell beengedni mindenféle dolgozni nem akaró cigosokat. Keleti legalább dolgozni megy oda, a migráns meg csak a segélyt szedni. Kíváncsi lennék mennyi keleti kamionsofőr véleményét halgatta meg?!?
Boris megint jól belexart a fészkébe.Alig van ott parkoló, ami meg van ott kirabolnak. Először ezeket kéne kitoloncolni. Aztán ha zsarut hívsz xart sem csinál. Anglia egy cigány telep semmi más.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Qtya123
őstag
válasz Paladin1492 #12880 üzenetére
Semmi gond. Ezt szerették volna. Akkor most nyitott az ajtó a sok angolnak (akik közül nem kevés otthon tesped segélyen, nem csak a bevándorolt népek).
Lehet menni kamionozni, futárkodni, mosogatni, építkezésekre, termőföldekre. Ja, hogy ők ezt nem csinálják meg, főleg ennyiért nem? Semmi gond, emeljék meg jelentősen a fizetéseket, hogy az angol elmenjen ezeket a munkákat elvégezni. Ja, hogy akkor minden megdrágul erőteljesen? Ez van akkor, amikor megszűnik egy olyan rendszer, amire régóta berendezkedtek. Csak akkor ne ezekre az emberekre mutogassanak.
Én elhiszem, hogy nem jó dolog, hogy beözönlik egy csomó ember, aki olcsóbban megcsinálja ugyanazt, de most tettek ellene nem? Akkor mutassák meg, hogy odaállnak ők és csinálják ezerrel a melót, több pénzért. Valahogy nem érzem azt, hogy tolongani fognak az angolok, egymás kezéből tépve ki a kulcsot, hogy kamionra üljenek, vagy rohannak a mezőgazdaságba a kapáért, akkor sem ha másfélszeresére emelik az adott szektorokban a béreket.
A parkolóhelyekkel kapcsolatban meg már nem egy cikkben olvastam, hogy azért nem fejlesztenek Európa szerte, mert félnek beruházni erre, a logisztika jövőbeni automatizálása miatt. Ezt nem is értem. Ha tényleg itt lenne a küszöbön és csak egy hajszál választana el tőle, akkor megértem, de így, hogy ettől nagyon nem 2-3 évre vagyunk?
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz Paladin1492 #14284 üzenetére
Így már érthető, hogy az ünnep végett MO-n hétfőt is bevették. Azért van kedd 22:00-ig stop.
Hála istennek rám ilyen stoppok nem vonatkoznak
Ausztria B178 B311 is van engedély, amúgy meg lehetne kerülni Salzburg fele
Legjobb lesz ha érvénybe lép Svájcban a tranzit tilalom, lehet vonatozni.
Arlberg tunel május-november között lezárva, az is faxa lesz.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Freiherr
őstag
-
Zolás
addikt
válasz Paladin1492 #14457 üzenetére
Elküldtem az irányítómnak, nálunk ukránok lesznek.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
KAMELOT
titán
Ezzel nem sok vizet zavarnak majd és a világot sem váltja majd meg a Wabi ezzel. Meg majd összetöri a kamiont aztán ott van neki a olcsó munkaerő. Nyelvet sem tudnak. Sajnos a sok kiesett ukránt most pótolni kell.
Majd az irányítók magyarázhatják ezeknek, hova kell menni. Biztos kellemes percek lesznek!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
veterán
"utána angliai fuvarmegbízásokat fognak teljesíteni."
lol
tőlem is kérdezték, nem-e akarok angliába menni, 1.6-1.7-et fizetnek érte.
csípőből mondtam, hogy felejtsék el de nagyon gyorsan... tudod kinek hiányzik az...どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Somatom
veterán
válasz Paladin1492 #14464 üzenetére
Aaaz igen. Azt hogy csinálta? Hazament?
Egyébként sztem a Wabinál sem fognak beválni. Esetleg egy-kettő, de az meg nem fog változtatni a sofőrhiányon.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Paladin1492 #14467 üzenetére
Indiából elmenekült és a ruszkiknál kötött ki? Hát nem egy karrierista.
-
KAMELOT
titán
válasz Paladin1492 #14464 üzenetére
Sajnos akik már ilyenre vetemednek, hogy analfabéta embereket hozzanak ide 10.000km-ről ott már baj van! Itt kéne versenyképes fizetést adni, motiválni és olyan feltételeket, hogy megérje kamionba ülni. Érdekes, hogy sok országban H-P dolgoznak és minden megvan. Nem kell még hajtani sem és nem keveset adnak.
Aki akar dolgozni az fog is, akár itthon is mert jók a feltételek.
Nekem bőven elég 2 hetente 100km utazni munkába és a pénz, munka, kollektíva, vezetőség mind több mint tökéletes.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest