Hirdetés
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Letiltás - hogy is van ez?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
Új hozzászólás Aktív témák
-
PierNight
aktív tag
basszus most vettem észre h ráz az ipodom
bevan dugva gépbe és a fém része ráz (van rajta tok és még csak msot sikerült véletlen hozzáérnem a fém részhez!) gondolom ez nem túl normális jelenség :Sszerk: nah bedugtam hátúl és ott nem ráz :S érdekes! még jó hogy észrevettem! tönkre is mehetett volna :S
[ Szerkesztve ]
-
Trub
tag
válasz PierNight #4251 üzenetére
Nem kell megijedni. A számítógépház is ráz, ha földeletlen konnektorba dugod. Az erősítőm, és a gitárom is megrázott már.
Egyébként, ha elől "ráz", nagy valószinűséggel hátul is, csak azért nem érzed, mert most le vagy "szigetelve", próbáld megérinteni az ipodot és valami nagy fém tárgyat, ami le van földelve, pl.: konvektor.
[ Szerkesztve ]
-
PierNight
aktív tag
hátúl nem rázott
segítsetek pls! csináltam wifit ipodon látja is! rácsatlakozok, kipipálja de nincs net :S pedig baloldalt felül kijelzi a "radart" de semmi :S nem tudom hogy kell kinéznie ha 100%-oan rajta van de a kis lakatnak szürkének kell lennie? (ipodon,wifi menüpontban)szerk: és ipodon a beálításoknál melyikeket kell kitölteni? automatikusan kitőltődött az ip adress, a subnet mask és ennyi! ezenkívül alul a HTTP proxynál melyikre kell állítani? jah és felül? DHCP,BootP,Static?
[ Szerkesztve ]
-
-
Trub
tag
válasz PierNight #4267 üzenetére
Nem kell újrarakni! Teljesen rendben van. De az ipodon nem kéne állítani semmit, mivel úgyis dhcp osztja az ip-címet, teljesen felesleges, csak rosszabb lessz.
Az xp már csak ilyen nyakatekert, nem tudja alapból kezelni a wifi-t (bezzeg a vista). Fel kell rakni hozzá a wifi kártyának a szoftverét.
Onnan pofon egyszerű: ad hoc hálózatot létrehozni, majd ipodon csatlakozni .Ne kérdez, hogy melyik program kell! Ami képet linkeltél, onnan nem lehet semmit állítani, kell lenni a tálcán mellette egy ikonnak.
Ha kell csinálok pár képet nekem hogyan működik.
szerk: remélem ez xp, mert a kép nagyon becsapós ,
[ Szerkesztve ]
-
naattila
tag
Lenne egy kérdésem.
Van egy laptopom,hozzá egy
mobil broadband. Tudok-e ezen keresztül
csatlakozni a taccsal a netre?
valami modon?one+ 64GB fekete
-
PierNight
aktív tag
tudnátok nekem segíteni?
regeltem egy US-es accuontot itunes-on és amit ott leszedek appokat nem teszi fel ipodra :S csak azokat amiket már leszedtem régebben a magyar regemmel és töröltem ipodon!
hogy lehet megoldani, hogy mostantól az amcsi itunes-ról tölthessek?
(egyébként röhej, hogy egy csomó app ott ingyenes nálunk meg fizetni kell érte :S) -
Danii88
csendes tag
Sziasztok!
A mai napon vettem egy 2G Touchot viszont eléggé kezdőnek mondhatom magam és sok minden még nem sikerül
Kérdés hogy FLAC illetve WV formátumú zenét tudok rá tenni vagy előtte át kell konvertálnom őket?
Filmet már átkonvertáltam kiváncsiságból de nem sikerült felraknom:S
Ha lenne olyan segítőkész közületek aki segítene nekem egy pár dologban az ha tud akkor vegyen fel msn-en:vadnaidani@hotmail.com -
válasz Danii88 #4279 üzenetére
Egyik se megy rá átkódolás nélkül - a FLAC-et célszerű Apple Lossless-be konvertálni (így továbbra is veszteségmentes marad), a WMA-t meg MP3-ba vagy AAC-be. OSX-en van egy nagyon király progi erre a célra, a Max, de Windowson se kell szomorkodni, mert a foobar2000 remek munkát végez (és közben a legjobb zenelejátszó program is), csak kell hozzá az ALAC plugin.
Ha a filmet jól konvertáltad át, akkor csak be kell rakni iTunes-ba (mondjuk egérrel beledobod), és az iPodon be kell állítani, hogy vigye át a filmet.
“All nothings are not equal.”
-
válasz naattila #4284 üzenetére
Mert magyar Vistát használsz és meg se próbálod lefordítani. Hálózati és megosztási központnak hívják magyarul, benne asszem Hálózati kapcsolatok kezelése, vagymi a keresett opció. Tovább nem tudom, elvből nem használok magyar operációs rendszert.
“All nothings are not equal.”
-
PierNight
aktív tag
Nem igazán vagyok álmos ezért elkezdtem keresgélni youtube-on jó megoldásokat asztali ipod tartóra home made módra xD
megcsináltam azt az origamisat de nem túl stabil, ezért tovább kutakodtam!
és megtaláltam ezeket:best1
best2holnap meg is csinálom =)
Gondoltam megosztom veletek, biztos másnak is tetszeni fog[ Szerkesztve ]
-
Danii88
csendes tag
Sikerült a filmet feltennem total video converterrel annyi hogy nincs hozzá serial kódom és a bal felső sarokban nagyon picivel kiírja (nem zavaró) de ha valaki tudna nekem olyan programot linkelni ami tökéletesen meg tudja csinálni és még feliratot is tud égetni annak nagyon örülnék
-
Danii88
csendes tag
Még egy kérdés ha felteszem ezt a jailbreak dolgot amit mondjuk még nem tudok micsoda csak sok helyen olvastam róla már akkor azzal nem veszik el a garanciám? Addig nem akarom kipróbálni
-
Sipi16
őstag
válasz Csapi007 #4296 üzenetére
Ha podon megyek be az áruházba akkor ott egyből nevet és jelszót kér. Hogy regisztráltatok?
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
-
naattila
tag
Na sikerült a csatlakozásom
a netre.
Kösz mindenkinek!one+ 64GB fekete
-
PierNight
aktív tag
én meg lehet eladom a touchom
nem az én világom...zavar hogy külön kell hordoznom telefon mellet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest