- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz b4zsi- #87198 üzenetére
Miért, mikor szidtam a szifont. Vannak kötöttségek, amik most is fos, ( bankkártya a free appokhoz nincs külön hanegő pl. ébresztéshez, nem lehet egyszerre kiütni a futó appokat, Safari tele van bugokkal std, de fontos dolgokban magasan veri a mezőnyt ) visszaköszön a stabil folyékony működés, ami egy rendszeren se érhető utol. Persze EDGE-t még nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Arra nem emlékszel, hogy jóval az i6 előtt azt mondtam, hogy a 4.7" a baba? Moto X-nek hívták a telefonom akkoriban és baromira jó volt méretre. Az OPO-t meg pont azért adtam el, mert nagy, értelmetlenül nagy.
Legalább én kipróbáltam a krumplit is, a köztest is, meg most bevallom, hogy fing a 4" ezek után tartalomfogyasztásra.
Nem mintha érdekelne, mit szólsz ahhoz, hogy nekem mikor mi kell. A jóstehetséged már párszor bebizonyítottad itt, tízből kétszer eltalálsz véletlenül valamit, aztán akkor Tarzan-módra vered rá a mellyed.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz b4zsi- #87165 üzenetére
Engem sokat támadott 1-2 ember a fekete péntekes topikba, miután megtudták majd eladom a telefont...PEdig magamnak akartam egy feketét, de miután megláttam fehér lesz így gondoltam ezt megveszem ha megtudom, majd eladom, és feketét veszek... Ez volt a záró hozzászólásom a témával kapcsolatban, neked is ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz legiaap #87202 üzenetére
Én meg a BB-ben csalódtam, mindenki azt állította hogy milyen stabil rendszer, és valóban semmi lag vagy lassulás, de 3-4 hét és egyik napról a másik napra előzetes jelek nélkűl beragadt gombok, vagy simán kikapcsol, jó esetben újra indul. Van akinél elment 3 hónapot is
A 10.3-át meg azért nem kapták meg a régebbi modellek, mert állítólag nem elég stabil. Nálam meg ez a legfontosabb. Régebbi idejárok emlékeznek, hogy valaki beírta képpel, hogy mikor megvette a ( 4S? ) elindította a stoppert. Egy évet mutatott. -
SÖ
addikt
Legújabb ART képem. Brutál körülmények között készült, senki nem fogja kitalálni.
-
legiaap
félisten
Balta, fejsze minek az!?
[link]How are U today? Just kidding...I don't care!
-
manchester85
veterán
válasz icecave #87199 üzenetére
Változni lenne hova, de fejlődni nem. Hogy melyik a jobb, az szubjektív. Az iOS nem azért nem olyan, mint a droid, mert nem tudna olyan lenni, hanem mert nem akar. Aminek meg vannak negativumai (pl. egy tartalmasabb felület hátrányokkal, az nem nevezhető fejlődésnek, max más preferenciának.) De a lényeg, hogy abban a koncepcióvideóban alig van izgalmas gondolat, pedig csak egy koncepció. Mi sem igazolja jobban, hogy ötlet szintjén se nagyon tudni, merre kene tartania ennek a piacnak. Es akkor még hol a megvalósítás...
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz ittakary #87215 üzenetére
Tegnap kollégám felhívta őket, hogy a Vodánál mondták neki, hogy vigye hozzájuk, majd közlik vele telefonon, hogy a telefon számláját is vigye magával, anélkül nem veszik át garanciáztatásra...Nevetséges, hogy milyen szinten nézik hülyének az embert, kollégám meg bele is tőrödött volna...az IStyle-nál lassan minden garanciáztatás egyéni elbírálás alapján fog történni, ha van kedve kicsit dolgozni az eladónak akkor beveszi, ha épp nincs, akkor nem.
Zjunior: Nem találni hardveraprón a te hirdetésed, csak nem te voltál a leggyorsabb?
[ Szerkesztve ]
-
-
b4zsi-
őstag
válasz B-L-A-C-K #87205 üzenetére
Én nem írtam, hogy sajnálom mert felkeltetek korán reggel vagy valaki le se feküdt pont ez miatt. Arra gondoltam, hogy valaki csak úgy kitalálja beleteszek 110 000 Ftot egy telefonba aztán eladom. Végülis biztos gyorsan elmegy majd aprón.
Azt meg nem gondoltam, hogy ennek topikja van ès sok embr ott hőzöng. Én lekéstem róla, mert ezek szerint későn keltem fel és ez van. -
agabe
addikt
Polustol nem messze van a bolt szombaton kora delutanig is nyitva van, es ez egesz jo atalakito nem hiszem, hogy elfustol
-
lacy86
addikt
Eddig nem kuldott egy gramm emailt se a PH , hogy ha irtak valamelyik topikba , most meg csak a Sorozatos topikrol kuldi az infot!
( hol lehet ezt kikapcsolni ? ) -
madgie
titán
válasz B-L-A-C-K #87230 üzenetére
Nem egyszer javasoltam, hogy szerintem úgy kellene működnie annak a "borítéknak", hogy megerősítést kér. Telefonnál könnyen félrenyomsz, de ha feldobja a "biztos, hogy értesítést kérsz XY témában" ablakot, akkor gyorsan nyomhatok egy undo-t. A mostani formájában meg azt látom, hogy kiírja, hogy OK, ezentúl levelet kapsz, aztán kereshetem, melyik topikot pipáltam be véletlenül.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
B-L-A-C-K
titán
Bontatlan 5S hirdetésem most kaptam:
"Szia érdekel a telefon de csak 100e tudok erte adni"
-
nagyúr
válasz Cyberpunk #87242 üzenetére
Teljesen jó, anyukámnak itt falun még be is játszottam volna. Jól lealkudtam volna köbméter árat, aztán még jól is járok. Persze, egy városban lakó ember, akinek távfűtés, gáz, stb. van, az sajnos semmit nem kezdene vele, ez tény.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
lacy86
addikt
Miert van az hogy a szabi gyorsabban telik mint a munkaido
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest