- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Awww atomjo a mikus kezdokep, koszonjuk! Bar a farkam vege le fogja egetni a bolytot.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ha valaki vagánykodni akar egy i6-tal már 45 ezerért is megteheti...
-
törölt tag
Istenem.
-
B-L-A-C-K
titán
Rájöttem csak vennem kell egy i6-ot, így lecserélem az 5S-t ha találok egy jó áron lévő i6-ot, pedig megfogadtam most kitartok ennél az 5S-nél, ez a fogadalmam 1.5 hete se volt...
-
Cyberpunk
félisten
válasz B-L-A-C-K #87670 üzenetére
Lassan mindenki beadja a derekát, mennyire nem tetszik, "hogy ez mekkora péklapát, néda de gagyi az a kamera már, mert kiáll, fúú fuga de ronda", azt az idő mindent meg szertetett. Nem konkrétan csak rád értem.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szekra #87671 üzenetére
Alap, homlokomra celluxozom majd...
Cyberpunk: Én sose mondtam nem tetszik, vagy nem jó, sőt márciusba terveztem is venni amit nem egyszer hangoztattam. Nekem egyedül az árával van még bajom, vagyis az hogy 5S-el szemben nem ér annyi többletet, de lehet most bevállalom hogy ezzel bukok majd (egyszer belefér már... )...
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz B-L-A-C-K #87674 üzenetére
Ja hát ez nem lesz nagyon olcsóbb, legfeljebb a használt piacon, ahogy öregszenek, meg a külföldi import nulla perces példányok. Szóval lehet nem éri meg várni. Na meg egyszer csak belefér nem a bukó? Én az évek alatt annyit buktam, hogy kikerülne egy az Apple Store-ból belőle, talán a 64 GB -os is. De nem zavar, ez egy jó dolog, más VGA-ra költ ennyit. Meg ott a másik hobbi a kerékpár az sem olcsó viszi a pénzt rendesen, szóval már hozzá vagyok szokva a bukfencekhez.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Cyberpunk #87673 üzenetére
Van akinek kell a nagyobb kijelző, bár az már váltott Van akinek az újdonság miatt kell, mert mégiscsak ez a legújabb és ahogy javul az ár (lassanként, és van néha jó vétel) az is becsatlakozik aki eddig sajnálta rá a +60-70ezret 5S-hez képest, és van olyan része is a dolognak, hogy valamennyire presztízs ez itthon akárki mondja is az ellenkezőjét, hogy nem azért veszi akkor is benne van ha csak a háttérben is... nekem többen is mondták, amikor visszaváltottam 5S -re, hogy nem menő 6 után (persze pont nem érdekel, de jelzi hogyan állnak hozzá jó páran a témához).
Jó teló, és ha 2giga ram lett volna benne én is megtartottam volna a méret ellenére, mert akkor éreztem volna a műszaki fejlődést felhasználás közben is és nem bírtam volna visszaállni gyengébbre de ez sajna fel sem merült. -
Cyberpunk
félisten
Akinek a nagyobb kellett az már ahogy mondtad váltott. Max ha csak fan, és csak az Apple a telefon, akkor nem. Nekem a sima 6-os is nagy már, próbáltam, nem véletlenül akarok túladni a Samsungon sem. A kiálló kamera nem zavar engem speciel, ez van már megszokhattuk, vékonyság és a komolyabb mobilos kamera modul nem barátok.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Na ugyis lassan beer a vonatom Szegedre, elnezek mediamarktba megtapizni az "uj" szifonokat.
-
Arcképgyáros
-
SÖ
addikt
válasz madgie #87684 üzenetére
Ikább túlságosan kiáll, és nagy a nyomáspontja hangos. Erre találtam orvosságot, most néma. Később képek..
Toth...
A kamera így jó ahogy van. A gyűrű védi a lencsét, kiállása erősíti a techvonalat. Besüllyesztve nagyon szimpla tucat mobil hatású. Ha kapott volna hw op. stabilizátort, még abba is bele mentem volna, hogy végig kiálljon egy mm. a kamera vonalában a másik széléig. -
SÖ
addikt
válasz szekra #87690 üzenetére
Várd meg a képeimet, és majd meglátod milyen jól néz ki. A hosszabb üzemidő, és komolyabb kamerák inegrálása nem összeegyeztethető a legvékonyabb mobil irányvonallal. Nekem tetszik a kamera gyűrű, és jobban is véd. Elejétől fogva ezt állítottam. A síkba sűllyesztett lencséket semmi nem óvja meg hosszú karcoktól.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Na. i6+: omgwtf?
Viszont az i6 feketeben... nyamm.
-
GALARDO
addikt
válasz Cyberpunk #87680 üzenetére
Én nem a nagyobb kijelző miatt váltottam, csak kellett egy aktuális csúcsmodell. Az nekem egyértelmű volt, hogy butított szifon nem kell, így maradt az i6P. Droid vonalról meg az N6. De mivel az utóbbi beszerezhetetlen, így maradt a szifon. A méretet rám erőltették, de nem is bánom, kisebb telefont már nem vennék.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest