- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz legiaap #87047 üzenetére
Nem rossz dolog egy takarékos perlátor beszerelése, de pl. nálunk olyan kemény a víz, hogy sokkal gyakrabban kell vízkőteleníteni. Komolyabb spórolást inkább a WC szabályozottabb öblítésével, ésszerűbb zuhanyzással lehet elérni. Aki mondjuk fürdik minden nap annak persze fölösleges az ilyennek bajlódnia, de valahol el kell kezdeni
Xbox GT: nozsolt
-
legiaap
félisten
Eddig 7 litert húztunk le WC-vel most felét mert állítottam az úszón a tartályban. Fürödni nem igen szoktunk inkább zuhanyozni de mint az említett 3 köbméter is jelzi azt szeretünk sokáig. Most rendelek majd frankó zuhanyfejet azt meglátjuk mi lesz. Ja meg mosogatni mostantól tuti nem fogok (végre egy jó kifogás) mert én nem tudok gyorsan és sok vizet elfolyatok.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Arcképgyáros
-
legiaap
félisten
válasz CharlieDrop #87055 üzenetére
Ja pedig sehol sem szökik el a water, szóval ezek mi vagyunk.
-
nofi
addikt
válasz -secret- #87052 üzenetére
XI. ker
legiaap
Nekem hónapokba telt mire ráálltam arra, hogy ne végig folyassam a vizet, csak az elején és a tusfürdő után. Sőt, most már annyira pro vagyok, hogy beiktattam egy hidegvizes szakaszt is reggelente. Amúgy tényleg megdöbbentő mennyi helyen lehet lehet akár csak napi szinten spórolni/ésszerűsíteni.Xbox GT: nozsolt
-
CharlieDrop
veterán
-
legiaap
félisten
válasz -secret- #87058 üzenetére
Egy évben kétszer jön számla, de amúgy havonta fizetek. Csak eddig nem fizettünk eleget (amit ők állapítottak meg) és most emeltek.
210 nap alatt 72 köbméter ment el. Eddig havi 25 fontot fizettünk most majd 38-at kell. De ebben az árban benne van a szennyvíz kezelés vagy hogy mondják csatorna díj is.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Nekünk két személyre ~12 ezer a víz ami 2 havonta jön. Egy olyan panelba lakunk ami nem volt még panelprogramos, csak mi újítottuk fel cakk-pakk belülről, és panel program nélkül is nagyon megvagyok elégedve a rezsivel. Ha már feljött ez a víz ki mennyit fizet, és milyen lakásra/házra havonta mindenre?
Nekünk 51nm-es lakásra:
Közös költség: ~ 9e
Áram: ~4e
Fűtés ~11e ezer (télen-nyáron)
Internet+TV: ~6e ezer
Víz: ~12e 2 havonta azaz ~6e ezer/hó------------
~36e/hóPersze ebbe benne van a rezsi csökkentés is, ami azért havi több ezer forint...
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz -secret- #87067 üzenetére
Nekem is minden nap megy most a cserépkályha, az az esti fűtést megoldja (délután öttől hajnal ötig-hatig be sem kapcsol a termosztát).
30 ezer meg abszolút nem vészes amúgy. Fa mellett sem, egy akkora házra.
B-L-A-C-K: az is ki van számolva valami alapján. Sógoromék Debrecenben vannak panelban, szintén hasonló árat fizetnek, hát brutális, hogy ennyiből 23 fokban póló-mezítlábaznak a legnagyobb hidegben is.
icecave: ott valami sékság van, nekem a csiszológép állandóan megy a munkahelyen, zabálja a vizet, mégis "csak" dupla annyit eszik, mint amennyit a kolléga ír. Otthon lehetetlen ennyit fogyasztani.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz legiaap #87056 üzenetére
Ne szivass, napi 3000 liter baker? Mi is zuhanyzunk, mert nincs kád, egy lyukas a mosogató az albiban, így mosogatni is folyóvízzel kell és így fogyasztunk 10 köbmétert havonta.
szerk: mi is 10-12k-t fizetünk 2 havonta a vízért, szóval tuti nem 3 köbmétert fogyasztotok, hanem 0,3-at... Ha mégis, akkor k*rvaolcsó a víz ott
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Arcképgyáros
válasz madgie #87068 üzenetére
Nálunk azt, hiszem úgy van beállítva, hogy ha lemegy a hőmérséklet 17 fok alá akkor kapcsoljon be, meg fixen amikor megyünk haza munkából szüleimmel akkor is bekapcsol. jó.. a nappaliban a kandalló mellett rendesen meg lehet izzadni. Eddig talán 2x aludtam panelban fűtési szezonban, számomra kibírhatatlan a 35 fok.
-
madgie
titán
válasz -secret- #87072 üzenetére
25 éven át panelban éltem, nekem az volt a durva, mikor meg kellett szokni, hogy 19 fokban is lehet aludni
(tavaly-tavalyelőtt hagytam el a zoknit, pár évig télen csak úgy tudtam aludni)#87077: az a baj, hogy 14 éve két fagyos csajjal dolgozom, most is gyenge 23 fok van a boltban. Na ezek után rosszul esik mai napig a hideg.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz madgie #87076 üzenetére
Én otthon mindig rövidgatya-póló, zokni nuku. Kivéve ha beteg vagyok mert akkor talán felveszem a mackónadrágot.
Ha kimegyünk Balatonra ilyenkor, akkor meg egyszerűbb kicsit begyújtani a sütőt mint a cserépkályhával szarakodni. Mondjuk ilyenkor ott halálos.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Ezek jok.
-
r3dsnake
nagyúr
Miota mozognak a gifek iOS-en scrollozas kozben? Ez valamelyik mostani frissitessel johettt.
-
Arcképgyáros
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
lacy86
addikt
Lehet mar kivesezett tema de tegnap voltam T-Pont-ba Internet + Tv csomagot elintezni a kovetkezo evre ( mondam se kell hogy annyian voltak mint ha ingyen lenne minden ) addig megnezegettem az iPhone 6 / iPhone 6+!
A "plus"-nak csak az ara kellene! Valami uber , burtal nagy az a telefon. Egyszeruen nem tudtam ugy elhelyezni a tenyerembe hogy kenyelmesen tudjam hasznalni!
A "6"-ot mar siman tudnam hasznalni! ( kar hogy nem tudtam varni 1 honapot --> inkabb 5S-t vettem )
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest