- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pana0017
senior tag
Akinek esetleg van Macbook Air-je és iPad-e, azoknak "megfér" egymás mellett a kettő?
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #87685 üzenetére
Vagy mégjobban kifog állni, mert mellé csapják az optikai stab-ot és az újdonság erejével fog hatni, onnantól mindenkinek tetszeni fog.
Cyberpunk
Liquidmetal
Tudod hogy tok fólia ellenes vagyok, tehát van benne valami.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Cyberpunk #87550 üzenetére
igaz, másik szolgáltatónál dolgozó illetékessel beszélgettem róla, de elvileg simán képesek szűrni, más kérdés, hogy foglalkoznak a dologgal, vagy sem...
ki csinálta a sityakokat? gratula, jók lettek!
jut eszembe, az örökség mond még valakinek valamit?
bohous; sityak nem kell!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
B-L-A-C-K
titán
ittakary neve megvan már miért piros? :/
-secret-: Már akkor javítottam mikor még meg se szólaltál...
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Hogy? Érdekelne a technikai oldala. Nem értem hogy tudná azt megnézni, hogy én az adott mobilnetet megosztom, és nem a konkrét készüléken forgalmaztam le azt az adott adatmennyiséget. Mivel a telefon funkcionál ilyenkor modemként, 1 IP, egy mobilszám. Kémkedéssel lehet.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
catroot
veterán
-
Arcképgyáros
-
Ragnar95
félisten
válasz Cyberpunk #87714 üzenetére
Nem túl bonyolult, szerveroldalról látszik az, hogy több MAC cím használja egyszerre ugyanazt a netet...
Ugyanúgy, ahogy a kábelen is látják, ha router van a rendszeren...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Totheground
addikt
válasz Ragnar95 #87719 üzenetére
Elárulok egy titkot: nem látják. Még süldő diák koromban dolgoztam a telekomnál, és volt hozzáférésem a kábelnet admin felülethez. Sehol nem látszik, hogy ha van router a kábelmodem mögött.
Az a vicc amúgy, hogy bárhonnan elérhető még mindig.
[link][ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Ragnar95
félisten
válasz Totheground #87721 üzenetére
Digi mondjuk pontosan tudja, ha router van a modemre kötve, nem tudom, akkor honnan tudják...
r3dsnake: iPhone-nál akkor ez a probléma valóban nem áll fent.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
legenda
válasz Cyberpunk #87714 üzenetére
nem erre a verzióra írtam, az azonos időben több eszközről érkező kérést feszegettem, azt nem probléma kimutatni.
catroot; ultoljára is nagyon régen láttam már, de a sityakról azonnal az ugrik be mindig.
Totheground; egyrészt sok víz lefolyt azóta minden folyó medrében, másrészt a mobilinternet más kategória.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
adam3
aktív tag
válasz r3dsnake #87720 üzenetére
De ha van két csomag ami ugyanazon az úton érkezett a Telekom eszközhöz más TTL értékkel rendelkezik, màr gyanús a dolog A csomagok fejlécében iszonyat sok más egyéb paraméter van amiből lehet következtetni dolgokra...
szerk.: Sokszor használtam a dolog szót, de amíg nem muszáj nem akarok nagyon mélyre menni
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Na eladva a gold, tizest nyertem az újra váltáson.
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Cyberpunk
félisten
-
matyi19
őstag
Van itt valaki Ukrajnából?
Vagy tudtok valakit innen aki odavaló? -
legiaap
félisten
Ez a Mortal Kombat Legacy igen jó. Tegnap végeztem a series 1-al, ma kezdem a másodikat.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Ma nyomkodtam haver Alpháját. Igen minőségi cucc. Tökéletes a mérete, szép a kijelzője csak az a szar samsung felület ront el mindent.
-
Cyberpunk
félisten
válasz legiaap #87744 üzenetére
Ja minőségileg, meg formára nincs vele gond, a TW valóban egy kicsit gagyi az iOS sokkal szebb. Na de teszi a dolgát, a beállítások menü nekem speciel nem tetszik, de nem is nagyon kell ott matatni. Viszont jó lenne eladni most már, nem érdekel egy?
-
legiaap
félisten
válasz Cyberpunk #87745 üzenetére
Rég droidoztam már de az megoldható, hogy olyan temát lehessen letölteni store-ból, ami teljesen elfedi a samsung felületet mindenhol?
Ha mondjuk lenne olyan téma amitől egy az egybe nexusos lenne akkor jól nézne ki.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest