- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabormgp
senior tag
Nektek is mozog egy kicsit a toltonek a vege?Az a resz amelyik a telefonba van bedugva?
Ryori:rendben,koszi.Nekem is ilyen.[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz ittakary #86498 üzenetére
Én viszont élvezem, hogy nem kell folyton az akksit csekkolgatnom, hogy juj belefér e még 1 óra netezés, vagy akkor már nem érek haza lemerülés nélkül
Azt én is, holnap este talán már kér enni ~ 4 nap
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
matyi19
őstag
Most nézem, hogy pénteken az eMAG.hu-n, is lesz black friday.
Nem tudom mennyire ismeritek, Romániában az egyik legnagyobb. Itt múlt hétvégén volt, nagyon jó áron lehetett i5S-t és i6-ot venni. -
Ragnar95
félisten
Remélem itt UK-ben lesz pár nagyobb BF akció, bár Apple termékek tekintetében nem hiszem,h a US árat alul tudnák múlni, de a remény hal meg utoljára
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gyuromoj
veterán
Most értem haza életem első K1 edzéséről.
Kivagyok mint a p*csa, járni is alig tudok. Holnap meg melóban pont Euronics akció lesz, szóval lesz pörgés.(#86561) B-L-A-C-K
Ja, elég hamar el is fogytak.
Elvileg ők reggel kezdenek, hogy ki tudja magát pihenni mindenki.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
matyi19
őstag
válasz Ragnar95 #86563 üzenetére
Az eMAG.ro, mindent kiszállít ingyen 90 lei fölött (6000 Ft).
Én nagyon megvagyok velük elégedve, rendeltem már pár dolgot tőlük. Garancia is, úgy működik, hogy ha van valami, küldenek futárt, elviszik a hibás terméket, és cserélik vagy javítják, és vissza hozzák, ezt mind az ő költségükön -
-
r3dsnake
nagyúr
Azért EZ a félreárazás elég durva volt. 800k-s cisco switch 500 forintért? Hellyeah.
-
Cyberpunk
félisten
A milyen már, hogy csak úgy lenyúlják a másik kajáját a munkahelyen a hütőből? Ráadásul most már másodszorra. Jól ki fogok baszni a delikvenssel egy kis hashajtóval.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
GALARDO
addikt
Úgy látszik, hogy a bícnél még megy a reklámkészítés.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
GALARDO
addikt
Hát nem tudom, nálam nem tudta kiváltani.
-
ittakary
nagyúr
válasz GALARDO #86587 üzenetére
Ez egy faszság... Ahogy a tablet sem váltja ki a laptopot, úgy a tablet sem váltható ki egy nagyobb telefonnal
Emögött két dolog lehet: statisztikákba belelátnak és belemagyaráznak dolgokat VAGY (ami valószínűbb) a fogyasztói társadalaom a fentebbi állításommal homlokegyeneset viselkedik: azt hiszik kiváltható
-
legenda
válasz ittakary #86588 üzenetére
el nem tudnám képzelni, de pláne a gyakorlatban kivitelezni, bármilyen tablet kiváltsa a 14" notimat, de volt már 12.1" kijelzős notebook is, és még azt sem, bár nem is a kijelző mérete a mérvadó a funkcionális összehasonlításkor.
a tablet nekem más téma, arra nem volt/nincs szükségem az okostelefon és a notebook mellett - illetve között -, pláne most az 5.7" kijelzős telefon esetén, viszont teljesen megértem azokat is, akiknek notebook helyett vagy mellett tablet is kell, mert ez felhasználói szokás, valamint használati mód függvénye is.Murphy maximális 147-et lökött, de ami még fontosabb, előtte repült általa Trump!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
madgie
titán
válasz GALARDO #86587 üzenetére
Ezek hülyék. Az iPad azért nem fogy annyira, mert két éve csak a külcsín és a súly, amiben érdemben előrelépés történt, teljesítményben, akkuidőben és a képernyő tulajdonságaiban bőven megállja a helyét a mai napig az iPad 4. Érted, iPhone-nál ez nem így van, az 5 óta azért történt ez-az (meg ott más prioritások vannak, iPad-nél nem fontos a kamera sorozatfelvétele vagy a lassított videó).
-
GALARDO
addikt
válasz madgie #86592 üzenetére
+1 Nekem is négyem van, tökéletesen elég mindenre. Mondjuk amióta meg van a hatplusz, azóta hiányzik belőle a tácsájdí, de ennyi. Mondjuk én azt sem értem, hogyminek kell évente új ájped.
-
nagyúr
válasz madgie #86592 üzenetére
Így van.... és még elég is lesz egy ideig. iPad 2 is amire kell és használjuk (net, meg távoli asztal, esetleg film), arra tökéletesen megfelel még most is (kivéve az újratöltögetést több weboldal esetén, de ez máshol is fennáll).
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Blaise
veterán
Black Friday alkalmából akciósak a Pebble okosórák. Egész jónak tűnnek, kb. a legjobb okosórák a piacon. Használ innen valaki?
-
CharlieDrop
veterán
Én meg simán, lássuk mi is kellene ehhez:
Tab legyen alapban kb 8", nagyobb kényelmetlen, de mondjuk legyen 10" és ne atomos cpu legyen benne, hanem vmi rendes core-i.
Legyen hozzá akkus billentyűzet, ne legyen az egész 1kg-nál több.
Ha van hozzá dokkoló, amihez monitort, bill-t, egeret köthetek kész is az asztali gép.Mi kell még a notihoz? Őszintén!
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
legenda
válasz CharlieDrop #86596 üzenetére
nem asztali, hanem noti, minden egyben, hordozhatóan, nem mindegy!
nekem például elengedhetetlenül fontos az optikai meghajtó, de ha mindent külön dokkolóval oldanék meg, és azt még külön hurcolásznám is (egér, billentyűzet, optikai meghajtó...stb), illetve bárhol random használni akarnám hamarjában és komplexen, hát a tablet erősen kínlódás lenne...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest