-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
Én erre csak azt tudom mondani, hogy nekem semmi sincs letiltva, minden engedélyezve van. Mégsem eszi le semmi a mobilnetemet. Saját tapasztalatom.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Pano
addikt
Én esetemben az, hogy kikapcsolom a Wifit és a mobilnetet (néha, nem állandóan. Bizonyos alkalmakkor!) nem azért történik, mert adatot akarok spórolni. Van 5 giga netem, a közelébe se szoktam érni havi szinten az elhasználásának és nem is szoktam nézni mennyit fogyasztok belőle. Ha kell megnézek egy videót is ami éppen érdekel, tojok rá.
De ha én éppen ki akarom kapcsolni a netelérést, had tegyem meg mindenféle probléma nélkül. Most az októl ez teljesen független.
Kicsit olyan ez, mint ha én lennék a hülye, ha elviszem a kocsimat a szerelőhöz, hogy 4 perc alapjárat után leáll a kocsi és a fejemhez vágja, hogy minek állok én 4 percig a kocsival, menjek folyamatosan vele hiszen arra való.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest