Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Az ingerszegény külsőt fenntarthatósággal kompenzálja a Samsung Galaxy S23 FE
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hőmérővel újított a Pixel Watch 2
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trenzit
tag
Ez tehát a Világ Túraautó Bajnokság új topikja.
Az Eurosport rendszeresen közvetíti a versenyet, a mai napon Silverserstoneban volt a mezőny, az első versenyen 4 Alfa Romeo végzett az élen, a Második sprintversenyen 2 Seat.
A versenyzőkről annyit, hogy egy privát BMW-ben ott van Zanardi is, és a Williamsnél tesztlehetőség kapott Andry Priaulx is.
Aki izgalmas versenyeket, test-test elleni küzdelmeket szeretne látni, az kövesse mindenképpen a versenyeket!
Nem mellékesen pedig itt az ujonnan debütáló Seat León is!Állj a tükör elé, és mondd el ötször, hogy Kampókéz, Kampókéz, Kampókéz...
-
trenzit
tag
De aztán defekt miatt ki kellett hajtania a Boxba.
A Seatosoknak nem semmi siker lehetett egy ilyen győzelem, képzelem mi lesz ha bemutatják az új autójukat, amiben minden tovább lesz fejlesztve, és a motor is jóval erősebb.
Félhetnek majd az alfások meg a aBMW-sek;Állj a tükör elé, és mondd el ötször, hogy Kampókéz, Kampókéz, Kampókéz...
-
-
a_tesz
Korrektor
a kínaiaktól félek, hogy megmaradnak ígérgetés szintjén, viszont ha a honda és a ford (na meg a peugeot) megérkezne jövőre a sorozatba gyári csapatként (merthogy van róla szó), azt hiszem, nem nagyon néznék többet formula-1 -et
a tegnapi futamok elég jók voltak, a kasztnis szériák minden előnye és hátránya megmutatkozott. izgalmas volt, nagyon ''átjött'' a versenyhangulatスバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Type-R
őstag
Ha jól tudom a Ford-os csapat mögött van valamennyi gyári támogatás, és jövőre meg már a gyár inditja az autót. A Hondáról még nem hallottam semmit, hogy a gyár inditana saját autót, pedig jó lenne. A verseny tényleg jó, több izgalom van benne mint az F1-ben, és ha több csapat is indulna, akkor még jobb lenne.
-
a_tesz
Korrektor
pedig a két magyar szakkommentátor (
) említette, hogy a honda komolyan fontolgatja a gyári csapatként túraautózást (lásd a BTCC, ahol az új integrával egyből milyen jókat futottak)
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
trenzit
tag
Én egy kicsit sajnálom, hogy idén is Alfa, BMW uralom lesz, akárcsak tavaly az ETCC-ben.
Nem tudom nézitek-e az uj Gp2 versenysorozatot?
Na ott is ömlesztés volt, és titál meg is változtak az eőviszonyok (pl. nyert egy versenyt a volt Minardis Bruni);Állj a tükör elé, és mondd el ötször, hogy Kampókéz, Kampókéz, Kampókéz...
-
a_tesz
Korrektor
jöhetne Integra kollega rendet rakni, hogy akkor most hogy mi merre hol
idézet az autó-motor 2005/8. számából (71. oldal, sajnos neten nem leltem meg):
''Ragyogóan sikerült a vadonatúj Honda Integra Type-R bemutatkozása a BTCC idei első fordulójában, ugyanis Matt Neal a három versenyből kettőt megnyert a Donington Parkban, a középsőn pedig harmadikként végzett. Ráadásul csapattársa, Dan Eaves jóvoltából dupla győzelemmel zárta a hétvégét a kocsikat felkészítő Team Halfords, s az éremesőt még egy bronz tetézte.''
nos, mivel Honda vana cikkben említve, lehet hogy ezeket már fogják forgalmazni, ráadásul ha ennyi sikerük van túraautóban, erre azért a gyár is biztosan odafigyel, főleg, ha Hondának hívjákスバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Type-R
őstag
Integra szokta egyáltalán nézni a WTCC-t?
Most néztem a WTCC hivatalos honlapját Bővebben: link, elég sok jó dolog van fenn, adatok az autókról, pilótákról, csapatokról. Ha stimmelnek az adatok, akkor a Honda Euro R is 275 paci, meg a BMW 320i-s és az Alfa156 is, csak nyomatékban térenk el. A Seatok viszont 15 LE-val gyengébbek. -
a_tesz
Korrektor
látod ezt tőle kéne megkérdezni
viszont én az új honda integra-ra gondoltam, hogy akkor most az jön-e végülis európába
a seatok tényleg gyengébbek, monzában nagyon csúnyán látszott a különbség, ahogy otthagyták őket minden egyenesben, az nem volt semmi. reméljük az új gép már jobban felveszi a versenyt a többiekkelスバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
-
a_tesz
Korrektor
véleményem szerint úgy általában sokkal kiegyenlítettebb a mezőny itt, mint pl a formula1-ben, nincs igazán olyan pilóta, aki sokkal jobb lenne a másiknál, mondhatni, itt mindenki egyaránt nagyon jó
egyébként egyetértek, rydell tényleg nagyszerű pilóta, de említhetnénk larinit a chevynél, priaulx-ot a bömbinél, coronel a privát seatban, tarquini, giovanardi az alfánál, vagy akár zanardi, aki egy hihetetlen baleset után is hitt magában és versenyzik, stb... száz szónak is egy a vége, jó pilóták, jó versenyzők, jó futamok, kell ennél több? talán ha minden hétvégén futam lenne
és a verseny utáni nyilatkozatok: Bővebben: linkスバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
neduddki
nagyúr
HI!
Csak hogy a fiatalok is emlekzzenek:
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
trenzit
tag
Hakkinenhez mit szóltok amúgy a DTM-ből?
Pont ugyanannyi verseny kellett neki is az első győzelméhez, mint 2002-ben Alesinek!Állj a tükör elé, és mondd el ötször, hogy Kampókéz, Kampókéz, Kampókéz...
-
trenzit
tag
Azért jó látni hogy nem felejtett el vezetni.
Bevallom, mikor az első versenyen csupán 10. lett, és a leggyengébb Mercis , akkor nem hittem az idei győzelemben, de bizonyított.
És reális esélye van a bajnoki címre is, hiszen pár pont csak a lemaradása, és látszólag jó formában van.Állj a tükör elé, és mondd el ötször, hogy Kampókéz, Kampókéz, Kampókéz...
-
a_tesz
Korrektor
ugye nem felejtette el senki, hogy a hétvégén futam? 5. és 6. verseny, Imola. közvetítés vasárnap a szokott időben
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
törölt tag
Qual:
1: GIOVANARDI 1:58.573
2: GARCIA 1:59.159
3: GENE 1:59.317
4: FARFUS JR. 1:59.377
5: TARQUINI 1:59.594
6: PRIAULX 1:59.630
7: COLCIAGO 1:59.659
8: TERTING 1:59.670
9: MULLER 1:59.685
10: THOMPSON 1:59.685
11: RYDELL 1:59.716
12: DE MICHELI 1:59.721
13: PLATO 2:00.186
14: MULLER 2:00.283
15: ZANARDI 2:00.319
16: BALZAN 2:00.341
17: ROSENBLAD 2:00.479
18: MENU 2:00.550
19: D'ASTE 2:00.689
20: LARINI 2:00.871
21: CORONEL 2:01.036
22: HUFF 2:01.072
23: CIRO 2:01.108
24: TAVANO 2:01.189
25: KLENKE 2:01.259
26: HENNERICI 2:01.526
27: JAGER 2:02.042
28: LARINI 2:02.110
29: DE LORENZI 2:02.336
30: VALLI 2:02.639
31: MASTRETTA 2:02.806
32: PLODERL 2:05.418 -
Type-R
őstag
A tegnapi kőt futam közül az első egy kicsit unalmas volt ami az élmezőnyt illeti, miután Gionavardi az élre került, nem tudta senki már utolérni. A második futam már izgalmasabb volt, mert a két BMW végig elég közel ment egymáshoz, de Priaulx-nak a gumia annyira elkopott, hogy Müllert már nem tudta meglőzni.
-
Type-R
őstag
Itt egy összefoglaló leirás, ha esetleg valaki nem látta volna a futamokat: Bővebben: link
-
Integra
titán
nem hiszem, soha nem volt gyári támogatású autójuk itt.
a jas motorsport volt mindig egyetlenként.
most is ők vannak, van egy tök magánpilóta meg egy félig hivatalos pilóta, ennyi.
ahhoz képest hogy kis privát csapat, az egyenesekben nagyon hasít már az accord.
csak kéne újra egy jó pilóta...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
a_tesz
Korrektor
ma este 20:00-tól az Eurosporton WTCC Mexikói futam! tessenek nézni!
-
törölt tag
Hű Colciago eszi a mezőnyt!
nagyon meggyöző a Honda-val
szerk: na vazz..mire kimondom kiesik
[Szerkesztve] -
Petya25
addikt
Jobbra fel, benzines topikok sorakozzatok.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
a_tesz
Korrektor
hát a második futamon aztán nagyon nem sajnálta colciago a gépet... terting meg nagyon ügyes volt a rajt-cél győzelemmel. a chevyk is kezdenek végre magukhoz térni, a bmw-k viszont szenvedtek rendesen, főleg szegény zanardi
-
törölt tag
Colciago megérdemelné a dobogót...igazából a leggyorsabb volt a pályán mindkét futamon, ez jó hír a Honda-nak.
Szal megérdemelné, de kiforgatta Giovanardi-t..
berakta a Honda-t az Alfa mellé, de oda nem fért be.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Sajnos nem láttam a versenyt
, mikor lesz a következő futam?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Politika
- Mozilla Firefox
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Asztalos klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest