- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
"planetbeing: Apple released 6.1.1 for the 4S only today. The JB still works fine. We will release an updated evasi0n that recognizes it as supported."
Húzhatom újra... ehh...
(#29570) Kommy: Pont lehúztam a 6.1.1-et és ránéztem TinyUmbrellara. Gondoltam közben itt megnézem, hogy mit írtak a srácok twitteren. Na pont akkor jött.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz peugeotmate #29635 üzenetére
Igen.
-
Xero
nagyúr
válasz bradam #29709 üzenetére
Egy napot wifi és adat kapcsolat nélkül a 4S simán kibír még akkor is ha szinte végig megy a Ski Tracks. Ahogy az már szerepelt is nagyobb ellenség a hideg és a magasság. Nem ildomos hosszabb időre elővenni 3000m és/vagy -15-20 fok környékén.
Nyitáskor elindítod, berakod belső zsebbe és had szóljon. Délben kicsit előveszed, aztán tűz tovább. Még egy-két kép is belefér néha (ezek egy része i4S-el készült): http://sielok.hu/fotoalbum/3-volgy-2013-01/kep/1/[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #30393 üzenetére
Nálam is ment a levesbe.
-
Xero
nagyúr
válasz bull84ghia #30395 üzenetére
Az 1.3.3-5-nek adtam esélyt még, de itt is maradt memory leak az ígéretek ellenére.
(#30397) samgar: Nyilván egy 5-nél kevésbé érzékelhető a memory leak. De nem a telefon tehet róla, ha valami bugosan van megírva. Nem kéne elmenni Android irányba, hogy a problémákat brute force módon, erőből akarjuk megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Szecsy #30401 üzenetére
Hírolvasó. Én nagyon szeretem. Hír24-en kívül reggelente csak ezt futom át.
Nekem ezek vannak benne: index.hu, News, Prohardver, Mobilaréna, The New York Times, Tech, The Verge, Engadget, Szifon.com, Skiing magazine, 500px Editor's Choice, Popular in Entertainment, Google Reader (beszeljukmac, HWSW, sielok.hu) és Twitter.[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
"evad3rs: evasi0n 1.4 with support for iOS 6.1.2 has been released on http://t.co/WwRp7oWz #evasi0n"
-
Xero
nagyúr
válasz skidrowkill #30556 üzenetére
"..lefrissítem.."
Miért eddig 6.1.3 volt, esetleg 6.2? Bár úgy is ellentmondás ez a szóhasználat. Egyszerűen bántja a szememet, de sajnos valamiért félelmetes mértékben elterjedt.
-
Xero
nagyúr
válasz Silenzio #30595 üzenetére
Az, hogy az eladó nagy valószínűséggel átvágott és nem független a készülék. A 3G öreg, a 4.2.1 pedig szintén. Érdemesebb whited00r-t felpakolni rá. Ez egy 3.1.3 alapú firmware sok-sok kiegészítéssel és lehetőséggel a régebbi app-ek letöltésére. Így még használhatóvá tehető a készülék normálisabb sebesség mellett.
(#30594) skidrowkill: 6.1.2-t csak 1.4-el, 6.1.1-et csak 1.3-al, a többinek mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Silenzio #30597 üzenetére
Ez úgy van, hogy softwaret frissítettél-restoreoltál, így minden softwares módosítás eltűnt. Azt a firmwaret iTunes-al pakolod fel rá ugyan úgy. Itt a leírás: [link]
Ez viszont nem változtat azon a tényen, hogy függő a készülék. Baseband csere-berére készülj föl. Ez viszont itt már tiltott téma.(#30598) Kapanyél: Nem a jailbreak által volt független a készülék, ez így kissé fogalom zavaros kijelentés.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Kicsirics77 #31106 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest