Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- MIUI / HyperOS topik
- Tipp érkezett az Android 16 korai startdátumára
Aktív témák
-
Danny750
őstag
Ez mitől lehet ,hogy a Spider Man Free-t letöltöttem app store-bol a gépen itunes-on keresztül ,de azt nem akarja telepíteni! (próbáltam ipod touch 2g-n és iphone 3g-n is)
4.2.1-es a verziószáma!
Azt a hibaüzenetet kapom: unknown error occurred (0xE8000004C)
Köszi>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Ragnar95
félisten
válasz Danny750 #29451 üzenetére
Nem lehet, hogy nem támogatja a 2.generációs készülékeket....?
gabesszg: ezt szerintem senki sem tudja, de ha nincs problémád az 5.0-val, akkor egyszerűbb nem frissíteni....Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ittakary
nagyúr
válasz Misi1979 #29449 üzenetére
Én ezt csak egy kellemes tulajdonságként jegyzem. Imádom hogy soha meg sem röccen, minden AZONNAL történik... Ismerőseim, akik eleinte szidták, hogy minek veszek ilyen hülyeségeket, amint a kezükbe vették azonnal kiült a vigyor az arcukra, és mindenki ezzel a mondattal kezdte: "aaa.... ez kurva jó!"
De az üzemidő tényleg elég beteg!
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Világító alma logó iPhone 4(S)-hez
ittakary: azért a töltési idő sem piskóta, mivel sajna nem tud bármekkora áramerősséget felvenni az ipad a konnektorból Amikor egyszer haverom nálam töltötte az ipadjét és elindítottam a battery info alkalmazás, kicsit meglepődtem, amikor 6 órát írt ki a töltési időre[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Ocarina
aktív tag
válasz Ragnar95 #29455 üzenetére
Nekem az iPad elég hamar feltölt. Annak is nagyon király az üzemideje. Nagyon meg vagyok vele elégedve, 90%-ban kiváltotta a gépet nálam.
Megkérdezem itt is, mert az iPad topikban még nem kaptam választ.
Van rá lehtőség, hogy a gyárinál lejjeb vegyem a fényerőt? Jöhet JB-s megoldás is.Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
Ragnar95
félisten
válasz ittakary #29456 üzenetére
Szerintem se rossz, bár nem olcsó. De én egy szálcsiszolt fém hátlapra pályázok most
Ocarina: beállítások-fényerőnél ha lejjebb veszed, nem megy le a fényerő akkor sem, ha full sötétbe mész? Mert akkor elvben cserélik, az iPad 1-nél szériahiba a fényérzékelő elromlása.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #29460 üzenetére
Nem, ez végleges, de elég fura.
Csak 4S-re érhető el és arra is csak restore-al, OTA-ként és sima frissítésként is az előző 5.0.1-ez rakja fel, ráadásul nyílt a ramdiskje az ipsw-nek, szerintem simán lehet, hogy véletlnül szivárgott ki, mert még changelog sincs hozzá....Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #29462 üzenetére
Nem, de nem is fogom, mivel az 5.0-val nincs semmi problémám és ha mégse lesz az 5.0.1-re JB, akkor megsz@pom
Az OS fájljai, amik alapvetően titkosítva vannak Így, hogy szabadon hozzáférhetőek, például a Siri fájljait legálisan meg lehet szerezni és minden mást, ami az iOS-ben az oprendszer része.
Eléggé otthon vagyok a műszaki/informatikai dolgokban Amúgy MuscleNerd postolta twitteren és a nagyobb iphone-os oldalak is közzétették[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #29464 üzenetére
Azt próbáltad már, hogy kitörlöd gépről a teló backupját, hátha azzal van a gond? Nekem már volt, hogy nem tudott az iTunes backupot készíteni, töröltem a backupot és jó lett
Vagy a biztonság kedvéért ne töröld, csak helyezd átAmúgy a legújabb TinyUmbrella képes beta shsh-kat is menteni, most mentettem shsh-t és lementette az 5.0.1-et és az 5.1b-t
-
runner 125
nagyúr
Hi!
Lehet hülye kérdés, de 3G-nél valamerre lehet a menü betűméretet növelni? Nem gáz, ha JB kell hozzá. 4-esen kerestem, de nem találtam semmit.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
irgum
addikt
válasz vadászcsiga #29464 üzenetére
Én letöltöttem a szifon.com-on lévő linkről. Aztán shift-et nyomva update-ra kattintottam és feltette. Minden maradt a telón a végén. Próbáld meg!
-
Balupapa
senior tag
hali, nem tudja valaki,
hogy a telefonnal felvett hangjegyzetet hogyan tudnám a számítógépemen meghallgatni?????iphone 4 JB
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ragnar95 #29465 üzenetére
Persze próbáltam már mindent, csak az segít ha az időzónát Amerikai középidőre állítom az is csak a sokadik próbálkozásra. Ezt gugliztam ki még amikor 3GS-sel is ilyen problémáim voltak. Tűzfal nem tudom mennyire zavarhat be (ez most csak úgy eszembe jutott)?
Balupapa
Ott van az iTunes mappában persze csak sync után.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #29469 üzenetére
iTunest nem próbáltad újrarakni?
-
Ragnar95
félisten
iTunest nem próbáltad újrarakni?
dupla lett[ Szerkesztve ]
-
Balupapa
senior tag
köszönöm
ittakary , probálj a lényegre koncentrálni és nem oktatni
_-=*WheelWhores*=-_
-
Misi1979
őstag
Redeem-kódok.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
sipi723
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy felrakom a képeket telóról gépre (PC), és amik el vannak forgatva azokat nem engedi a helyes irányba forgatni, azt írja ki, hogy probléma van a fájltulajdonságaival.. (érdekes, nem mindegyik képnél írja ezt ki) le kellene szedni valami külön progit amivel felteszem a képeket, vagy mi lehet a megoldás?
a segítséget előre köszönöm! -
norbi2010
őstag
iPhone-al sehogy se lehet pl. zenét küldeni egy nem iphone-ra?
-
sipi723
tag
válasz vadászcsiga #29481 üzenetére
remek... jó nagy hülyeség és valamilyen program ezt tudja orvosolni?
-
Ragnar95
félisten
-
persil
nagyúr
Újra kénytelen vagyok feltenni a kérdésemet, bármennyire is unalmas legyen egyesek számára.
Az apple levont több alkalommal is 600-700 forintos összegeket, legutóbb alig pár perce úgy, hogy semmit sem vettem.(Most. Amúgy szoktam)
Manchester85 kedvéért leírom, hogy nem, ez nem a regisztrációkor zárolt két euro és nem, nem az adatváltozáskori újra validálása a kártyának.
Nem, nem változtottam kártyát, nem váltottam emailt, nem vásároltam az ID-vel másik gépről, nem írtam át az adataim, tehát az apple nem a fizetőképességemet vizsgálta újra.1 hét leforgása alatt többször vontak le 600-700 forint közötti összeget úgy, hogy ez idő alatt 2, tehát kettő darab alkalmazást vásároltam, összesen(tehát 2x 0.79) 1.58 euroért.
Szintén Manchester85 kedvéért megjegyzem, hogy a keresőbe beírva a "600ft" és "levont" szavakat, még mindig nem megfelelő találatot ad ki. Már csak azért sem, mert az általa említett "kulcsszavakra" keresve pont azt a néhány hsz-t dobja ki a kereső, ami pont ő írt nekem a legutóbb.
Sajnos bonyolultabb a helyzet annál, hogy 1-2 szóval rá tudjak keresni.Szóval, ha valaki esetleg nem unja a kérdést, és találkozott már hasonló problémával, akkor szívesen meghallgatom az ötleteit, észrevételeit.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz icecave #29492 üzenetére
Srácok, köszönöm a válaszokat, de ötször írtam le, hogy ez nem a 2 euros zárolás.... =)
Az megvolt regisztrációkor, valamint egyszer, amikor valamit módosítottam, de most ilyen nem volt, és kb 5, vagy 6 nap leforgása alatt vontak le pénzt 600 forint körül.
Pénz van a kártyán természetesen, de akkor eleve nem is tudnék vásárolni.
A zárolás egyébként nem jelentene problémát, tudom, hogy az csak zárolás.Szóval köszönöm nektek, de a kérdésem sajnos még mindig áll.
Egyébként holnap már ráérek, hogy OTP-zzek, szóval természetesen rákérdezek, csak gondoltam, hogy egy esetleges személyes tapasztalat most többet is segíthetne.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
gzbotii
nagyúr
Arra tudna valaki adni magyrazatot, hogy a gepemen tarolt 550 zenszambol (mind mp3 es zomiben 320kbs) miert csak 327-et szinkronizalt fel a 3GS-emre
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
manchester85
veterán
válasz persil #29489 üzenetére
"Az apple levont több alkalommal is 600-700 forintos összegeket"
Tudod valamivel igazolni, vagy csak feltételezés? Csak mert az sms értesítésből nem derül ki, hogy zárolt vagy levont.
"Szintén Manchester85 kedvéért megjegyzem, hogy a keresőbe beírva a "600ft" és "levont" szavakat, még mindig nem megfelelő találatot ad ki. Már csak azért sem, mert az általa említett "kulcsszavakra" keresve pont azt a néhány hsz-t dobja ki a kereső, ami pont ő írt nekem a legutóbb."
találat 1 találat 2 találat 3 találat 4
A 2 eurós találatok kereséséhez már nincs kedvem. Igazából bizonyítékot várnék tőled, amit a bankod is megerősít, hogy tényleges levonás történt. Addig kár is hisztériázni. Oké, nem regisztráció, nem adatmódosítás, akkor egy szimpla bug vagy kártyaellenőrzés. A lényeg itt most az, hogy egyelőre nem nyert bizonyítást, hogy ténylegesen le is lett vonva tőled ez az összeg, ellenben nagyon sok példát tudunk, mikor zárol 2 eurót az appstore... Megerősítette valaki személyesen a bankodnál, hogy ez az összeg le lett vonva?
i6 Silver
-
rolcsibácsi
őstag
az equ csak nekem tunik ugy mintha halkabb lenne a gyari music appnal?
-
leviske
veterán
Hülye kérdés, de ha a microSIM/nem microSIM dolgot vesszük, akkor szabadon lehet az iPhone-okban is cserélgetni a számot? Most lett véve egy a T-Mobile-ban és nem figyeltem, hogy mit regisztrálgatott, ami miatt a telefont is be kellett kapcsolni.
Vagy ez csak szimplán az, ami miatt a külföldről behozottakat letiltogatta a Telenor? (Értem ez alatt azt, hogy regisztrálta, hogy Mo.-n lett eladva a T hálózatán?)
Bocs a kellemetlenkedésért, de eddig csak Nokiákkal volt dolgom, azokat meg sose regisztrálták.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest