- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bolcsodal
addikt
Gloryhole....
Ha még nem láttátok "must see ever"!
kevéske angol kell hozzá, de poénok nagy része sztem érthető..hiszen vizuális..
They drew first blood....
-
Gyuri27
félisten
Most volt nálam Csigi. De olyan kis fiatalka, hogy nem volt szivem megrontani.
Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
Nem kupit mondtam!Sok NŐ fogékony bizonyos dolgokra,s azt se tudja még,hogy mi jó neki.A saját testüket nem ismerik.Ha rávezeted Őket(kell,hogy bízzanak benned-ez a meló!)akkor sikosítók,segédeszközök fogynának szépszámmal.1:El kell magyarázni nekik,hogy ez is egy kultúra,s nem bűn amit tesznek annak érdekében,hogy jól érezzék magukat.
2: Közvetlennek(és nem tolakodónak-bunkónak)kell lenned,hogy megnyiljanak előtted,s merjenek bemenni,szétnézni..-így értettem-
kicsigeri: Hát azt én nem tudhatom.Majd megszavazzuk.Tőlem most egy szavazat a "nekem mind1"-re.-Attól függ,h ki jönne,s akkor megkeressük az arany középutat,hogy ne legyen senkinek se messze.
Gyuri27:
fekeandras: No!Erre Te is felkaptad a fejed?
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
fekeandras
őstag
kekszsopot a népnek! PH!-s arcoknak kedvezmény?
Lipi (#4150): Jó ötlet! Kár, hogy mostanában nem leszek túl mobilis...
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Tegnap beszélgettem Bagiék Péterével,hogy ég már a pofám,de nemtok dönteni,hogy milyen ram,s 1 hónapja lassan,hogy nálam van a Mushkin.Erre ma:Gyün a postás és hoz 2 fajta reapert meg Patriot Vipert.
Betettem 8giga Patriot-ot..Basszus 4-4-4-12-ben szépen mennek,840-ig atomstabil(Perf.lev.8 -on,1:1-ben 8giga!),s 5-6-6-13-on 950-en uez a helyzet.Meg is vettem a 8gigát.A proci pihizik 3,8GHz-en,mellette a 8giga ram..sztem engem így elég sokáig kiszolgál és jól döntöttem.fekeandras: Nem is kell mostanában.Lucsok-sár minden.Lehet azt akkor is ha már kezd jönni a jóidő!Nem?
Most csak az a kérdés(ezért vetettem fel),hogy lenne-e rá igény!???[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #4159 üzenetére
Ne szívass már!Még mindíg tökölnek a régi ügyeden?
-Majd megszöktetlek! -Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz krammerka #4161 üzenetére
Az én kis sportszeletem
Sokra viheti még!Nézd az usa-t.(kisbetü nem véletlen).Az se tudta az esküt se elmakogni..Mind1.Eddig is 3 betü volt(USA) eztán is 3 betü lesz(ZOO)
-Mén enni!Nagyon örülök,hogy benéztél ide!!!!
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
Ha a buli olyan felvonulós parádés lesz azt remélem tudjátok milyen teherautón fogjuk megejteni.....
Basszus ha kell viszek mindent...még tehenet is fejetek wazzz!
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
1x Debrecenbe kicsit másnaposan beültünk a DEAC melletti"Teniszkébe"-Jött a pultos ,s nem hitte el,hogy a sok zsivány bírkózik 1 korsó sörrel.Mondtam neki,hogy azért nem iszunk,mert veszünk neki egy IFÁT,s majd a platón fog táncolni,mert olyan jól néz,kell alá egy ifa,lássa a nép h milyen szép.Elhitte!-lett is folyt.Ő volt Krammerka kedvence..
(#4165) Gyuri27okozhatnánk még egy INTEL feliratu pólóval.. (természetesen a melleden csomóra kötve,vizesen
kicsigeri: Megvalósítjuk!(hogy tudj korizni,lehet a Duna jegén is,annak már multja van)
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
dupla-dupla
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
nade ti romlottak nem arra gondoltam!!! hogy nektek mindenről a rossz oldal jut eszetekbe
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Nekem csak akkor ha kocsiba ülök.Nem helyes az ha a kormány a bal oldalon van!
Gyáááááááááá! Most beszéltem 20percet egy volt bnőm bnőjével,kész vok!Írja:Szia!Itt egész nap esik az eső
Vlaszom:Tudom,2 házra lakunk 1mástól..
Írja:Mondd meg x-nek,hogy mutassa meg a szülinapi képeket amin én is rajta vagyok.
Válaszom: Pont ma láttam.Rajta vagy a tortával
Írja: Finom volt a torta?
Válaszom: Honnan tudjam?Te voltál ott nem én!
- -[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
Most kaptam még 60K gyorshajtás csekket 50 helyett 92vel... már 240nél tartok...
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #4175 üzenetére
Nem,ez nő...
Le kell nyomnod?F@sza az is...
Tsigalko: Jobb ha kérsz egy munkatrabit!Abból a suskából már pár vibri meg guminő kijött volna.Ha igy folytatod,sose nem leszel perverzGeri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
#TOTTI
őstag
válasz fekeandras #4179 üzenetére
Az is fasza... ha nem érek oda lassu vagyok ha sietek felelőtlen.. ez nem fair.. sehogyse..
bejön a fönököm mondja milyen ideges.. nem tudom miért amikor nekem kell kifizetni..Állitok a gázpedálomon... hogy csak 2500ig forogjo az autó.. és faluba beteszem 2.ba.. és akkor 50 lesz autopályán meg 110 5.be mást nem tudok tenni..
-
kicsigeri
senior tag
Tsigi ha így haladsz te fogod eltartani azokat a bütykös valamiben semmit nem csináló, csak az autósokat csesztető, és ha gáz van elfutó valakiket, ezt a népséget nem igazán nevezném embernek, hogy valaki olyan munkát végezzen hogy a másik embernek keresztbe tegyen, sose fogom megérteni. Nem a csak a gyorshajtókat kéne megbaszni, hanem azt a sok kis köcsögöt, aki (ma is) bent ül a kibaszott switjébe, ki nem lát mert olyan párás az ablak, és leesett 5 cm hó, (Győr fele) és 30 megy. Semmi nem volt a keréknyomon, csak középpen. Ja és mikor leelőzöm még villogtat is rám. Meg azt a sok kis köcsögöt aki nem képes azt a kurva visszapillantó tükröt használni, és meg 80 a belső sávban, odérek mögé és eltelik vagy 2 perc mire felfogja hogy hol van. Ha meg megelözöm jobbról, még képes és rámrántja a kormányt, mert hirtelen azt se tudja melyik világon van. Ja és egész nap keresik azt a faszit aki bement 1 lépcsőházba, miután kirabolt 1 bankot vagy mit. Estére megállapították biztos kiment a másik ajtón, gratulálok, ezt meg lehetett volna állapítani 5 perc után is. Mennyi pénzünkbe (adófizetőknek) került vajon ez a kis akció? Szerintem simán megvolt mindannyiunk 1 évi fizetése.
Már sokkal jobb -
lipi67
nagyúr
válasz kicsigeri #4182 üzenetére
Mondjad még,beszéld ki magadból Te kis forradalmár
S ne hagyd ki a szemkilövöldözősdit,a korrupciót,stb..A "mindenkori uralkodóosztály erőszakszervezete".Bár..ha pl.Rézműves,Kolompár stb vagy..szarnak Rád.
A.C.A.B.!Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Isten óvja Ősembert
Rosszabbak voltunk mint a postabuzik,de megérte a tesztelgetés.Megtaláltam új ramjaimat a Patriot Viperek személyében!Drágaságaim,kis 800-as 2gigás dezentorok!
[Everest]
[S a lényeg,a memteststabil állapot]
-szerelmes vok-[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
-Szia Lipi,hogy vagy?
-Szia Lipi!..unatkozom..
-Menj aludj,mindenki szunyál
-Igazad van, a végén azt veszem majd észre,hogy magamban beszélek...
-Ok,Akkor jó éjt neked!
-Neked is,meg a többi alvóbabának is!Joccakát!
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
válasz kicsigeri #4182 üzenetére
nem is azzal van.. büntessenek.. bár magyar fizetéshez sokallom.. nekem inkább az hogy ha orabérbe lennék nem sietnék de mivel 4 orába bejelentve igy.. sajnos ebbe kell beleférjen egy pécs-debrecen-nyiregyháza-miskolc-pécs túra... ezért kell sietnem "hivatalból" és a levét én iszom.. rendőrökkel még azt mondom igy sincs bajom.. sose volt.. persze jah sokat visznek de ez a szükséges rossz.. és azt mondom büntessék a gyorshajtókat sok balesetet előzhet meg a zero tolerancia...
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #4186 üzenetére
Krammerka: Eladtam a reaper 1150-et(az is válogatott volt,13,5k -ért.Nem volt ramom,így Peti küldött postán egy Mushkint.Az nem volt jó,küldött utána még ramokat.Megvettem 23k-ért 8gigát ezekből,és most 12,5k-ért eladom a felét.Az reaperek 12,5k-ért voltak,ott nyeretem 1k-t,ezen is 1k-t.A pk (amikor visszaküldtem a ramokat amik nem kellettek 800FT-volt.Így 1200Ft -tal volt olcsóbb.Vagyis 10.300FT-ért van 4giga kvajó Patriot Viper-om.Ez jó..nagyon jó.Főleg,hogy a 2x2-es Muskinnál jobban megy,és az meg 20k volt.Fele pénz,jobb teljesítmény.
Kben..Nálam is kb olyan mint nálad,igaz,az okok másak.Azért is szarakodok ezekkel(meg azért,mert szeretek szarakodni),hogy lefoglaljam magam,eltereljem a figyelmemet.
Írj majd privit!!8kor mennem kell dógozni,majd utána benézek.Írjatok hát alvóbabák
-
lipi67
nagyúr
válasz bolcsodal #4190 üzenetére
Ember!Az 1ik kezeddel adsz(csak elérted)a másikkal elveszel(rosszabb időzítések)
Csak ez ahogy mondtad,2x2giga(ez válasz az időzítésre is)és 11,5k HUF
2x2giga csx mennyi?(4x1 giga..)???Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
TeeBee73
veterán
válasz kicsigeri #4193 üzenetére
Hja. Ott a tüllszoknya a szolgálati egyenruha. Meg a plüssbilincs.
MOD: Elszállt a videokártyám. Holnap vihetem gariztatni.
(Addig is összedobtam estére egy konfigot netezni. Alkatrész volt dögivel... )"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Gyuri27
félisten
Emberek olvastatok mostanában ramos apróhirdetést?
Elértük a teszvesz szinvonalát. Az ok, hogy az üzletrontást tiltják a fórumon, de azt is szürni kéne ki mit rak fel. Ugyanis egy szemétdomb lassan az apró.
Példa. 2x1 giga team expert 10k használtan úgy, hogy az ember lepajszerolta róla a bordát. 2x1 giga adata extreme 800+ szintén eltávolitott hűtővel 6k. Azt már csak halkan mondom, hogy 9k az új, garis.
Szóval idáig jutottunk (süllyedtünk).
Most meg azon filózok mi a ráknak kell leszedni a ramról a gyári bordát. Nem ment a tapéta szinéhez? Vagy nem hitte el, hogy ram van alatta?Jahh meg lidérc: 3x1 giga ddr2-s kitt. Erről hallott valaki?
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
Szép estét!
Bolcsodal: Tudom én,nem is úgy vettem! Igen,jók ezek,de a nyerő még mindíg a reaper 1150-es,s lesem majd az 1200-est.Kben..Igazad van!
Gergőkém,kicsi szívem csücske!:Ha a smasszers dologra gondolol,ott pénzbehajtás lett volna a meló és nem péniszbehajtás,van ám különbség
Jó,hogy jó a kedved,bár ne tudnám,hogy ez csak a felszín.[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz TeeBee73 #4194 üzenetére
"Ott a tüllszoknya a szolgálati egyenruha. Meg a plüssbilincs / Elszállt a videokártyám"
Látod-látod!Erre mondják:Az isten nem ver bottal-t
Kben:Merre repült?Megkeressük!Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #4195 üzenetére
Sajna megy a lassan de biztosan szinvonalleépülés mindenütt.Láthatod Én is megint minden nap vagyok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest