- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Én úgy jártam hogy EXPERTbe elfelejtettem venni kénytelen voltam a RAMIRISbe.. drágábban..! Na jó egyet talan én is tudok.. 12687.6Ftért de akkor ellőtem a céges kedvezményem és akkor fél évig nem vehetek kedvezményesen VGAt.. ezt arra tartogatom ha valaki GTX295öt akar venni tölem azon sporolok igy kb 20-30Kt.. na egye bassza ajándék postával levélként.... számla nélkül.. áfa nélkül.. 14500 még tartalmazza a nagyker áfáját.. ez ugy van h te bemész és megveszed valami cég nevére és kpba kifizeted..
-
TeeBee73
veterán
Sajna, nem CF-es a deszkám, egyébként kihasználnám a lehetőséget...
OFF:Mi a fene van? Mindenki "barterel" Karajcsontkor? Senki sem RACEeg?
MOD: Csak ÉN?MOD2: Csigi, március környékén megkereslek. Kell egy új gép a lyányomnak. "Óccsóé".
MOD3: Tsigi: Nekem, csak kenegetni kellett, anno... (A sz*r az volt, hogy kiderült, egyik cimbim anyja az Uri... lógus... és meg kellett mutatnom Neki...)
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Chaser
legenda
Ez kisker nettó...
#3302 TeeBee73: Ha bármi kell majd mondod...papír nincs gari van, a lingvin mellett a másik fasza bolt Kecsón..pl procit mindig onnan veszek, egy haverom sűrűn vásárolt ott tréfa nélkül, mászkáltam vele, 1x éltem az alkalommal és beprotezsáltam magam Néha még a nettóból is engednek. Pár emberkének már felajánlottam hogy hozok ezt-azt, de nem helybelieknek postázni kell, +1k..ha garis probléma van vissza posta, aztán megint posta..nem feltétlen jó...de aki a környéken lakik annak perfect
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Gyuri27
félisten
Lehet én vagyok így kari környékén picit érzékenyebb, így túl reagálok dolgokat.
De szerinted miért itt ajánlottam fel a cuccot? Igen. Azért mert én is szeretek az emberekkel talizni. Kramikak is a dunakeszi erdőkbe vittem a cuccot. Nem, nem sex nem volt. Illetve azért viheti innen el valaki csak a hypert. Mert amúgy mint írtam egybe eladó a legyzővel.
Mondom csigi nem neked szólt (élesbe legalábbis nem). Ha valami bántó vagy sértő jött le a hsz-ből bocsánatot kérek.Mindenkinek: Én nem szeretek áfa és gari nélkül venni semmit és vigyázok a holmiaimra. Ami a ph-n megy üzlet cimén sokszor lefáraszt. Pl ugye vehetsz itt ramot embrtől egész jó áron (számla nélkül, gyátói garral). Csak a dolog szépséghibája, hogy rendes kiskerben is ugyan annyi és baj esetén nem kell tajvannal levelezni.
TeeBee: én az árat mindig az aktuális árhoz szabom, nem ahhoz amikor vettem. De én is úgy gondolom, hogy pl az én esetemben msi 3650 16k az új ára. 11k az kb a 70% a mostani árnak. Ha valakinek nem elég 30% az kapja be. Arról nem beszélve ennyiért 3450-t vegyen ez ugyanis 10k. Arról nem beszélve, hogy nálam az árban ésszerü távolságra a szállitás is bele tartozik.
Szóval a ph-n az üzlet kevés kivétellel nem kerek.Amd - Radeon - Ryzen
-
krammerka
őstag
válasz Gyuri27 #3309 üzenetére
Budakeszi erdő volt az Gyurka
És ezt a szállításos dolgot én is alátámasztom,a Gyurka gyerek nem beszél mellé.
Egyébként én is hasonlóan cselekszem ha üzletelek valakivel,vagy a postát felezem meg,vagy az útvonalat.
Vagy Csigi barátom házhoz hozza,elötte is le a kalappal..........[ Szerkesztve ]
-
-
kicsigeri
senior tag
Szép jó reggelt mindenkinek Így a bejgli zabálós napok alatt Ma reggel is azt ettem.
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Élek,csak nem tudok(akarok)phzni most.(gépezni se nagyon)Lehet,h 1 barom vagyok.
Bocsi
Kellemes ünnepeket!Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gyuri27
félisten
Figyu ha azt mondod az ár jó és kell akkor nem adom el. Ennyi. Nöre is vártam már, egy kicsit rád is várhatok.
Krami: tudod, nekem keszi keszi. Mindig keverem a kettőt.
Pipi: igazoltan vagy távolt. Ezzel semmi baj. Az hogy kend egy ló meg más tészta.
kulerr: azt hittem valami zsukos kaja lesz. Pl zsuk kerék belső kuplung alkatrészekkel töltve váltóolajjal sütve.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #3317 üzenetére
Igazoltan..ez tetszik
Ló?????????????????Barom barátom,barom!
kicsigeri: Neked(NEKTEK)is!
Kben meg..Lassan lehetnél már közepesgeri,vagy simán geri,nem?
Jan.1-től meg nagygeri,s ha jól karatéjozol,májgeri[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
-
kulerr
őstag
válasz Gyuri27 #3319 üzenetére
Vóóót benn zsuk csak nem publikus h melyik projekben Túlvagyok a chilisbabos csülkön most kávézom és alig tudok megmozdulni, de a kölök menni akar a hegyre szánkózni. Wazz kié ez a kölök kire ütött h ilyenkor akar menni? meg pont a hegyre??
3318) kicsigeri: a zsuk mint csendes résztvevő csak, illetve asszisztált...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Anyám olyan kemény sütit sütött,odadobtam a kutyának,megette.Azt hitte csont!
Betettem egy darabot a mikroba,rontani nem tud rajta alapon..basszus.Gumi lett belőle!Most ha földhözvágom felpattan.
-Úgy is utálom az édességeket..-Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
fekeandras
őstag
Jó reggelt.Basszus előbb kidugtam a fejem az ablakon és majdnem elhánytam magam a lávátnytól.Szakad a hó.Undorító...
Ahogyan Ozzy Osborne is mondta.: "fuck christmas"Mod: Üdv. Lipi rég jártál erre.
-
kicsigeri
senior tag
válasz fekeandras #3331 üzenetére
Akkor valahogy megint nem egy helyen lakunk. Itt csak kibeb@szozz hideg van. De a hónak nyoma sincsen Pedig én örülnék neki, lehetne menni rallizni
-
#TOTTI
őstag
Jaja remélem itt is rázendit a hó és ottragadok Pécsen a "baratnőmmel"..
-
fekeandras
őstag
Összelapátolom és feladom postán.De a postaköltség a tiétek!
-
lipi67
nagyúr
Hát ja,nem ma vót.Minden ok?
Én...szeretném a karácsonyt,csak..csak család kellene hozzá.Így csonka.
tsigalko87: Sajnállak.[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
#TOTTI
őstag
válasz fekeandras #3334 üzenetére
Usztasd le a dunán...
-
kulerr
őstag
na megjöttünk! fenn kb 30Cm-es meg qrva hideg van...de jól megfürdettem a családot....nehogy már holnap is elakarjanak menni
#3335) lipi67: azért most már jó lenne ha te sem csak nyomokban lennél itt..
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz kicsigeri #3337 üzenetére
Kurvázz basszus amíg teheted! (nem szó szerint)
Nálunk ...azt se tudom,h van-e feleségem,hány gyerekem van(mostoha,eredeti,isten tudja,hogy fogalmazzak)
Szombathelyen egy srác ezt mondtaekem senkim sincs.Van 5 ribim itt Szhelyen,de az más.Karácsonykor veszek egy fenyőt,lefújom feketére,úgy"díszítem"fel.
kulerr: Jó lenne valahol lenni...végre már végleg..(itthon is alig jutrok géphez,a fiam függő,s ez Szhelyen is kb így van.[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #3340 üzenetére
igp-s az ok,amd..nem.
Kben meg:sose nem voltam híve a több gépnek,sokba kerül mindíg tartani a lépést több géppel.Törpének a játékok miatt kell,hogy jó legyen,nekem meg..gyors proci és ram,így jó a tuning.Persze akkor már kell rendes táp,jó hűtés,jól szellőző ház..E van.fekeandras: Detto!Se rá fütty!Carry On Oi!
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Na mén,majd gyüvök
-
lipi67
nagyúr
válasz kicsigeri #3344 üzenetére
jöttem
kulerr: Honnan kaptad az infót??????????????????????????????
Hívtak Szhelyről,fura a világ..Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest