- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Igen Ő az igencsak közvetlen.. odzkodtam tőle.. mert ugy jött le hogy nagyképű de teljesen normális.. választ adott a problémáimra.. Kértem tőle autógrammot oda.. de a nvégére kifogyott a tolla... (ez a kamu része.. de van igazságlapja.. ) Relative nem is volt sokba.. és igazából öszintén megmondom jovaj helyesebb nőkkel is nyalattam már a herém..! Kértem hogy aludjon ott azt mondta jo lenne.. mert ilyen ködbe veszélyes haza menni.. persze én se ő se gondoltam hogy lesz valami.. Maximum remélhette...
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #4553 üzenetére
Zanussi?
Jó ez szeressem,s jól is hűt.Prime alatt 23°-os szobában nincs 50° a procim (48)
András: szuper!Chaser: Nem adod el???
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
#TOTTI
őstag
Valakinek egy E2160 10+posta... esetleg tudok hozzá adni full passziv Coolermaster hűtőt.. 1U szerverbe való de asztali lapra is rámegy mivel 775ös.. HTPCbe is ideális.. akár a proci..
-
lipi67
nagyúr
választ adott a problémáimra.. -???
Legyél már normális!Mi vót,s hol?
S meddig!!?
nem volt sokba..-Te ittad el a pénzét?Úgy is kell!!![ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Tomaaasz
aktív tag
na itt vagyok. 2 percig irtam ezt a sort. a segner teren mar kihanytam a folost nem hoztam haza. megyek alszok ko
kicsigeri: ittam mintazallat!
lipi: hamarabb szojjal es akkor lehet rola szo!Oda mentem, ahol vagyok!
-
#TOTTI
őstag
válasz kicsigeri #4560 üzenetére
Ha a izé alatt a személyét érted akkor ő az..!
lipi.: Nekem nem volt sokba.. én meg neki egyátalán nem... Semmi komoly nem volt.. Mindenki a közelébe kerülhetett.. én magasról szartam le de amikor odajött a pultkoz kénytelen voltam cselekedni..! Legalább pár szó erejéig.. marasztalni.. Jófej.. de annyira nem csúcs nő.. mint a TVben..
Van még képem.. róla.. de gondold el ez a legjobb milyen a többi..
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz Tomaaasz #4562 üzenetére
Arra lakott a bnőm is(István út).nagy kanyar van,van hova hányni
tsigalko87: Értem.Nekem azért tetszik.Nem csúcs..nem is az a lényeg.Zsidó az orra,mégse csúnya.A többi meg..A mosogatós csúnyán veri ez ok,de 100x jobb mint Dávid(csillag)Ibolya -nekem tetszik.ja!És esze is van!
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Szénné tuningoltam az 1000-es tua cerkámat Alap 11x100-ról 11x120-ra Intel burn test lement, a rohadék nem akarja vinni a 11x133-at Vkinek nincs eladó 1400-es p3-a?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
lipi67
nagyúr
Köszi!Jól megy a cerka.Tudod mi kellene bele az én 1266-os tualatin p3-as procim.
-kár h 3 hete eladtam-shteer: Hol?Muti légyszi!!!
Gyuri: Ha megveszed 3k-ért,akkor a 2180-ast add nekem 4k-ért(persze le is hozod )
te!Iccaka 2 gépet csináltam(volna)4600-as AMD vagy mi a szösz és Gigabyte MA770 UD3.Hát..Szerencsére az 1ikben szar a táp,a másikban meg a VGA,de..
Eszméletlen h mi a különbség a giga MA770UD3 és az én Giga p45 UD3R lapom között.Kb:Az 1ik alaplap,a másik meg nem,s nem az AMD-az alaplap..[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
7x7-es kell ha jól értem, milyen vastag? Már nem tudom követni Csak 1400-es p3 kell vagy semmi, nem tuning lap van alatta, kis igp-s asus, csak annyit lehet állítani, hogy FSB : DRAM arány mennyi legyen...se fesz, se semmi, de azt úgyse állítanám.
-
lipi67
nagyúr
Nem..12cm-eres vagy nagyobb kellene 20mm alatt ha lehet.
Procie szívass már!Köze nincs egy 1400-es cerka teljesítményének egy Intel Pentium 3 /512c. Tualatin 1266-os prociéhoz!
[Ilyen-e!]shteer: Köszi!Meglesem!!!
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Amit mondtál azt nem találtam meg,de ezt igen:
78107 Yate Loon D12SL-12C (1350rpm) Slim Version ( 120x120x20mm ) 2.39 657.25 887 FtOk! megvan az is a raktáros listán!!
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Ahha, olyanom nincs.
Tua cerka vs p3, hát annyi különbséget látok, hogy 256 vs 512 cache, 100 vs 133mhz FSB, az utasításkészletek ugyanazok, a coppermine meg az az előtti cerkáknál volt szokás még az utasításkészletet is lebutítani,a tua cerka vs p3 kb mint ma egy conroe celeron vs Eakármi, persze 1 maggal összehasonlítva. Nem a teljesítmény miatt kellene, hanem mert ott volt a p3 vége_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Gyuri27
félisten
Inteles kollegáknak nyálcsorgatásul [link]
Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #4576 üzenetére
Köszi!Néztem.Kicsit drága,s most,hogy találtam 12-est is,asszem az marad.
Más:Gondoltam kimegyek reggelizni..bezavart a lányom,h gusztustalan vagyok,csorog a nyálam
-Én..tuti nem váltok.Azon agyalok,hogy van egy srác.Kb 1 éve csináltam neki egy gépet egy 2180-nal.Alapon megy,semmi tuning,azt se tudja,h van olyan.Nemrég mondta,hogy erősebb procit akar.Lehet elcserélem vele a 8400-et.Dob rá 30k-t és ok.Azt eladom 10k-ért,kipótolom és veszek egy E0-s 8500-öt..Chaser: Azt hittem,hogy gépet akarsz,s nem múzeumot!
-mennem kell,össze kell dobnom valami ebédet-[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Te mondtál az én procimra 5-t. Nem? De. Akkor a tied csak 3-t ér.
Gyere csak gyugodtan te gps betyár. De láthattad, én nehéz súlyban vagyok, te meg kisváltóban. Különben is a fair play nalám nem játszik (csipek, karmolok, harapok) esélyed nincs. Érted? Nem van.lipi67: drága? Relativ. Ezen van 20% áfa (nettó 1600!). Mert különben Fletó miből élne?
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #4582 üzenetére
Ha rajtam múlna..semmiből!
Nyugdíjasnál van 900-ért+pk,biztos nem űberbrutal,de hang nem érdekel,csak nyomja ki a hőt a ház tetején.Van mellette 3db 12-es,4-gyel jó leszek.(terhelve-húzva nem megy a procim50° felé
Ramok is 2,2v-helyett 1,9v-on 4-4-4-12-ben 800-on
Hdd-m 24-26° Jó ez így(lesz)Chaser: Persze h az lenne.Csak 1400-es PIII nem van.Az Celeron
A 2000-res (p4 )-es cerkát meg az eredetit is verik ezek a PIII-s es tua procik.
Milyen lapod van(Asus tusl2?)-azok terjedtek el akkoriban,s nem is voltak rosszak.(no nem abit minőség,de jók voltak)Ha kell van egy p4-es 2,4GHz-es celeronom,azt se tudom,h honnan..
-leadták a rendelést.Raguleves(előbb raktam fel)meg tórófánk..-ma se eszek..
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
-
kicsigeri
senior tag
Jóreggelt mindenkinek Szépen süt a nap megyek is kocsit takarítani. És most frankón tiszta lesz, és hétfő reggel megyek vissza pestre és tiszta kosz lesz az út. Már megszoktam.
Lipi akkor ezek szerint sikerült rájönnöd a hibákra, mennyit szenvedtél velük? -
Chaser
legenda
Tudtommal van 1400-es p3, mások szerint is, pl intel Celeronból és p3-ból is itt volt a vége a tua prociknak. 2400-es cerkával micsinájjak'? Ha cerka akkor tualatin vagy conroe 1ébként asus tusi-m lapom van, induripinduri, igp, LAN, hang..szóval all in one A tusl2-c-t már rég eladtam.
-
kicsigeri
senior tag
Na szép estét mindenkinek, megyek bebaszni
-
Chaser
legenda
Sztem ez még az első szériás, világos színű cucc, nem újan vettem. Elvileg divx-et tudja 5.1 a kis dög, azért vannak rajta analóg csatik is Mondjuk nem gond, hátsókat úgyse használtam volna, subot így is tudom, és elég jó..ha meg elunom veszek egy normálisabb playert ezt meg eladom, bár jó kis cucc, minden divxet eszik, elvileg HDCD-t is tud, asse' tom' miaz...
-
.volkovy.
tag
Srácok egy alapfeszen 2.66-ra (266 fsb, minden más auto-n) húzott E2180 proc mennyi wattot eszik?
-
Chaser
legenda
válasz .volkovy. #4597 üzenetére
Az a max TDP, amit maximálisan vehet fel gyári órajelen, mivel a teljesítményfelvétel nagyban függ a feszültségtől, ez egy gyűjtőérték, sok különböző alapfeszültség van adott szérián belül is. Ha pl GB lapod van, és auton hagytad a feszt, azt is szépen húzza, és akkor már nem lehetetlen az a 87W se. A feszkót fixáld, ennyit szinte mind1ik megy alapfeszültségen, maga az órajel emelése pedig nem emeli annyira drasztikusan a fogyasztást, mint ahogy azt te ügyesen kiszámoltad, gyakorlatilag elhanyagolható mértékben. Fogyasztás függ még a hőmérséklettől, idle vagy load, etcetc...
szerk: a pcie frekit is fixáld 100-ra, a ramok feszültségét is
[ Szerkesztve ]
-
.volkovy.
tag
Köszönöm szépen!
Tehát ez a legmagasabb VID szériás legnagyobb értéke amit kihozható belőle.. Ennél gyakorlatilag csak alacsonyabb tud lenni a fogyasztás.
Amperben ez mennyi lehet Tudom, hogy ez meg még jobb kérdés.
Én auto-n hagytam neki, szerintem azóta nem nyúlt hozzá.
Nem az én gépemről van most hó, itt sincs jelenleg[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz kicsigeri #4587 üzenetére
Hajnal 4körül végeztem..8kor keltem,s most lassan fekszem
Chaser: Én PIII 1266-ig voltam képben.Utána lecseréltem(de minek)egy prescott2,8-as procira.bevallom,lövésem se volt,h mentek tovább,azt hittem,h a cerkákat nyomatták csak..Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- Automata kávégépek
- NVIDIA® driverek topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest