- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Azt hittem jász...mert akkor a kis biciklis-dobálós"haverjaid"is lehetnek.
Az előbb kérdeztem:Megverjük?Gyuri: 1000köszönet!
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
-
lipi67
nagyúr
Anal-Oral..Ott a helyem!(más valamit kívánni neki,meg más fizikálisan rávezetni,hogy mit kívántál.Megosztjuk a melót.Te kívánod,én meg rásegítek a megvalósításban.. )-ha nincs ló..jó a lipták is
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
kulerr-kicsigeri: Nektek ilyenkor mi bajotok van?
Irgum-burgum.
Ja!!!Kulerr:Mik vannak!Volt 1 hívásom szhelyről.Kérdezték,h hazaértem-e,mert x-y ki szeretne menni az utcára,s nem tudja,teheti-e.Mi a fene történhetett 22-én?Foszlányok vannak,de asszem ismert lettem.Igy van ez,ha az ember volt és leendő rabokkal meg börtönőrökkel ül le inni..[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
PH! hozzá lehet jutni ilyen értékekhez is..
-
lipi67
nagyúr
Olyanról beszéljünk már,amihez hozzá is tudok szólni..
Ez..nem az a téma..Lövésem se nem van a kocsikhoz.Hi-Fi,film,Zene(Oi,NS,nem komcsi punk,progressziív,west C,stb...)Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
E van,vissza nem csinálhatom.Meg kell oldani..
Aludj!Reggel ha tudok vmit,szólok rögtön!Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
kicsigeri
senior tag
Szép jó reggelt, Inteles és Ájemdéset (Gyuri kedvéért)
-
Chaser
legenda
Jamboreeee!
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kulerr
őstag
haligalicsöcsimami!! menek zabálni!, de úgyis fogjátok hallani
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Hazagyüttem,gépet csináltam(volna).Tsigalkoocs,h késtem,nem tudtam tartani a határidőt.Szar az ha mások szabják meg az időmet..
Chaser: Jó"hallani"felőled.Megint modiztál,s"kibeszélted"ott magad,mert elég szűkszavú vagy.(vagy csak 1xüen nem vagy pletyós mint mi )
Tildy: Nemtom az Iponos regemet,s az kellene..Segíts már,Te tudod.
-
lipi67
nagyúr
Megyek,keresek vmi kaját..
-
kulerr
őstag
...na sziasztok!
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Jövök!
-
lipi67
nagyúr
Ne szarj be,nem eddig ettem
Jó,ill.olyan izlésed van(kaja)mint nekemChaser: Majdnem írtam,hogy akkor Neked már sikerült megkomOi!odnod,vagy beteg vagyol,de továbbolvasva,látom"kutya bajod".
Gyuri27:lelki béke meg hasonlók Te milyen bölcs vagy ATYÁM!Most vagy teológiát tanulsz,s a sajttól,kenyértől éhezel és halucinálsz,vagy csak 1xüen az AMD ment az agyadra. (szidom míg tudom,félő,fordul a kocka hamarosan.. )
Megy pü![ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz kicsigeri #3482 üzenetére
Itt se nem van hav,jobb is,bár az legalább fehér.Idegenekkel én máshol is tudok beszélgetni,igaz sose kérték még,hogy segítsek Nekik.Sőt!!!Tildy biztos emlékezik mégCasanova fórumtársunkra..
Ha Te ilyen kis okos vagy,segíts már megértetni nekem Gyurink gépét!Miért AMD???[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Gyuri27 #3481 üzenetére
Itt sincs sok, de néhol 1-2 centi megmaradt.. a szőrmóknak bőven elég hogy fetrengjen benne meg hogy egye
#3484 lipi67 : A terveim közt nem a kutyasétáltatás szerepel Gyuri pádre lett, ez nem vitás...és komoly vagyok, ezt komolyan mondom
-
lipi67
nagyúr
válasz kicsigeri #3486 üzenetére
B@ssz@meg!Meleg helyzet
MOD: Nem is tudom,hogy érthettem félreChaser: Nemtom min töröd a buksid,de társulnék
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz kicsigeri #3491 üzenetére
Nézem,de nem értem!3,5GHz eddig megvolt,s alacsonyabb fesszel.
Mi is a kérdés?
3,6-ra menjen,ne a feszt piszkálja.vagy benéztem valamit?
(A szőkét a ddr3-ra értetted?)
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Soook mindenen, leginkább egyre többet Anglián és Irelandon..jöhetsz
Most szólt vissza a srác aki megvette a lappal a 2x2GB 800-as kingmaxot...2.2V@900cl4..na b@szd meg magad OCZ&Corsair&Buffalo és tsai_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
lipi67
nagyúr
Nem tudom láttad-e,régebben 2x2 800-as PQI ramokkal 1,82V-on 1000-ret mentem
Az OCZ-m meg 1300 felett megy 2,3-on,2,2-n 1200,2,1-en meg 1170-et.
Kben meg teljesen igazad van,szarni a márkákra(sajna sok esetben státusszimbólumok,nem mások)jó példányt kell kifogni.Én is bánom már az eladott PQI-okat.
Ja!!!S az OCZ..Nem 1 példányt postázott szegény Ősember míg sikerült rátalálnom ezekre..(Vagy 2 hétig tuti csak ramokat teszteltem)Brumi is elküldte nekem a Stalent ramjait,azokat is néztem.Na mentek is,de 2,4v kellett nekik..
Az kicsit messze van,bár már annyit utazgattam(Szeged-Edelény-Bp-Szombathely)kijönne belőle[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Ha kicsi a hely ahol toporogsz,tuti a budiban vagy és szorulásod van.Mondtam Neked:Anal!!!
-
Chaser
legenda
Oké zsoké, de ez 2x2-es történet, 1 gigás modulok jobban szaladnak No az ultráimat se kellett félteni, 2V@900cl4, ennyi kellett a 2180@3G-hez /10x300/, 3-as ramszorzó mellé...a jó ég tudja azok is mit mehettek, de arról nem kaptam visszajelzést, mert boltba mentek vissza, valami lapra cseréltem be őket.
Gyere te is#3484 lipi67 : Valami rémlik a PQI-król Nekem az összes 2 gigás kingmax-szal szerencsém volt, mind ment 2V@1000 cl5-öt legalább..már 5k alat lehet kapni darabját, aztán látom ilyen-olyan csoda ram agyonfeszelve se megy 900@cl5-öt..lol
Ha messzinek tartod elkísérsz minket, félúton meg elköszönsz és visszajössz
-
lipi67
nagyúr
Félúton már inkább előre mennek,sem mint visszaforduljak.Minket?Kivel mész,asszony?(ha igen,megvenném a hűtőtöket,szép nagy darab,sose nem árt)
-
lipi67
nagyúr
Visszaolvasok vagy bő 1 évet!Akkoriban az asszony jelentette a komolyodást Nálad,s lecsesztél vmi ilyesmi miatt(nő),s büszke vótál,hogy Te már milyen ügyes vagy!Beony ám!Emlékszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest