Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsigeri
senior tag
Egy picit sokat gondol a gyerek
-
Tomaaasz
aktív tag
Én 54-ből raktam össze egy olyan gépet ami adatoknál van, egyedül a VGA használt.
Oda mentem, ahol vagyok!
-
lipi67
nagyúr
Beszart a gépem,kingmax hibás.Mit kell tenni?(Most let ok a gépem,sokkot kapott tegnap du.2től szívtam vele..
Küldjem vissza az iponba?(hogy??)Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
#TOTTI
őstag
válasz Gyuri27 #2099 üzenetére
Pénzért.. természetesen... Volt olyan baratnöm aki anno 33Kért vett nekem 3850et nagyon szeretett...
Minnél idősebb annál hálásabb..! És minnél hálásabb annál fiatalabb..
Viszont volt oylan 33éves b.nöm aki 3Kt elkajált a mekibe reggelire mert igy kért.. 1 csokisfánkot meg egy sajtbuegert meg egy ásváánvizet meg egy kumprit meg egy sajburgit.. meg egy vaniliashaket... meg egy vaniliásfánkot meg egy fagyit is te is kérsz áki..?(nem nekem nem kell majd megeszem amit meghagysz..) meg egy cappucinot meg egy csirkefalatot is kért.. persze nem ette meg... ez nekem szakitóok mégha ö fizet akkor is..
Subarut kaptam volna egy gyerekér.. anyámék erre azt mondták hogy majd apám csinál neked.. Annak már belefér..
-
tildy
nagyúr
Egyrészt én úgy emlékszem, ha tényleg hibás az alkatrész, az iponosok ingyen elviszik. MEgoldás 2. : ha mész szombathelyre ideadod pesten nekem.Én elviszem az iponba faszán. hm?
Amúgy jó reggelt nektek[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
kulerr
őstag
válasz Gyuri27 #2108 üzenetére
Tudtam azért is írtam, hogy az a néhány akikbe te is nyakig benn vagy....mielőtt lecsapnátok arra a magasra
Nekem jók a kingmaxjaim 4*1 giga 1066-os...teszik a dolgukat ahogy kell tudom h van jobb is de ennyiért....abszolut nem bántam meg.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Legyen 10 és fogdoshatod a popim. Vagy megmutatom az egyik mellem.
Ha nem megyek és elveszem erövel.Chaser: te szaré hugyé vetted az 5200 tehát te kiestél a játékból.
kulerr: egy: a zsukba nem kell ilyen proci. kettő: neked ott van a 4 magos.
Különben is a gyerekem szája elöl akarjátok elvenni a mindennapi 7300-t? Van nektek szivetek? Hihetetlen ez a harácsolós intel banda. De most szólok isten nem ver bottal!!!
Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
Jónagyot!
Mén a gépem,de tesztelem,h mitől sokkolt a lapom.(vszínü,hogy az alaplap alá került egy csavar,s rövidrezárt valéamit...)-lényeg:kutya bajaGeri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
#TOTTI
őstag
Természetesen nincs ilyen procim de ma vettem egy nagyon fasza gépet...
AC Silentium T3 ECO 80 ház - 500W táp
ASUS P5B
C2D6420 polir
Freezer Extreme polir
Sapphire Ati 3850 256MbAmi maradt a régiből..:
250Gb WD SE16
2x1Gb 1066 KingmaxMeg még van felesbe egy MSI RX1600XT-TD256EZ passziv ha valakinek kell apróért hozzá vágom..
árakat nem mondok mert elküldtök a büdös pi@sába....
-
#TOTTI
őstag
válasz Gyuri27 #2125 üzenetére
Kevés a 8as szorzó jo lenne 450es fsbt menne ez a taliga... mert akkor cserélem ha nem.. 3.6 eddig minden E6420ammal ment.. stabilan...
Árak azok szinte nem is árak... 40K
Persze vettem még
2x2Gb kingmax 12K
DVD iró 2 uj fekete ASUS meg samsung 3-3K
9600 silent 1Gb az nem olcsó az 24K volt de 28ért van rá emberem...
500Gb WD 10Kez nem is olcso annyira de az eleje az nagyon...
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
-
Gyuri27
félisten
Jó reggelt.
Amd - Radeon - Ryzen
-
#TOTTI
őstag
-
Gyuri27
félisten
-
Chaser
legenda
Ahan, nekem nem jött össze..a hűtőre voltam kíáncsi.
#2138 Gyuri27: Oskolázd le
szerk: van vkinek ilyen? régóta szeretnék egy natural billt, igaz az ára elég húzós, de majd jövőre hátha...
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Gyuri27
félisten
Áhh hagyom a p.csába még nyugott vagyok.
Van izlésed papa. Tényleg szép az a bill.
csigi: ja. Mint mikor az egyszerü rendör a gruppenen. Gyerekek kapcsoljuk fel a villanyt mert én már 3x sz.ptam.
Az a 116 fok szerintem is nagyon sok. Kérdés mivolt az a ház? Szellözés milyen volt?[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
#TOTTI
őstag
Nekem ez az ipari Dell van...
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Gyuri27 #2142 üzenetére
Szép ám, csak az ára is még tréfa nélkül is amit leírnánk...nem baj, türelmes vagyok
#2143 tsigalko87: 7k-ért úgyse vettem volna meg
szerk: nekem genius KB06x..olyan 1-1.5k újan kedvencem egy compaq bill volt, angol, ez majdnem olyan kényelmes..anno azt használt boltban 300 pézé vettem, évekig használtam
szerk2: 6-ot se adtam volna érte, van újan msi 26xt HP-s fasza hűtővel 12k-ért..vicc nélkül nekem 10-ért
szerk3: a genius nekem is ingyen volt, jó helyen dolgoztam#2146 kulerr : Ez jó hír, ha rendeződik majd a válság, valszeg kellemeseb lesz az ára..addig genius
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Ez volt a kedvenc házam, ha sikerül jövő héten veszek egyet otthon...ilyen fasza masszív ház ma már 8-9k-tól kezdődik.
-
Gyuri27
félisten
Látod a passziv kariknál számit a szellözés. A 90 fok teljesen reális.
De ez mekkora lol, hogy veszel valamit 6k-ért és 7-t eladod. Lovad nincs tezsvérem?Chaser: azt vettem észre az ilyen dolgoknak sokat nem megy le az ára. Azután meg már nem is gyártják. Hiába ezek a prémium kategóriás dolgok így müködnek.
kulerr: csáááááááá
Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest