- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Antos
csendes tag
Sziasztok!
Az mitől van,hogy a c2d 8400-am alap feszen (1.225) megy 3.5 gh-et, de nem tudom feltornászni normális feszek között 4 ghz-re, eddig úgy néz ki, hogy a prime 3.78 ghz-en stabil, de már 1.32v-nál járok! És még ott se stabil,most dobott ki a prime...
Sajnos a pci express bug miatt hozzá kellett nyulnom a két hídhoz, és az ich chipsethez is, de azok alap feszen vannak, egyedül a north bridge van 1.45-ön,mert alatta nem bootol be a rendzer.
Szar a procim, azon kívül? Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
" Ha fej enyém, ha írás megfelezzük..."
-
-
sz.j
nagyúr
Sikerült egy kicsit javítanom a 4,4 - 4,5G körüli eredményeimen.
E8400 C0
1,344V@4462MHz
1,360V@4505MHz[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Zsubi
őstag
Végre belekerült a gépbe az E8500
FPO:Q829A439 (E0) Vid.:1.25V
Hamarosan csinálok pár tesztet és tuningot is -
ADAM1337
nagyúr
-
camillo
csendes tag
Üdvözletem!
Az e8400-t meddig lehet húzni gyári hűtővel,
ja és elég jó alapjáraton neki a gyári hűtő?Ha valaki kérdezte már akkor sorry.
-
wutuka
aktív tag
Szerintem nem a prociddal van a baj.Persze nem baj konkrétan.Ezzel a lappal tud ennyit.szerintem.Ez természetesen nem az ASUS lebecsülése,nekem is volt néhány.A Gigára esküszöm a P35 chipset óta.Nekem E8200-om van.Alapfeszen 1,225V 3,660 MHz megy.Tovább feszemelést nem is próbáltam.Havernak ugyanez a konfig 4,1 GHz-n jár jelenleg.Kérdés:Miért is?Semmi szükség rá.
Lionel Messi : The Best !
-
plaszy
őstag
Grat a procihoz
1-2 láma kérdés
1. Az FPO mit befolyásol, illetve hol lehet utánnanézni, hogy mit tud?
(Mert az enyémre google csak valami japán oldalakat hoz ki 2-3-at.)
2. A VID-et hol kell megnézni, és az mit befolyásol?
(Nem kéretik lehurrogni.)
ThxMegbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
lacos001
senior tag
Nem nagy szám,de ha vkinek segit,vagy számit vmit,akkor itt egy KÉP.
Jobb,mint a C0-som volt,de ez is csak fél órája van ketyeg a gépben,semmi állitgatással szinte....... FPO:Q828A667megyek 5G felé........
[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
Annyit kérdeznék meg halkan szakik,hogy fesz adagolásában számit,hogy fsb nagy,szorzó kicsi,vagy fsb kevesebb és szorzó nagy?Amiket találtam 1.168v képeken a fórumon belül,az összesen 2 usertől van,a többi nagy szorzó,kicsi fsb.........
Most akkor mi is van? -
winfier
senior tag
Na végre sikerült megcsinálnom
Rányitottam az ablakot a gépre és ezt sikerült megcsípnem. Majd még próbálgatom, hogy mit megy még.
1,184V@4003MHz"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!" - Régi szép idők
-
lipi67
nagyúr
Én meg lecseréltem az Abitot giga UD3R-re,mert az Abit..nem szerette a Mushkin Ascenteket
Majd újranyom ezzel is a teszteket,remélem,lesz időm..Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Antos
csendes tag
Sziasztok!
Milyen alaplapot ajánlotok nekem a Asus p5b Premium helyett? (965 chipset)
Nem igazán hajtja ki a 8400-ast. valami p35-ös, vagy p45-ös gigabyte jó lenne? Konkrét típust tudnátok ajánlani? Eléggé Asus párti vagyok,ha Asusból ajánlanátok egyet,az is jó lenne.
" Ha fej enyém, ha írás megfelezzük..."
-
ADAM1337
nagyúr
1mb sub 10s
Jobb ramokkal mégszebb eredményt lehetne elérni -
szacsee
nagyúr
Szerintem veszel amit akarsz, de azért ezt megnézném a helyedben.
Nem rossz lapok az Asus-ok, bár én is áttértem Gigabyte-ra, Hozzáteszem P2BF óta csak Asus lapom volt, szóval eléggé elvetemült Asus fan voltam.
Ha viszont Gigabytera esne a választás, akkor P45-UD3P, nagyon mennek! (Több feszt lehet adni biosban mindennek, mint az P45-Extreme-ben.) -
Erdei88
veterán
Sziasztok! Mennyi a max fesz amit egy E8500nek adhatok 24/7re ha vízzel hűtöm?
-
FlashBird
tag
Szerintetek csökkenni fognak most a E8000-esek árai hogy kijött a Phenom II?
-
plaszy
őstag
válasz FlashBird #23448 üzenetére
Szerintem nem, mivel ez egy jól bevált és eltalált széria az Intel-nél.
Phenom II kijövetelével max. a Phenom vagy X2-esek árai fognak csökkeni, bár attól függ, hogy hogy fogja pozicionálni az AMD a Phenom II-t.[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest