- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
unclefucka
senior tag
Nemigazán bíznám másra a dolgot, nem azért, mert nem bízom benne, csak érzek magamban annyi erőt, hogy én is véghez vigyem a küldetést. Nem tegnap kezdem...
Tehát a kérdés még mndíg adott.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Henker2
addikt
Üdv! Úgy néz ki, hogy az első riadalmak után kezdek megnyugodni. És kezd bejönni az amit mondtak, hogy az MX-2 -es pasztának idő kell hogy beálljon.
Most igy néz ki a proci, illetve a hőmérsékletek.Proci: 500X8-as FSB 1,26V fesszel, FSB-nek 1,3V adva.
Proci kezdeti hőmérséklete: 32 'C
1. mag kezdeti hőmérséklete: 50 'C
2. mag kezdeti hőmérséklete: 45 'CEzek az értékék szigorúan a netezés közbeni értékek.
Érdekes, hogy kb egy fél óra múlva a proci hőfoka felmegy 37-38-ra és ott stagnál.
a magok pedig 57 és 52 'C-ra mennek fel és ott stagnálnak.
Ez normális?Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
eladohardver
őstag
Hi! Esetleg valaki tudja miért van az.... van egy e8500 as procim c0-steppinges, és ugyanabban az alaplapban ugyanolyan memóriával ugyanazzal a bios beállítással amivel másnak prime hibátlan szal 24/7 vagy nem postol, vagy nem jut el a win desktopra vagy prime hibázik, csak akkor nem hibázik prime ha felemelem a vcore-t 1.3 ról 1.44-re Mosmivan? Antituning proci, vagy user error?
P45-ben van[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
Immy
őstag
válasz Hawk1979 #22536 üzenetére
Gigabyte GA-EP45-DS3 28rugó
Asus P5Q 29rugóP35 mivel másabb mint a p45? Miben történtek fejlesztések? Csak mert olyan 10rugóval olcsóbbak a p35-ös lapok és nemnagyon látom értelmét az újabb chipkészletnek....
Memória kompatibilitási problémák szoktak lenni corsair vagy kingston vagy más memória fajtákkal?
thx: Immy
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
prmcsk
addikt
válasz eladohardver #22553 üzenetére
Ha minden ugyanolyan, mint másnál és ugyanaz a beállítás is, a C0 steppinges proci, antitunigra vall. Ezért kellhet nagyobb CPU fesz.
Akikhez állítottad a cuccodat, azoknak is C0-ás a procijuk ?
[ Szerkesztve ]
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
KDavid17
aktív tag
Szerintetek EZ így mehet 24/7-be?
Biosban az mch normalon van, az fsb is, a ramnak adtam +0,1-t.[ Szerkesztve ]
-
Hawk1979
őstag
Igazából bőven elég egy p35-ös lap is,sőt könnyebben és kevesebb beállítás mellett lehet benne húzni a procikat
Csak azért ajánlottam P45-öt,mert nekem is P5Q van pl. és azon kívül hogy az NB bordán szalonnás tojást tudnék sütni,teljesen meg vagyok elégedve vele,sőt..
Amúgy még kevesebb pénzből akát 965-ös P5B is megtenné akár egy E8x00 procihoz.. -
mattheus
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Életemben először van Intel rendszerem. Az elmúlt években csakis kizárólagosan AMD rendszereket használtam. Tegnap óta viszont boldog tulajdonosa vagyok egy Core 2 Duo E8500-as rendszernek (még éppen telepítem). A kérdésem az lenne, hogy az AMD-hez hasonlóan itt van-e valami Dual-Core optimizer program, ami elméletileg a 2 mag munkáját hivatott még jobban összehangolni? (Fórumban egy Hsz-t találtam, elméletileg nem kell, de a biztonság kedvéért inkább megkérdezem)Energiagazdálkodás be van kapcsolva. CPU-Z-n látom, hogy folyamatosan változtatja a CPU sebességét a rendszer (ahogyan kell neki). Az energiagazdálkodásnál nekem régen minimális volt beállítva (AMD-hez ez kell, hogy működjön a BIOS és a a speckó proci driveren felül). Most jelenleg Otthoni/Irodai asztali van. Intel esetében maradhat ez az alapértelmezett beállítás vagy inkább tegyem át minimálisra?
Ezen kívül van-e bármilyen olyan program, amit érdemes feltennem illetve olyan beállítás, amire érdemes figyelnem?
Köszönöm előre is!
-
prmcsk
addikt
válasz eladohardver #22558 üzenetére
Antituning a procid...
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
Lahorva
tag
Sziasztok!
Engem is érdekelne, hogy honnan tudnám beszerezni ezt a csiszpapírt a polírozáshoz. Gondolom polír esetén a garancia elveszik. Jól gondolom?
Előre is kösziAmúgy mekkora hőmérséklet csökkenést lehet várni egy ilyen művelettől?
[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
bázz mechanikai műszerész vagyok rohadtul utáltam sík felületet csinálni 1 időigényes 2 unalmas. 3 procinál nics értelme!
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
nagyúr
válasz mattheus #22560 üzenetére
Nem kell külön driver, maradhat az otthoni/asztali en.gazd. funkció. EIST működik tuning alatt is, C1E általában nem.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
eladohardver
őstag
Erre valaki netán tudja a választ?
-
prmcsk
addikt
válasz eladohardver #22562 üzenetére
Tapasztalatok szerint az E0-ás E8500-ök simán mennek min. 4,2Ghz-et egy normális lapban, emberi fesszel...
mintha lelenne lapulva
Ránts elő egy nagyítót és nézd meg, hogy egyáltalán kell e ott lábnak lennie, van e ott láb, vagy valóban elhajlott...[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
3.968Mhz-n járatom a procit,nem gáz,hogy DVD képfájl létrehozás,kémprogramkeresés és DVD-zés közben a magok 52-52 fokosak a CPU meg 36 fok?
-
Laraxior
titán
Megérkezett Bagira01 E8400-a
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz joshua7 #22575 üzenetére
az 1.225V-VIDes volt és DS4ben ment annyit... a Tiéd 4320at ment csak nem Nálam
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz joshua7 #22577 üzenetére
válasz: Kents topikba...sok lesz az off
-
eladohardver
őstag
Hogyan tudom megállapítani egy e8500-as prociról, hogy E0-é ? Úgy értem ha nincs pc-amivel letudnám checkolni... esetleg a kód ami rávan nyomatva a sapkájára L árulja?
-
Laraxior
titán
válasz eladohardver #22579 üzenetére
-
dokee78
félisten
Az normális ha a 3.968Ghz-en a fesz nem fix,hanem 1.360-1.376v között mozog?
Ha ez baj,akkor mit lehet ellene tenni? -
Zé_Mester
őstag
válasz dokee78 #22584 üzenetére
Köszi és örülök,hogy egy profi válaszolt!
ezt bóknak veszem, de hidd el nem vagyok azattól függ milyen KIT-et szeretnél : 2x1 vagy 2x2GB-ot.
mindkét gyártónak vannak komoly cuccai, nálam most pl ittvan 2x2GB G.Skill, de még nem nagyon volt időm tesztelni, de Mushkin is élvonalbeli tuningram.
de ha komolyabb tuningot tervezel akkor 2x1GB-os KIT javasolt, 2x2GB.tal nehezebb "gyorsan menni" -
ashot
tag
szasztok,
erdeklodnek hogy egy e8500- nal atlagosan mi az a maximalis fesz amivel biztonsagosan lehet hajtani 24/7 ben?
Koszi
[ Szerkesztve ]
-
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
Gigabyte GA-P35-DS3L deszkám van és most vettem bele E8500-ös E0-s procit és 2x2GB ramot ,ami 1066-os elvileg (dobozra ez van írva).
A CPU-Z proginál a Stepping után nem E0-nak kellene lennie? Én egy "A" betűt látok.
Valamint a memóriák 1066-osak (PC-8500) de csak PC 6400-et ír ki a CPU-Z.
A deszkám tudom, nem egy jó tuninglap, a memóriákat 1055-re tudtam belőni (ezért írhat ki PC6400-et? ), a proci 1.27500V-al megy 4.0Ghz-et.Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi
-
Laraxior
titán
válasz D®. GeNy@ #22588 üzenetére
1. Frissítsd a CPU-Z progit a legújabbra,akkor rendben lesz a stepping. (1.49)
2. a ramoknak valószínűleg kelleni fog plusz fesz,az 1066os órajelhez. nézd meg mit ír a gyártó mennyin kell tudni az 1066MHz-et"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
D®. GeNy@
aktív tag
válasz D®. GeNy@ #22590 üzenetére
A matricán 2.2-2.4V van megadva, akkor adok nekik annyit! (most 2.1V-al mennek)
Kár, h. az alaplapom SPD szorzójánál nincs, csak 1055, meg ennél jóval nagyobb értékek (vagy alacsonyabbak), így nem tudom beállítani az 1066-ot...Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi
-
dokee78
félisten
Tökön szúrom magam,hogy nem tudom 3.9Ghz-en alacsony fesszel stabil működésre bírni az E8200-at!
1.4v fesszel is járathatom?Mire vigyázzak a CPU hőfoknál?
Mennyi fok alatt maradjon a CPU és a magok? -
r-chee
őstag
Az mitől lehet, hogy nekem a hőmérsékleteknél a CPU 21 fok, a CPU1-2 pedig 41/43 fokos 4,2GHz-re húzott procinál? Rossz lehet a kupak és a magok közti hőátadás, vagy ez normális így ?
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
KDavid17
aktív tag
Nincs valakinek p35-ds3l-je e8200-zal? Nem tudom sehogyan se belőni 4ghz-re, primeban 1 óra után hibázik. Ha adok az mch-nak meg az fsb-nek előbb kifagy mintha nem adnék.
Nem értem ezt . -
C in LINUX
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem! Azt mondták itt megmondják a választ a kérdésemre!
Egy Intel Core 2 Duo E8200-as procihoz, milyen alaplapot vegyek???
Várok minden tanácsot!!!!!!!!
20.000 Ft körül gondolkozok!
Előre is Kösöznöm!Gigabyte ep35-ds3, E7300(AC Freezer 7 Pro), CSX 4GB Overlocking CEC 800MHz Kit, Sapphire HD4670 512MB, Gigabyte Superb 460W
-
D®. GeNy@
aktív tag
Hali!
Megjött az E8500 E0 proci, kíváncsi vagyok a véleményetekre, mennyire jó vagy rossz az eredmény...
Bios: 1.36250V 9.5x432Mhz (4.1Ghz) (G)MCH: +0.1V
Win: (Everest,CPU-Z) IDLE: 1.328V
Terhelés: 1.300VMagok maximum 66fokig mennek egy Xilence Blade Pro-val maximális RPM-en.
Cseréljek esetleg procihűtőt? Nagyon melegek a magok?
Eddig prime95 és orthos alatt stabil 35 perc után is, viszont a magok ilyen teszt során olykor felcsúsznak 73fokra is.
A memóriák 1066Mhz-esek, és 1080Mhz-en mennek 2.3V-on. (Gyári küszöb: 2.2-2.4V)[ Szerkesztve ]
Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest